Snak

Mere indhold efter annoncen

Bendtner: Har savnet stabiliteten

Skrevet af bold
man 6. mar 2017
Nicklas Bendtner glæder sig til at finde stabiliteten i Rosenborg og garanterer, at han fortsat er sulten efter at spille fodbold og score mål.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Zack
Hvad sker der Bendtner, Rosenborg ? det er en falliterklæring, er så skuffet
Skrevet af Milanisti
Altså han spillede næsten ikke engang for Notthingham Forest; så hvad er det folk forventer af ham?!
Skrevet af Zack
At han ikke sank så dybt, Norge / Rosenborg ??????
Skrevet af Kim W
Så han skulle i stedet være gået fra bænken i Forrest til???

Fint valg
Skrevet af Zenin
Bendtner har scoret 5 liga mål siden skifte til Juve i 2012. Så selvfølgelig kan ikke sigte højt.
Rosenborg er jo en ret perfekt klub at skifte til, fordi ligaen ikke er starte og han kan nå at være med en måneden tid inden den starter. Hvis han havde skiftet til, en anden liga, havde det jo været noget mere kaotisk.
Skrevet af Milanistar
Bendtner er god i stabile rammer, hvor han har fuld tillid fra træneren. Det har vi set på landsholdet. Det samme vil gøre sig gældende i Rosenborg, og jeg skynder mig at kalde 15 sæsonscoringer fra Bendtner.
Sempre Milan.
Skrevet af K9Cox
Bendtner har truffet et modent og fornuftigt valg i forhold til hans karriere. Han kunne sikkert have valgt pengene i enten Kina eller USA, så respekt for at han vælger fodbolden.
Skrevet af Dindane
Mon ikke det er mere et tilvalg af familien end fodbold.
Uanset hans kendte personlighed så tror jeg hans søn betyder meget for Bendtner, hvilket ikke ville harmonere med et skifte til Kina eller USA.
Skrevet af haraltidret
Bendtner mener han har savnet stabiliteten. Jeg vil nu også påstå at han har savnet en 100% seriøst og professionel indstilling til det at være fodboldspiller. Og det er denne mangel på seriøsitet der har kostet ham spilletid de sidste mange sæsoner. Desuden har Bendtner også en udpræget mangel på en realistisk selvforståelse og vurdering af egne evner, der har ført til ukloge klubvalg i tiden efter Arsenal. Man kan håbe på at Bendtner kan få gang i karrieren igen i Rosenborg. Jeg tvivler dog på at han i længden har selvdisciplinen og sågar motivationen til at blive en succes i Tippeligaen.
Skrevet af K9Cox
^Det har da sikkert også været af afgørende betydning
Skrevet af Lakris
Det samme vil gøre sig gældende i Rosenborg, og jeg skynder mig at kalde 15 sæsonscoringer fra Bendtner.

Jeg tror han scorer minimum 25 - hvis han altså gider.

Rosenborg er suveræne i Tippeligaen, og Bendtner er klart bedre end Gytkjær.
DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
Skrevet af Oliefyret
Stabilitet. Det kan da ikke passe du har savnet det
Skrevet af Titi81
Island- er i klat til at sige huuh til lord næste sæson?
No argument beats a pointing pipe!!
Skrevet af Internazionale4everr!!!
Hvad sker der Bendtner, Rosenborg ? det er en falliterklæring, er så skuffet


Så hans karriere de seneste 5 år har ikke været nogen falliterklæring, synes du? Du er ikke skuffet over alt det lort, han har lavet?

Et skifte til Rosenborg er omsider et signal om, at han er nødt til at gøre sig fortjent til den status, han selv synes han fortjener.
.
Skrevet af Rasbak
@haraltidret:
Helt enig.
Det er den samme historie hele fodboldverden fik bundet på ærmet for bare et halvt år siden: "Nu skal det være !!!..."
Jo - det bliver bare aldrig til noget, for så snart det er lidt hårdt og man skal arbejde, så finder knægten med de narcissistiske rødder straks en undskyldning hvorfor det ikke er værd at arbejde med.

Nu skal det være - ja altså igen !
SKal vi tro der er sket en udvikling siden for bare et halv år siden ? NEJ hvis du spørger mig ...

Men Bendtner og hans hær af rådgivere finder hele tiden en ny kontrakt. Nu er han sikret vel Tippeliga`ens højeste løncheck de næste 3 år. Hvis han da ikke skifter til den danske 2. division forinden med ordene : "Nu skal det være - jeg er stadig sulten ...."
*
Skrevet af Slettet(441825193010)
Next stop Island. Han får da set verden og prøvet bænkene af forskelige steder.
AaB de sande mestre i Nordjysk mindreværd. Og indavl kun svagt overgået af de sagn omspundne Hill Billies fra West Verginia.
Skrevet af skriveren
Den norske og den danske liga er vel tæt på at være lige gode, men han vil få mere ro til at genstarte sig selv deroppe. Umiddelbart antyder dette klubskifte selverkendelse, ydmyghed og et ønske om at spille fodbold igen.
P.S. Jeg ved godt at der er mange herinde, der synes at den danske liga er pissegod i forhold til de andre ligaer i Skandinavien, men det er den jo ikke. Sammen kunne de måske løfte sig til noget større, men det kommer nok ikke til at ske.
Skrevet af Spaldum
Jeg syntes også endelig at Bendtner træffer et fornuftigt valg her. Han kunne have scoret kassen i Kina eller USA, men vælger Rosenborg hvor han kan få mere ro til at spille på et hold end han kunne i for eksempel Danmark. For mig indikerer det at han går efter at spille fodbold, og man kan i hvertfald ikke sige at det ikke er ydmyge rammer han får omkring sig når han en dag står på Alfheim i Tromsø flere hundrede km nord for polar circlen og skal smøge ærmerne op. Den helt store udfordring kommer når han skal vende sig til de få timers dagslys der står for dagen langt oppe i Trondheim.
Skrevet af BlueAndWhite
Dybt skuffet over han ikke kom til fck.
Skrevet af jba
Han flopper igen, desværre! Nedturen vil ingen ende tage. Skidt køb af Rosenborg.
.
annonce
0