Snak

Mere indhold efter annoncen

Bendtner langer ud efter sine kritikere

Skrevet af bold
ons 9. okt 2013
Landsholds-angriber Nicklas Bendtner mener, at han lider under nogle gamle kommentarer, som er blevet udlagt forkert.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Naughtyboy
Blev han reelt fejlciteret med den kommentar for 4-5 år siden? Mange britere og Arsenalfans laver stadig sjov med det...
Skrevet af mEXESTAr
Det gør det måske sandt? :) Folk vil altid gerne tro det værste om andre... kommer som regl af lavt selvværd.
Elsker Lyngby BK og Arsenal. Træt af at høre på de 5 millioner landstrænere, der tror de ved mere om hver enkelt spiller, end Morten Olsen. --- Sympatiserer med samtlige danskere i udenlandske klubber ---
Skrevet af KimCP
Bendtner har aldrig været den kvikkeste, men giver ham helt ret, man gør ham dummere end han er ved at fejlcitere ham (med vilje?) ..

Hørte selv den anden dag, en af mine venner omtale den situation med "ja, og han ville være den bedste i verden, høhø, såen narrøv"..

Og det er da muligt at han er en narrøv, men når han aldrig har sagt at han vil være den bedste, så forstår jeg sgu godt at Bendtner er træt af det.


Personligt synes jeg selv at han har taget nogle dumme valg (gør vi vel alle), men vi har satme også alle truffet dumme beslutninger da vi var unge eller yngre, forskellen er bare at de ikke er kommet i avisen og alt det der.
SønderjyskE Tottenham Hotspur Winners don\'t quit and quitters don\'t win!
Skrevet af kapow
Han sagde noget i stil med: "Jeg bliver nødt til at tro på, at jeg kan blive den bedste. Hvis ikke man gør det, er der ikke nogen idé i at fortsætte. Så jeg tror på, at jeg kan blive blandt de bedste angribere i verden."

Det blev meget hurtigt til "Bendtner: Jeg er verdens bedste".
Skrevet af tito ortizz
Men kan nu stadig ikke lade være med at trække på smilebåndet når det kommer til Bendtner. Han har en fantastisk evne til at komme uheldigt i medierne, noget måske uforskyldt andet er bestemt ikke.
En situation jeg stadig griner af, var da Juve spurgte ham hvilket nr han ville have i klubben, hvortil han ydmygt bad om at overtage Del Pieros nr 10. Det er sgu helt iorden når nu de selv spørger, desværre fik han nr 17. Gad godt at have være fluen på væggen da han sagde nr 10, bare for at se juve´s ansigts udtryk.
Juve storia di un grande amore!!!!!
Skrevet af ToonInStoke
Jeg bryder mig ikke om at blive nedgjort på grund af kommentarer, der er fejlciteret. Det skal jeg stadig den dag i dag se og høre på. Hvis folk ikke kan lide mig, er det fair nok. Jeg kan ikke ændre på, at folk ikke kan acceptere, at man er ung og laver fejl og kommer videre derfra, siger Bendtner til Arsenals hjemmeside og fortsætter:


Ja det skal jeg da love for, videre til den næste brøler. Problemet er vel netop at han ikke lærer af hans fejl.
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Skrevet af kapow
Han har en fantastisk evne til at komme uheldigt i medierne

Præcis. Og generelt laver han bare ting, som folk lægger mærker til og hurtigt gør grin med. Det tog jo også kun et par minutter af comebacket for Arsenal før han bragede ind i stolpen, og i slutningen af kampen sparker han i frustration til en bold, som selvfølgelig ender lige i fjæset på en bolddreng. Det er nok bare hans lod.
Skrevet af RS4Break
Er blevet modnet af rollen som far... bosiddende i Torino med et barn i London/København. Tjah bum, kvalitetstid ved jeg ikke, om man kan kalde det, men selvfølgelig gør det et stort indtryk at blive far. Og forhåbentlig har det skabt lidt ydmyghed og fokus hos Bendtner. Håber han spiller i aften, for han er ved at have niveauet igen. Kom så DK
Alles für AaB... eller noget
Skrevet af emajlo
"Ja det skal jeg da love for, videre til den næste brøler. Problemet er vel netop at han ikke lærer af hans fejl."

