Snak

Mere indhold efter annoncen
Virker som en super fornuftig trup! Dog forstår jeg ikke at Krohn-Dårlig skal være med. Kan da kun være som trupspiller på grund af hans erfaring. Ellers har han da ingenting at byde ind med.
Farvel til angriber målene...
Med udeladelsen af Lord, hviler der om muligt et endnu større pres på Eriksens skuldre...!
Nicolai Jørgensen scorer jo stort set aldrig på landsholdet, og hverken Dolberg eller Cornelius har haft nogen store sæsoner...
Trist med Bendtner klart den bedste angriber, men hans skade gør Bendtner ikke vil være 100 % så bedre Bendtner ikke kom med, men hold da op hvor er vi tynde i angrebet ikke meget erfaring....
Hammer fan
Sådan Åge - godt at se nogle cojones fra din side igen.

Ærgeligt med Bjelland og kan egentlig også godt lide Bendtner, men vi skal bare ikke have halvskadede spillere med.

Samtidig har Braithwaite og Dolberg vist, rent spillemæssigt at de vil med.
10-års jubilæum d. 13. januar 2022. Tid til at søge mod nye eventyr - tak for dansen venner og frænder. Håber jeres 2022 bliver fantastisk!
Syntes vi ser ekstremt tynde ud på backerne. Dem der er med er ok defensivt men har ikke meget frem ad banen, og antalsmæssigt ser det meget tyndt ud. Havde gerne haft mindst en af Durmisi, Boilersen eller Ankersen med.
nej tak , der er ikke nogen der gider at se på wass surmule ud på bænken hele turneringen. som sepp piontek vil sige der er gode og dårlige bænkevaremere.
Mega lækkert at Dolberg kommer med.
Jo mere erfaring sådan et Kæmpetalent for i en yngre alder, jo bedre rustet bliver han for fremtiden (bare se på Eriksen 18 år, tilbage i 2010) og se på hans afgørende betydning for landsholdet i dag. Dolbergs kvaliteter kan ikke betvivles, ligesom med Eriksen for 8 år siden!
Havde alle været klar fysisk og mentalt til at sidde 3 x 90 min på bænken, var jeg endt med 4 ændringer.

Bjelland for Zanka
Bendtner for Braithwaite
Højbjerg for MKD
Wass for Yussuf

Men da de første 2 ikke blev deres skader kvit, og de sidste 2 tilsyneladende ikke kunne indfinde sig med rollen som back-up, er jeg meget tilfreds med den samlede trup
L’enfer, c’est les autres!
Jeg forstår ikke manges modstand mod Bendtner.

Jeg ville da klart foretrække ham i stedet for braithwate eller Youssouf

Men nu er Bendtner skadet - så er fravælgelsen naturlig
United, det bet tager jeg ikke, idet jeg er fuldstændig enig i, at ingen af de nævnte kommer i nærheden af en VM-scoring. Desværre..
Er Eriksen ikke i målhumør, får vi det svært.
annonce