Snak

Mere indhold efter annoncen
Det der godt kan skræmme mig lidt er, at ledelsen vil give uendelig lang snor til KD fordi han er så rød, og er en legende i klubben.

Dét er ikke problemet.... de for hele fanbasen på nakken, hvis de gør det.
Liverpool
Rolig nu. Bendter får en retur han ikke kan undgå at sparke i nettet, om han så havde bind for øjnene. Han er og bliver ringe.
https://www.youtube.com/watch?v=yTfpn_xsKhE&ab_channel=drummo86
Får det fysisk dårligt af at se på Liverpools spil for tiden.... Christ hvor er det skidt, og hvor mangler holdet idé, selvtillid og evner. Pt. fortjener vi knap nok prædikatet midterhold. Et eller andet skal der ske.
Fuck hvor er det deprimerende at være LFC-fan for tiden.

Håber ikke det er alvorligt med Bendtner.
Som barn var jeg også United-fan... men så blev jeg voksen.
Skrtel det svin! Håber det bedste for Bendtner
.
Jeg græder!
Få nu Rafa hjem!

Brøndby IF Liverpool FC Sammenholdet gir\' mig håb!
Skræmmende dårlig midtbane Liverpool efterhånden har, når man tænker på at den hed Mascherano, Xabi Alonso og Gerrard for et par år tilbage. Det er nok dér hvor Liverpool skal forbedres først og fremmest.

Random mål af Bendtner, men selvfølgelig også godt at han følger op på Campbells skud. Fedt at høre/se tilskuerne klapper og rejser sig, da han forlade banen!
liverpool er blevet englands svar på brøndby... tidligere storklub, der bare ikke rykker sig en meter.
gik i seng efter første halvleg
Ordene, der falder mig ind er: patetisk og elendigt.
Patetisk indsats af LFC og generelt en elendig kamp af to elendige hold. 3. PL nederlag i træk og vi er knockoutet. Løbet er kørt og vi må igen spejle langt efter Champions League. Så tak for en ringe indsats af et umotiveret mandskab. Over and out og GAME F*CKING OVER!
England: Manchester City F.C/Chelsea FC <3 Frankrig: Paris Saint Germain <3 Spanien: Málaga CF <3 Rusland: FC Anzhi Makhachkala <3 All since 1990
Jeg vil også være med.

Liverpool er en midterklub ;-)

Glory glory United!
annonce