Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg er meget enig med Kim W.

De Jong er hård, og ind imellem for hård, men han er i mine øjne ikke ondsindet. Joey Barton er som jeg husker ham fra City en spiller der i mine øjne har tendens til at være langt mere ondsindet, hvorimod jeg ikke er i tvivl om at de Jong går ind i taklingerne for at vinde bolden (VM-finalen undtaget). Til tider kan taklingerne være hensynsløse, men det er for at vinde bolden og ikke for at skade manden.

Det "tilfældige" udfald at Ben Arfa uheldigvis brækkede benet er eneste grund til denne witch-hunt. Havde han rejst sig op, så havde ingen nogensinde talt om taklingen. Derfor er det ikke selve taklingen men udfaldet der har kørt sagen op. Den takling ham fra Wolves satte ind mod Wigan i weekenden så da væsenligt mere voldsom og hensynsløs ud, men idet der ingen brækkede lemmer var, så går den sag hurtigt i glemmebogen.

Desuden har City i det mindste ikke gjort de Jong til anfører, som man valgte at gøre i den røde ende af byen med deres mere ondsindede spiller.
@Kim W

Jeg kunne ikke være mere enig! Nigel De Jong er uden tvivl en hård fyr og derfor er han at finde i PL, hvor man elsker disse typer. Men som du også antyder, ville kritikken have været noget helt andet hvis det var et andet navn og klub. Han er uden tvivl en af de bedste defensive midt i verdenen! Dertil skal det siges, at det kommer fra et neutralt synspunkt, da jeg hader at se ham i kampe imod min klub, Arsenal.
Ja, Nigel de Jong er helt generelt hård, men jeg kan virkelig ikke se hvordan det på nogen måde skal forsvare de vanvidstacklinger han har tendens til at lave - det virker ærligt talt som om at de Jong ikke rigtig kan finde ud af at stoppe mens legen er god. Han ved simpelthen ikke hvor grænsen går, og det tror jeg blandt andet er fordi at han ikke bliver straffet hårdere når han planter et strakt ben i Xabi Alonso´s brystkasse eller savner Hatem Ben Arfa over og brækker hans ben to steder. Hvis det ikke har nogle konsekvenser for manden, jamen hvad er så problemet i det? Det er derfor at fodboldforbundene bliver nødt til at skride lidt hårdere ind overfor en mand som ham, så han kan lære at det altså bare ikke er acceptabelt at spille så voldeligt. Han må så hjertens gerne spille hårdt, det er der jo mange der gør, men når man ligefrem sætter sine modstanderes sikkerhed på spil, så skal linjen altså trækkes - her stopper det. Både i følge fodboldloven, men også i følge det almene menneskes sunde fornuft.
Something Something Danger Zone
-Kim W

Du er er da helt blank...
For at kunne bedømme om en spiller er svinsk, må man vel som i juraen sondre om spilleren er i "god eller ond tro". Mener f.eks. ikke De Jongs hensigt i VM-finalen var ondsindet, selvom den burde være til dirkete rødt og give tre spilledages karantæne.
Tager man derimod en Totti, vil jeg mene han er svinsk, da hensigten ofte er direkte ondsindet. Det er sådan jeg ser sondringen bør være.
Spanien - Real Madrid Danmark - BIF
Og hvem skal så lige bedømme om det er ondsindet eller ej ???
Ærligt venner.
Kunne være skønt hvis man gik ind og gav karantæne på lige vilkår med cykelsporten.. Her gælder det doping og i fodbolden kunne det gælde hensynsløs optræden... For uanset hvad kinkladse og andre mener så er det jo totalt hjernedødt som han går ind i denne tackling.
Og karatesparket var endog ligeså slemt....
Nej - han har intet at gøre på en fodboldbane med den instilling.
RAUS
Nu bringer i jo selv netop Keane ind i billedet, så kan jeg også godt fortælle at keane flere gange blev nedgjort og gjort til psykopat og diverse andre ting... Så i skal ikke komme og sige det har noget med at han spiller i en mindre klub at gøre, det er jo decideret snævre synet... Udover det syntes jeg i har ret i at han har haft nogle hjerneblødninger men derudover ikke er nogen psykopat mm. Men syntes stadig disse hjerneblødninger skal straffes derefter.. og mener klart at denne her tackling skal straffes...
-
Selvfølgelig er han da ikke psykopat - jeg tror ikke der er nogen der påstår at de Jong er mentalt syg, blot at han har problemer med at finde ud af hvor grænsen går i fodbold. Han er da sikkert en meget venlig og rar mand, når han ikke lige spiller fodbold, ganske som de fleste andre fodboldspillere.
Something Something Danger Zone
Mener f.eks. ikke De Jongs hensigt i VM-finalen var ondsindet

Så du mener, at den stempling i brystet var et uheld?

Det er en ommer - igen..
synes nu heller ikke at manden er psykopat... men synes mere at han minder om en elefant i en ballet... stor og klodset.. men han er stadig en dygtig spiler..

bare surt når man er newcastle fan..
annonce