Snak

Mere indhold efter annoncen
Ban til philipscarstens, tak.
Jeg holder med Manchester United. Jeg sympatiserer med Aston Villa og Deportivo La Coruña. Jeg holder med Real Madrid imod Barcelona.
Velkommen tilbage, gerne med en kasse, så jeg kan juble lidt i parken.
Manchester United Nicklas Bendtner(DK´s nye Elkjær)
@philipscarstens

Respekt! Det er fandme hårdt sagt. Du er vist nok rigtig cool....
AFC
Bendtner er efterhånden den mest uundværlige spiller på landsholdet. Der er meget stor forskel på om han er med eller ikke. Og vi har pt ingen som helst, der kan erstatte ham.
Nuvel, der har været lidt usikkerhed på målmandsposten, men vi har efterhånden en del målmænd, der alle kan gøre det godt, så løsningen ligger inden for horisonten.
Forsvaret har sejlet lidt i 2010, men det har før været meget solidt, og det kan det blive igen med så meget potentiel god kvalitet som det har.
Midtbanen har lidt under C.Poulsens nedtur samtidigt med at Olsen ikke bare har villet overlade tøjlerne til fx William Kvist for en periode. Også det kan der gøres noget ved. Især nu hvor C Poulsen så småt er ved at finde formen igen
Vi har flere interessante typer til offensiven. Der mangler måske endnu lidt rutine blandt nogle spillere, men det skal tiden nok hjælpe med at gøre noget ved.
Men mangler Bendtner oppe foran, så halter det med det samme. Han er en enmandshær, der både scorer og laver assist. Vi har før set, at om så resten af holdet er ved at falde sammen, så har vi fortsat en teoretisk mulighed for at få noget med hjem, så længe at vi har ham med deroppe.
Selv på dage, hvor det ikke kører for ham, så tiltrækker han alligevel så meget opmærksomhed fra modstanderne, at det kan give os chancer på andre måder.

Dette er egentlig ikke ment som en speciel forherligelse af spilleren Nicklas Bendtner. Men blot en anerkendelse af hans værd for samt en konstatering af de rød hvides nuværende standpunkt.
Tænk hvis vi havde to klasseangribere i stedet for bare kun en...
Reason? now thats the enemy of art!
annonce