Snak

Mere indhold efter annoncen

Bekræftet: Zeca får to spilledages karantæne

Skrevet af bold
lør 27. nov 2021

DBU bekræfter på sin hjemmeside, at det er Carlos Zeca, der er blevet straffet med to spilledages karantæne for tumulten efter AGF-kampen.Læs hele nyheden her
Skrevet af Kasadin
Hahaha han fortsatte simpelthen med at give kort til alle på sin vej, selv efter kampen var færdig. Håber han aldrig dømmer Superliga igen.
Skrevet af BoldForSjov
En leder med format.
Brøndby IF
Skrevet af fark
HVordan fungerer karantæne til en skadet spiller? Er det bare de næste to kampe, hvor han alligevel ikke kan spille eller bliver karantænen først aktiveret når spillerne bliver meldt skadesfri af sin klub?
Få det gamle bold.dk tilbage
Skrevet af Spændhjelmen
Hvor mange gange bliver "format" og "dansk flagskib" mon nævnt i kommentar feltet :D
Skrevet af zumbach
Hvorfor hedder han bare klublæge? Hvad med doctor of football operations ? Skal det ikke passe ind med alle de andre smarte titler?
...
Skrevet af Pantic
@fark - Karantænen til Zeca er ligegyldig. De bliver afsonet mens han er skadet.
Above all: FC København Second in command: Real Madrid Luis Figo, Raul & Maldini - Stjerner på og udenfor banen. Fænomenet Ronaldo ændrede standarden for angribere. Eden Hazard - Det nye stjerneskud!
Skrevet af HG
Hvor er det dog skammeligt og pinligt med sådan en opførsel. Hvor er almindelig god opdragelse blevet af?
Puha - skam jer!
Skrevet af Jillionaire
@Pantic,
Er du sikker på det?
Han er jo ikke hold kortet og ikke spilleberettiget trods skaden, træder den ikke først i kraft når han kan spille igen? :)

Spørger fordi jeg er uvidende.:)
Fc København Tottenham Hotspurs
Skrevet af Osteklokken
Det der er lidt sløjt i denne sammenhæng er, at de implicerede parter i efterspillet slet ikke har nok aktier i kampen til at skabe de scener.

I alt er det så Per Wind, Neestrup, Zeca, Boesen og Smith-Nielsen der bliver straffet for upassende adfærd under og efter kampen. Det er virkelig, virkelig pinligt for klubben når de ikke har ledelsesmæssigt format til at instruere staben til bare et minimum af selvregulering.

Fair nok at træneren brokker sig, dem der har spillet... Assistenttrænere, læger og administrativt personale skal evne at holde sig selv i kort snor. Dommeren havde ringe styring af kampen, men det er vel nærmest uden fortilfælde, at en klub har haft så lidt styr på sin stab under og efter en kamp?

Det var max pinligt dengang Jacob Nielsen gik over stregen efter kampen, men det her er jo nærmest uden for kategori. Dommeren er ringe, ja, men straffet var OK og han var ikke skyld i tabte point.

Lad os håbe det er en enlig svale i dansk fodbold. Vi skal være bedre end det her.
Skrevet af Gumleren
Men en spiller som har karantæne vil jo aldrig optræde på holdkortet ? Og han er vel spilleberettiget eftersom han er registreret i superliga truppen.

Alternativt skulle karantænen blive skubbet så kan man bare klarmelde ham 2 uger før han reelt er klar og så lade ham afsone der..
Skrevet af CopenhagenSaint
Ringe opførsel, men endnu ringere dommerpræstation og her tænker jeg ikke på straffesparket.
Måske en pause til dommerteamet vil være på sin plads?
Skrevet af danped89
Zeca skal da bare registreres i to ´ligegyldige kampe´, så er den karantæne ovre.
Skrevet af Argmnt
@Osteblokken. Det er nok uden et helt sammenligneligt fortilfælde. Desværre kan man ikke sige det samme om dommernes rædderlige omgang med fodboldloven. Dommerne er simpelthen blevet dårligere år for år, og kan i 99% af tilfældene ikke selv se, eller vil indrømme, at de har være elendige. Når dbu så samtidig konstant holder hånden over dem, har det blot været et spørgsmål om tid, før sådan noget her ville ske. Man kan ikke længere se en kamp, hvor man ikke tænker, "det er bare løgn det her, så dårlig kan dommeren ikke være". Så det er muligvis uden fortilfælde, men jeg er sikker på det ikke er sidste gang.
Skrevet af FCM.for.evigt
Håber straffen venter på ham, når han vender tilbage til grønsværen.

Det skal ikke være gratis at opføre sig dårligt over for dommerne.

Det er underholdende at læse de mange ytringer om at nu skal han have en kamp pause , for et par så siden, da det gik ud over os i Parken hvor der ensidigt blev dømt FCK´s vej , var tonen og holdningen en helt anden fra den kant.
Utroligt, at en bruger herinde kan slippe afsted med at ønske en spiller fra modstander holdet, kommer slemt til skade uden konsekvenser.
Skrevet af Kick and rush
Sjovt som FCK kritiserer dommeren for at miste grebet om kampen, når alt og alle omkring FCK nedsmelter totalt. Skæbnes ironi.
AGF 1880
Skrevet af Chris1234
Jeg må ærligt indrømme jeg er vamvittig skuffet. Magen til manglen på objektivitet er ugyldig i dette tilfælde. Det er klart det er totalt uholdbart at flere i staben og skadtruppen ikke kan opføre sig ordentligt. Men Burchardt fik vist også som han ønskede massere af TV tid. Den mand får Aldrig en Europa kamp med den præstation. Normalt synes jeg han er fornuftig, men han tabte totalt grebet om kampen.

Om karantæneramte er fair eller ej, er jeg totalt umuligt at vide da INGEN som i absolut ingen af os ved hvad der er foregået

At folk kalder det dårlig ledelse og flagskibet sejler. I er jo bare for latterlige og burde tage en tur ind på nationen over and out.

Og ja jeg er FCK fan men har også lidt selvindsigt og skyder ikke med spredehagl så snart jeg har adgang til ok internettet Jesus Christ
Skrevet af KiksetIndspark
Pinligt opførsel. Burde straffes langt hårdere.
Skrevet af kampito
Zeca skulle næsten ha en medalje, det er sku vildt nok at rage 2 spilledages karantæne til sig, når msn har set kampen fra tribunen..
AK1978
Skrevet af Slettet(160621220607)
Chris1234

Når det er mod FCK, så er reglerne anderledes end alle andre. Det kan også sagtens være at de modstanderfans ikke er særligt kreative og bare siger det samme som alle andre.
Skrevet af Steve Highway-61
Dommeren er jo uegnet til at have med mennesker at gøre. Har ikke været opmærksom på ham tidligere men prøv at læg mærke til hans stil fremover.
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
annonce
0