Snak

Mere indhold efter annoncen
Nu er at score mål i de respektive ligaer og landsholdet to vidt forsk. ting.
København.
Red19: "Bendtner har intet at gøre på landsholdet."

Hold nu kæft. Du har intet at gøre på bold.dk. Bendtner > alle andre umulige, halvfede og ikke mindst amatøragtige danske angribere, inklusiv undertegnede.
Real Madrid og Arsenal
@ yeppes

Jeg skrev ellers i mit første indlæg, da jeg kritiserede dig, at man bestemt også burde afprøve Vibe, men at gøre det i startopstillingen og på bekostning af Schöne, blot fordi man aboslut skulle spille med en hængende angriber, er noget useriøst.


Om Vibe får 1. halvleg i testkampen eller 2. har vist ikke så stor betydning igen har det?
Desuden har Schöne ikke figureret på landsholdet som 10´er ret mange gange, hvis han overhovedet har efter han kom tilbage på landsholdet.
Så ifølge Olsen, er det jo ikke hans plads.
Derudover, som du konsekvent misser, så nævner jeg netop Schöne som en fin mulighed på 10´eren.
Så jeg siger ikke, at Vibe skal starte. Jeg siger han er et bud.
Det gør bare din kritik totalt forfejlet, og drop nu det lorteudtryk "useriøs". For i så fald er du ikke klar over udtrykkets betydning.
Jeg er ganske seriøs i mine indlæg herinde, til forskel fra så mange andre.
Ret beset er essensen af mit første indlæg, at Vibe, Braithwaite, Schöne og Kahlenberg ville være fine muligheder på positionen, hvor jeg dog helst så typer som Vibe og Braithwaite forsøgt.

Jeg har ikke noget imod at spille med en hængende angriber, men hvis ikke man har spillerne til det, eller ikke ved om man har det, så er det vel ikke smart at eksperimentere lige nu? Og da slet ikke med en uprøvet spiller fra en lille liga midt i en livsvigtig kval-kamp? Så er alternativet med en 10´er, som vi har et par stykker af på højere niveau, langt mere sikkert, end Vibe, som i mine øjne lyder helt desperat på nuværende tidspunkt.


Det var så det argument jeg gladeligt havde modtaget fra start af, hvor der var noget konstruktivt at forholde sig til.
Den svenske liga er ikke dårligere end den danske, og jeg mener vi har flere spillere i den danske liga, som fint kan gå ind på landsholdet, derfor mener jeg heller ikke man kan afskrive Vibe på den baggrund.
Desuden mener jeg heller ikke vi har et sikkert valg på positionen.
Eriksen fungerer langt bedre i venstre side, og Schöne har som nævnt, slet ikke fået chancen derinde endnu.
Det kunne han så måske, men med så mange typer der minder om ham, vil jeg hellere have Braithwaite eller Vibe derind, for at undgå, at vores spil bliver for stereotypt.
Det gælder om at finde balancen i holdet, og den rette måde at spille på.
Ikke bare at sætte de "bedste" spillere på holdkortet.

Men du må da gerne kalde mig en nar, hvis Vibe så banker 2 mål ind, men tror nu MO ville være enig med mig i denne diskussion....


Den slags holder jeg mig fra, og overlader til andre som ynder den slags.
Desuden antager jeg, at mindre end to mål kan kvalificere hans indsats som værende godkendt.

@Kewell10

Jamen, det lyder da OK, Kewell10, objektivt set. Bortset fra, at du pludselig har ændret din holdning fra at Vibe skulle i startopstillingen (du gav et bud på en opstilling), til at han nu blot skal prøves af, synes der er stor forskel i forhold til forberedelsen mod Armenien. At Vibe pludselig skulle i startopstillingen var primært dét, som gjorde mig rasende. At skifte ham ind mod Tyrkiet i 2.halvleg kan vel godt forsvares.

Ellers er der vel rimelig logik i at spille med Schöne som 10´er, hvilket han også spiller nogle gange i Ajax, selvom han ikke gør det tit på landsholdet.

Men mon ikke, at Olsen spiller med Bendtner mod Armenien, hvis bare han gør det nogenlunde mod Tyrkiet, og så får vi forhåbentlig Braithwaite at se som den hængende angriber
Jeg synes det fedt at Vibe er med. Håber han gør det godt nu.
Fuck Bendtner.

Jeg vil hellere tabe 0-7 til Armenien end se den fede spasser på landsholdet. Øv
Jeg holder med fodbolden, det hold der bruger bolden bedst har fortjent at vinde.
annonce