Snak

Mere indhold efter annoncen

Bekræftet: Lyngby henter topscorer i NFC

Skrevet af bold
tor 2. jun 11:04

Lyngby har hentet deres første forstærkning. Mathias Kristensen skifter til de kongeblå, og skal dermed spille Superliga i næste sæson. Læs hele nyheden her
Skrevet af LEEDSJE
Satans, havde håbet på Sønderjyske, men Hyldegaard er bedre !
Skrevet af brefsgaard
Han var en middelmådig spiller i ACH så det skulle satme undre mig hvis han brænder superligaen af den her gang. Ikke desto mindre så held og lykke til begge parter
AC Horsens Arsenal FC Ja tak til pyro på stadions igen!
Skrevet af Xavi68
Kanon signing! Håber at han tager det gode spil med videre i suppen. Ville være godt med en god cb og cm og så en højreback som fx Christoffer Remmer også
Skrevet af Mr.B
@Mathias Kristensen er blevet kåret til årets spiller to år i træk. For to sæsoner siden blev han kåret til årets spiller i 2. division, og så blev han årets spiller i 1. division i denne sæson. 
Kan i se hvor det bærer hen???


Skrevet af LØMBØ
Stærkt!
Skrevet af ForzaHorsens03
Rykker ned med et endnu mere gigantisk brag, har ikke niveauet til suppen.
Skrevet af JytteRolf
Er det ikke meget atypisk Lyngby at have en stor target spiller i front?
HB Køge. Ikke så meget fikumdik.
Skrevet af ACH-fan
Han var ikke engang middelmådig i Horsens, han var decideret pinligt ringe! MEN - det virker til, at han har udviklet sig enormt.
Fan af: AC Horsens [i] siden 1998 [/i] Manchester United [i] siden 2001 [/i] Villareal [i] siden 2009 [/i] Sympatisør af: IF Elfsborg Molde FK FC Fredericia Wimbledon AFC
Skrevet af KGSLB1921
ForzaHorsenw03: Ja, AC Horsens rykker ned med et gigantisk brag?

Jeg er faktisk optimistisk for Lyngby. Grunden til, at det ikke var bedre i 1. Div var, at man manglede en til at banke alle indlæggene fra Adam, Corlu, Jørgensen og resten i mål. Gyt er desværre skadet ofte og Emil kan løbe solen sort, men ikke ramme et mål.

Jeg ser gerne, at vi også henter en højre wingback og en ekstra midterforsvarer, så vi kan få lukket af i bunden.
Skrevet af Drillenissen
Mathias har udviklet sig til en superangriber. Ham får Lyngby megen glæde af. Nogle rønnebær er åbenbart meget sure.og skal vi ikke lige vente med at dømme klubber til nedrykning, før der er spillet nogle kampe.
Skrevet af Lifetec
Øv!! - men tillykke til MK.

Nu har Lyngby på et halvt år formået at hente to af NFCs absolut bedste spillere, og derudover tjent gode penge på Warming for et år siden. I må gerne begynde at kigge andre steder hen fremover, tak!
Skrevet af Edwards7
@ForzaHorsens - yderst sympatisk udmelding.
Jeg ved ikke hvad du baserer din udtalelse på, men ser vi lidt tilbage, så det vist ud som om Horsens ikke havde niveau til 1.division.
Historisk set har Lyngby været længere tid i superligaen end Horsens. De har fostret en hel del flere landsholdsspillere, har både mesterskaber og pokaltitler. Hvad har Horsens ud over at spille bonderøvfodbold?
Skrevet af Bluebold
Der hjælper jo ikke at sende lige så tåbelige postulater den anden vej mod Horsens.
Horsens gjorde det fantastisk under Bo Henriksen - Det kan man sgu ikke tage fra dem.
Spændende bliver det om nogen af de oprykkere kan klare at blive oppe.
Jeg håber selvfølgelig Lyngby kan. :)
Skrevet af Edwards7
@Bluebold - var egentlig ikke postulater, bare facts.
Og jeg er ikke enig i at det var godt under Bo Henriksen, men det var effektivt.
Som Lyngby-fan er jeg dog glad for, at det ikke er den stil man vil spille.
Skrevet af SoccerMania
Vi har bare brug for en der kan sparke den ind. Det har taget nogle år at erkende, men vi må acceptere at Emil Nielsen ikke kan klare den opgave alene. Han har en vigtig rolle på holdet ala Hedlund eller Yussuf Poulsen, men han kommer til at score mål på stribe i superligaen.
Skrevet af Balder24
Ang. Hans ophold i Horsens, så blev han hevet op fra DS til Superligaen. Det er et ret langt spring. Han fik ikke så mange kampe, men alligevel scoret et par mål.

AC Horsens spiller ikke længere som under Bo Henriksen. Det synes jeg jo helt klart skinnede igennem i slutspillet, hvor man nærmest gjorde rent bord.

Det må Lyngby fans, da også vide.
annonce
0