Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Dummeidiot
Synes det er en skam at Skov er taget med som venstre back (af hvad det ligner ifht videoen osv) Vil sku hellere ha ham med i det offensive end Yussuf.
Skrevet af JoeCool
Stærk trup, som i alt væsentligt indeholder stammen af truppen, som spillede DK i EM-semifinalen, kvalificerede sig til VM som det første eurupæiske hold, slog de regerende verdensmestre 2 gange i NL og sluttede med 10 point dér og som aktuelt ligger i top 10 på Fifa´s rangliste. Med en uge til første kamp er det indlysende umuligt at spille mange nye ind. Den største overraskelse er, at der kun er 4 centrale forsvarsspillere med - kan blive et problem, hvis vi kommer længere i turneringen.
Skrevet af Komplet Skæg
Er heller ikke fan af Yussuf, men vi må ikke glemme, at han har scoret i de slutrunder han har været med i.
Skrevet af klogesen
Jeg formoder, at Hattrick Mortensen boykotter. Fuld respekt for det.
Boykot VM i Qatar. DBU bør sende amatørlandsholdet derned. send-amatorerne.dk
Skrevet af Jesper F.
Helt enig, det giver ingen mening. Stakkels Ingvartsen.
Skrevet af HG
Jeg fatter hverken Wind eller Poulsen. Tag dog hellere Ingvardtsen og Gustav Isaksen med.

Der er da ingen grund til ikke tage Isaksen med som erstatning for Skov Olsen. De ligger på samme sted og spiller på samme måde. I stedet kommer en “over the hill”- Poulsen med, der nærmest ikke har spillet i et halvt år.
Skov-Olsen har dælme været hevet med stort set uden spilletid - der er da i dem grad gået Morten Olsen i de udtagelser!

Det er ikke godt nok.
Skrevet af Vingsted
Må man ikke komme med på landsholdet når man er fast starter og score mål i Bournemout? Så hellere vælge én der fik 7 minutter idag i en svagere liga.
Skrevet af Dommeren76
Har altid ment at Hjulmand er en fantastisk træner, men hvad skal Poulsen på det hold og Nørgaard er ikke i form.
Skrevet af Carreca
Billing har været en af de bedste danskere i PL i denne sæson, men Hjulmand udtager i stedet flere spillere ude af form. Jeg begriber det ikke, men lad os nu se testene af spillerne.
Skrevet af Mr.Slotved
Fatter ikke en dyt af at Bha bliver efter udtaget, når han burde være med i første omgang i stedet for Jens Stryger Larsenm.

Nu har vi 5 der kan spille højre back og kun 1 til venstre.
CV skulle have været udtaget for han er om nogen fremtidens venstre back så vi kan få JM over på højre.
Skrevet af grumblesnake
Folk har virkeligt et rosenrødt billede af kvaliteten på de danske spillere i Morten Olsens sidste tid, hvis de tror at der bare stod bunkevis af spillere med landsholdsniveau klar på sidelinjen.

Morten Olsen var med til at forny talentudviklingen massivt, men det var ikke noget han selv nåede at få glæde af.
Skrevet af mko
Jeg savner en eller flere af vores nye kreative spillere der kan åbne en kamp som er gået i hårdknude, eller komme ind fra bænken og vende en kamp. Isaksen, Dreyer, Daramy, Falk etc. Jeg har også lidt en Morten Olsen agtig følelse i maven med de her navne…
Skrevet af HG
@mko
Helt enig
Skrevet af TheLastWord
Er Wind ikke skadet. Bør han ikke erstattes af Billing?
Skrevet af raNdOMiNAtoR
Vi spiller ofte en variant af 3-4-3, så jeg havde forventet, at Vestergaard fik en plads i truppen. Det ville give bedre mening med fem centerforsvarsspillere frem for fem backspillere. Robert Skov kan vel også spille back eller kant - hér er vi virkelig godt besat numerisk.

Bah var ikke god i Holland, men han skal da have chancen for at bevise sig på landsholdet.

Det er fint, at Rønnow er blevet klar. Hermansen var vel alternativet.

Robert Skov har fået en masse spilletid på det seneste. Dén giver sig selv.

Nørgaard må være i kampform, siden han er udtaget. Oplagt. Hvis ikke, kniber det med centrale midtbanespillere. Wass kan gardere, men han er ikke fuldblods.

Poulsen har været skadet, i flere omgange, det sidste års tid. Han er kun lige blevet klar til at spille for sit klubhold. Mærkelig udtagelse - jeg havde hellere set Hjulmand, O´Riley, Kjærgaard eller Højlund.

Dovne Billing er heldigvis ikke udtaget. Han kan jo ringe og høre Nigeria, om de ikke har en plads til ham.
Skrevet af keane10
Hold nu op, Ingvartsen skal selvfølgelig ikke med og Billing kan man argumentere for, men er på en ingen måde på et niveau hvor han er selvskrevet.

Fair nok at have personlige præferencer imod enkelte spillere, men at gøre det til en skandale at landstræneren ikke nødvendigvis tænker som dig, det er sgu lidt dumt at høre på.

Hjulmand fortjener noget tillid og sammenligninger med Olsen kan kun være en komplement - en af de vigtigste personer i dansk fodbold historie.
Skrevet af Sticky
Hjulmand er ikke en skid bedre end de andre landstrænere. De har deres små kæledægger og selv om de er i elendig form eller småskadet, så skal de med på bekostning af formstærke spillere, man brækker sig.
Skrevet af KOLDING IF SUPPORT.
Undrer mig over at Uhre ikke er med. Han har trods alt scoret mål på samlebånd i USA?? 🤔
Skrevet af Azeem
Bliv hjemme og boycut det lort.
Skrevet af grumblesnake
Alt i alt, synes jeg faktisk at vi kommer til VM i en bedre forfatning end jeg turde håbe på. Ja der mange spillere i offensiven der kunne være i bedre form, men jeg er også 100% sikker på DBU har et indgående kendskab til deres situation og at Hjulmand ikke ville tage dem med, hvis de ikke kunne gøre en forskel.

Det er en rigtig god gruppe, der tydeligvis trives rigtig godt sammen og vil gå igennem ild og vand for hinanden. Den slags gør bare en kæmpe forskel.
Derudover har vi muligvis turneringens bedste træner, hvilket man ikke skal undervurdere.

Hjulmand har løftet landsholdet til nærmest uhørte højder og ser ingen grund til at jeg nu skulle begynde at betvivle hans dømmekraft.

Hvis Wind ender med at falde fra, håber jeg dog på at Billing kommer med. Det fortjener han virkelig.
annonce
0