Snak

Mere indhold efter annoncen

Belgisk landstræner: EM er en falsk turnering

Skrevet af bold
lør 21. mar 2020

Roberto Martinez er sur over, at Belgien ikke får samme hjemmebanefordel ved EM næste år, og han kalder slutrunden for 'en falsk turnering'.Læs hele nyheden her
Skrevet af Barvej
Må indrømme, at han har en pointe
Skrevet af loke2300
Må indrømme, at han lukker meget mundlort ud! og ikke har styr på sine prioriteter.
Skrevet af somefun
Dermed siger han han ikke regner DK for en stærk modstander
Skrevet af Slettet(171846210701)
Helt enig. Turneringens struktur er helt og aldeles håbløs.
Benner
Skrevet af Diesel - MOT
Lær at læse mellem linierne :)

Det psykologiske spil er allerede igang :)
Leeds United 4 Ever Marching On Together !
Skrevet af Slettet(171846210701)
@loke2300
Interessant. Kan du ikke lige uddybe det?
Benner
Skrevet af UMURUM
...så fik Martinez da lige luftet, hvor lidt han regner Danmark for. Ville være fedt, hvis vores hold kunne lukke munden på ham. Det ville være ultra lækker nemesis...
Skrevet af Steen A
Måske siger han bare, at der er flere udfordringer ved at rejse og opholde sig i Rusland end der er i Danmark, så kampen i Rusland føles mere som udebane.
Skrevet af Mdeden
Kan ikke se hans pointe. Der har altid været et hjemmehold, som historisk ved slutrunder har haft en kæmpe fordel. Nuvel der er flere hold der får en fordel ved denne her struktur.
Skrevet af A. Jensen
Så hans eneste problem er at skulle møde Rusland i Skt. Petersborg? Det kunne de jo også risikere hvis turneringen blev spillet kun i Rusland.
Skrevet af Chrillinho
Tror i ikke han mener, at fordi Danmark og Belgien ligger så tæt på hinanden, vil de også have en relativ stor opbakning (som var det på hjemmebane), mens en away i Sankt Petersborg alligevel er lidt anderledes, da det ligger så langt væk? Jeg tror ikke det har noget at gøre med at han undervurderer Danmark.
Rossoneri - Form is temporary. Class is permanent
Skrevet af Dindane
England kan måske få 5 kampe, men normalt kan et hold jo få op til 7 kampe.
Eller lignende hvis 2-3 lande deler slutrunden.

Der vil altid være hjemmefordel, denne gang er den bare fordelt på flere hold.
Skrevet af nutmeg7
En hjemmebanefordel som Belgien havde i 2000
Vagtelæg. Miniskørt. Gren. Klejnsmed. Velsmurt. Melorm. Urt. Biksemad. Læder.
Skrevet af Sarem
Strukturen til EM 2020 har hele tiden været en joke og har udelukkende handlet om penge.

En af de fantastiske ting er jo at alle fansne er samlet i et land og kan lave en kæmpe måned lang fest.

Mht. hans kommentar omkring Danmark og Rusland, så tror jeg han mener at Rusland er rigtig gode hjemme i Rusland, men pivelendige på udebane. Vi er gode både ude og hjemme.
Skrevet af MesutCazorla
Vi var de bedste i kvalifikationen, vi er nummer ét (på verdensranglisten, red.), men vi får ikke hjemmebanefordelen, som to hold i vores gruppe har.

Det er i så fald en kritik, som Martinez skal vende mod sin egen arbejdsgiver. For Belgien var oprindeligt blevet tildelt tre gruppekampe og én i knockout runderne, under den forudsætning, at der blev bygget et nyt stadion i landet, og de tilmed løbende ville holde UEFA opdateret om disse planer. I december 2017, efter udskydelser og flere dialoger, kunne det belgiske fodboldforbund stadig ikke fremlægge den nødvendige dokumentation for fremgang i projektet, hvilket skyldtes, at de endnu ikke havde fået indsamlet de nødvendige byggetilladelser - og på daværende tidspunkt, var det end ikke sikkert de ville få dem, hvorfor England og Wembley i stedet fik tildelt de kampe, som Belgien skulle have stået for. Så at Martinez og Belgien er ærgerlige over, at de ikke får to hjemmekampe, har de kun sig selv at takke for. Meget kan man klandre UEFA for, men i dette tilfælde, har de deres på det rene.
Skrevet af Bobbybobbisen@gmail.com
tud tud
Skrevet af Toggle
Det er jo også rigtigt. Dk bliver pisse dårlige under hjulmand så det bliver en walk over for belgien
LUHG
Skrevet af Slettet(262034210205)
Enig med mesut her. Virker ikke gennemtænkt fra Martinez side at pege fingeren ud af når hans eget forbund havde muligheden men valgte at forpasse den.
Skrevet af haraltidret
Cry me a river Martinez.
Skrevet af AaBager
Han får en overraskelse, når han møder Hjulmands DK. Pludselig kan vi andet en at sparke den af helvede til og mosle efter bolden. Vi nupper Belgien nemt.
annonce
0