Snak

Mere indhold efter annoncen

Bekræftet: Vinicius træner for kontrakt i Vejle

Skrevet af bold
tor 5. aug 2021

Vejle har sin tidligere profil Dominic Vinicius tilbage i folden, hvor han torsdag har trænet med. Målet er i sidste ende en kontrakt og et comeback for den skadesplagede spiller.Læs hele nyheden her
Skrevet af CLkommerhjem
Dom!!! Om han så kun kan bruges som bolddreng skal han tilbage til VB :-).
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Et stort salg af Faghir og en skadesfri Dom på fri transfer til at erstatte ham vil være et drømmescenarie.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af steen27
Dom er gud.
Vejle Boldklub forever. Jeg husker storheden. Barcelona forever. Kaerlighed til spillet i hver kamp. Modsat alle andre klubber. Landsholdet tilbage paa DR1. Erstat FIFA med et nyt forbund med etik. DBU-ID til ALLE der vil på stadion.
Skrevet af Stribsune
@Poor scouser
Hvorfor ikke dem begge to i Nørreskoven..?
Så kunne man veksle lidt med formationen, 1-2 mand på toppen, en skade, karantæne til en af dem. Jeg kunne godt se det billede i mit lille hoved…
Skrevet af Yveraftapper
Tænk at en mand kan blive forskellen på en sæson. Hvis han kan holde sig skadefri og spille sig op gennem turneringen, så er der minimum 10 mål fra han, alene i denne sæson!
Man skal ikke græde over en væltet mælkespand...
Skrevet af corleone8000
dom er altid velkommen i VB !
Skrevet af Kampen
Wow, Dom er så cool
Skrevet af VbRocks
Dom er en legende! Glæder mig til at høre jublen første gang han løber på banen.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Hvorfor ikke dem begge to i Nørreskoven..?


Det ville være lækkert. Men jeg ser det desværre ikke som realistisk at holde på Faghir særligt længe. Mit bud er, at han er væk senest til vinter. Så vi skal have fundet en erstatning, der holder høj klasse. Dom i form vil være en fuldgod erstatning, selvom Faghir på sigt nok bliver den bedste af de to.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Syv7
Hvis Faghir bliver, så tjener klubben jo intet på ham, hvilket er ret skidt, for vi har jo uddannet ham, og givet ham spilletid, hvor andre måske ville have været bedre. Det bedste scenarie vil være at forlænge med Faghir, men der skal snart styr på det med Faghir, for han får ikke et eneste minut efter nytår, hvis ikke han har forlænget, og så bliver det en taber sag for begge parter.
Skrevet af Man_United
Enig med PST.

Dom kan få efteråret til at bygge på. Fra foråret kan han så overtage fra Faghir.
Det er selvfølgelig et ønskescenario, da der ikke er nogen garanti for, at Dom nogensinde når sit gamle niveau. Men lykkedes det, så har vi en erstatning der er garant for mål.
Vejle Boldklub 130 års stolthed
Skrevet af Yveraftapper
Er der nogen der har set ham til træning, og har en fornemmelse for hvor langt han er, jeg forventer ihvertfald hvis der skriver med ham, at det er fordi han skal spille Superliga bold
Man skal ikke græde over en væltet mælkespand...
annonce
0