Snak

Mere indhold efter annoncen

Bekræftet: Danmarks fulde VM-trup er på plads

Skrevet af bold
søn 13. nov 20:22

Danmarks fulde VM-trup er på plads. De sidste fem tilføjelser er Frederik Rønnow, Alexander Bah, Yussuf Poulsen, Robert Skov og Christian Nørgaard.Læs hele nyheden her
Skrevet af Dølle1924
Philip Billing må efterhånden spørge sig selv, hvad der skal til, for at blive udtaget til landsholdet.
Skrevet af Chris1234
Om jeg fatter hvad fanden vi skal bruge Yussuf Poulsen til...
Skrevet af bruger 173127
Stærk trup! Men jeg får simpelthen en smule ondt af Billing. Hvad skal han dog gøre for at få en plads på landsholdet, hvis det ikke kan få ham med at brage kasser ind jævnligt i Premier League?
Skrevet af MGPsamba
Dér røg Billing - i mere end én forstand...Meget uheldigt.
Skrevet af ZuluMuchi
God trup - Jeg kan godt have lidt ondt af Vestergaard, men spilletiden har jo ikke været der, så mon ikke han havde gættet/frygtet/forventet det.

Det bliver spændende at se hvor langt de når!
Skrevet af Stephen
Landstræneren har aldrig kunnet li’ ham. Den er ikke længere
Skrevet af smalldeine
Enig med alle andre. Det er fandme synd for Billing! Hvad mere kan/skal manden gøre?
Skrevet af KOLDING IF SUPPORT.
Hvad laver Yousuf Poulsen på det landshold??
Skrevet af Ajungsled
Største scam at Yussuf skal med! Elsker ham, men det er jo på ingen måder fortjent! Havde elsket at se Daramy ligge og udfordre ude på kanten eller Ingvartsen!!
Skrevet af grumblesnake
Han jo været udtaget, men han er ikke blevet spillet ind og så er der bare mange pladser til den offensive midtbane. Men hvis Wind ikke bliver klar, synes jeg at det ville give mere mening at bruge den på ham end en tvivlsom angriber.

Dog er jeg rigtig glad for at se Bah.
Skrevet af JakobFC
Der er ved at ske det samme for Hjulmand som der tit sker når en landstræner har siddet i nogle år, og som også var et problem for Morten Olsen. Alle yndlingende ryger med selvom de er halvskadet eller i dårlig form.

Vi må håbe at Yussuf Poulsen, Nørgaard, Damsgaard osv stadig kan gøre en positiv forskel på trods af elendig form og dårlig fysik (pt)

Synes godt man kunne har taget bare en enkelt med af Billing, Gustav Isaksen eller Daramy, især istedet for Yussuf Poulsen.
Skrevet af Slettet(421031222311)
Så både Braithwaite og Poulsen. Igen. Det giver præcis nul mening.
Skrevet af Cosmo79Kramer
Sur røv for PB.
Skrevet af grumblesnake
Landstræneren har aldrig kunnet li’ ham. Den er ikke længere

Jeg tror ikke at Hjulmand har noget problem med Billing, men at han ikke helt ved hvordan han skal bruge ham. Han er jo bedst på samme position som Damsgaard, en plads som også kan spilles af Lindstrøm, Wind og Eriksen.
Skrevet af Sims91
Det mest interessante her er, at der kun er udtaget 4 centrale forsvarsspillere.
4 er selvfølgelig standard men der var alligevel spekuleret i 5, såfremt den foretrukne opstilling vil være en 3-back-kæde.

Kunne det være et tegn på, at Hjulmand vil holde sig til 4 bagved og sørge for at have en ekstra mand fremme, når der skal presses højt. Som man eksempelvis så det hjemme mod Frankrig.
Skrevet af Kong Dario
Yussuf Poulsen nej stop nu. Kæmpe skandale.

Simpelthen ved at gå Morten Olsen 2010 i den her
AGF siden 1988 AC Milan siden 1988 Blackburn Rovers siden 1993 Real Madrid siden 1994
Skrevet af Bruger4321
Respekt for Yussufs indsats og medvirken i kvalen. Det må være det absolut eneste der ligger til grund for den udtagelse. For med spilletid og hans seneste præstationer på landsholdet in mente giver det 0 mening at han er med
Skrevet af Vincent Gigante
Relationer og erfaring er bare loddet på vægtskålen - når to spillere er på vippen, og der skal vælges én.

Formkurve og præstationer denne sæson har ikke vægtet så højt i mange spillerudtagelser.

Det gælder for langt de fleste landshold, kan jeg se - at trænerne er gået med det valg, de kender og stoler på. Kedeligt og konservartivt - men forståeligt. Det må være af samme årsag Poulsen er udtaget - fordi han har intet vist efter sommerferien.
Edge lord
Skrevet af badeklovn
Jeg tror ikke, Hjulmand har droppet tremandskæden. I stedet for en femte midterforsvarer vil Hjulmand formentlig bruge Christian Nørgaard som backup.
Skrevet af lfc_ob
Det må næsten være personligt med Billing. Hjulmand stiller sig op i køen af landstrænere, der påstår at spilletid og dagsform er afgørende for udtagelse, for dernæst at udtage the usual suspects trods skader og manglende spilletid.
Darwin -> Evolution in Liverpool YNWA...!!! Tænk, hvis dette forum havde en moderator...?
annonce
0