Lad os håbe du er dårlig til at forudsige fremtiden. :)
Skrevet af jba
Håber han spiller i aften, for han er ved at have niveauet igen. Kom så DK
Ikke for at skuffe dig, men kampen er først på fredag.
.
Skrevet af Ludomania
Ah, come on. Lidt klynk fra en "voksen" Bendtner ?

Manden lever jo nærmest af at lave stupide ting, han er "verdensberømt" i England og Danmark for hans evne til at klynke, få medlidenhed for så at bruge den medlidenhed til at kvaje sig atter engang.

Går der mon 1 måned før vi igen skal læse at han er på en eller anden natklub i mindre ædru tilstand hvor han flår lidt i elastikken op ad en supermodel, at han er ked af det og at han denne gang lærer af det og NU er blevet voksen ?

Problemet for Bendtner er at han blev stjerne som "mental baby". Han er endt i en grim situation fordi han altid har haft en Wenger, en Brady og en Court til at tørre ham i numsen mens de to sidstnævnte har fortalt ham historier om hvordan stjerner gjorde i gamle dage. Bendtner vil bare gerne være den samme stjerne der kan gøre som han vil uden konsekvenser.
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
Skrevet af UdgaardsLoke
Måske skulle kritikkerne prøve at komme videre? Han har sagt og gjort nogle virkelig dumme ting gennem tiden, men som det sker for de fleste, så bliver de klogere og i stand til at reflektere over fortidens fejltrin.

Umiddelbart virker det som om at Bendtner prøver at komme videre, der er vist en del herinde/derude, som skulle prøve det samme.
Skrevet af peppesignori
Det virker også rimeligt retarderet at blive ved med at hive et efterhånden ganske antikveret citat op og slå Bendtner i hovedet med det.

Ja, han har lavet mange fuckups og han har kvajet sig, men han har da også betalt prisen for det og gør det stadig. Og så burde folk anerkende det arbejde og den indsats, det trods har krævet at nå hvor Bendtner er. Han er ikke kommet sovende til +50 landsholdskampe og ca. 150 kampe for Arsenal.
Skrevet af goalgetter
Oh well Braithwaite har jo også udtalt at han kommer til Real madrid en dag :-D
Men sådan er det jo tit at spillere bliver fejlciteret og andre gange ikke.
De har vel lov at drømme spillerne.
Skrevet af ForzaDrughi
Den dag han begyndte at lade "talentet" tale, istedet for at bruge alt sin tid på at rende rundt og spille langhåret, der vil jeg overvejer at tage ham seriøst.
Skrevet af klauzito
Synes egentlig det er sjovt hvor meget krudt og energi folk bruger på at være imod ham.
Om 2 år er der EM og hvis han gør det pissegodt der står alle folk og hylder ham! For han er måske netop lidt den type a la Brian Laudrup der altid præsterede bedst på landsholdet og det kommer han sgu til igen!
FC Midtjylland Hamburger SV
Skrevet af ToonInStoke
Det ville kræve at vi kom med til EM, så det tvivler jeg på.
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Skrevet af krusjer1
Sagde han ikke på et tidspunkt noget i retning af at han ikke kunne se hvad de andre angribere i PL kunne som han ikke kunne? På et tidspunkt hvor bl.a. Drogba var på toppen..
https://pbs.twimg.com/media/Ck8cb8pUoAA46Kx?format=jpg&name=large
Skrevet af Geddar , moderator
"De har vel lov at drømme"

Præcis. Den røvpinebaserede mentalitet der ligger bag, når folk bliver provokerede af at folk præsenterer store, og måske urealistiske, ambitioner har jeg sgu aldrig forstået.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af UdgaardsLoke
Sagde han ikke på et tidspunkt noget i retning af at han ikke kunne se hvad de andre angribere i PL kunne som han ikke kunne? På et tidspunkt hvor bl.a. Drogba var på toppen..Det gjorde han sikkert, men er det ikke ved at være på tide, at lægge fortiden bag sig og kommer videre i teksten?
annonce
0