Snak

Mere indhold efter annoncen

Benevento fightede sig til point mod Juventus

lør 28. nov 2020

Oprykkerne Benevento gjorde en god figur, da de lørdag aften spillede 1-1 mod de forsvarende mestre Juventus i Serie A.Læs hele nyheden her
Juventus vinder ikke serie A i år. Bliver interessant at se hvem tager guldet i år.

Benevento er kendte for deres fighter mentalitet og i dag har de vist, hvorfor de fortjener at blive et år mere i Serie A
Juventus er da stadig storfavoritter til at genvinde Serie A. Det ændre et uafgjort resultat ude mod Benevento ikke på.
Kulusevski er godt nok ikke på sidste års niveau.
Sønderjyske & Hansa Rostock.
Jeg kan slet ikke kende Juventus. Ok, deres hold var klart bedre for 4-5 år siden, men de har mange gode spillere. Spillere som Chiesa, Kulesevski har slet ikke slået til i de fleste kampe. Dybala er helt væk og kræver en giga løn for at forlænge og McKennie er en knokler, der ikke burde været købt.
Frabotta - WHO?
Bernadeschi - lige ved og næsten.
Cuadradro 50/50 aktioner hele tiden.
Bentancur - hvor blev formen fra sidste år af?
Arthur - ok, men mangler de afgørende afleveringer i dybden. Hele tiden korte afleveringer.
Hvor blev Aouar af?
Eneste lyspunkter er vel Morata og Ronaldo. Og at De Ligt er tilbage.
Pirlo skal væk inden jul, hvis ikke de vinder de næste 7/8 kampe og ryger efter gruppespillet.
John Smith - du har så evigt ret.! Spiller flyder slet ikke. (Så arrogant at bare spare Ronaldo forstår jeg slet ikke, vi har det mega svært på udebane) hårdt at være kæmpe Juventus fan lige nu...
Hvorfor skal pirlo væk allerede nu ?
Det samme sagde i omkring allegri inden han fik sin første kamp.

Det med at skifte træner hele tiden er noget fis, bare så på milan og inter.
Pirlo skal væk, hvis de får nogle points de næste runder. For så vinder de ikke mesterskabet. Ryger de ud af CL efter gruppespillet er det også meget kritisk.
De har set ufarlige ud det meste af sæsonen efter ni kampe og spillet katastrofalt i to ud af fire kampe kampe i CL.
Jeg ville give ham kampene indtil jul. Det er fem kampe. Hvis kun han får 7-8 points skal han væk.
Fremragende spiller og en gentleman, men også et sats som en rookie.
Gasperini ville være fedt, men lad ham nu få noget snor, omend ikke lang.
Husk på, at de "vandt" kampen mod Napoli på papiret.
Det er vel en af de dårligste begyndelser på en sæson i mange år.
14 rigtige points af 24 mulige.
Jeg ville nu også sige at pirlo skal væk. Han har nu haft næsten en halv sæson og der absolut ingen fremskridt. I bedste fald er der stilstand. Meget få gode kampe rent spillemæssigt gør ikke op for mange dårlige. Ingen rød tråd og ingen fantasi, men værst af alt mangler der vilje i det defensive og generelt defensiv stabilitet. Det udtryk der er på banen har jeg ikke set juve ha de sidste 10 år. Ansvaret falder tilbage på træneren, og det er en uerfaren maestro pirlo desværre. Måske historien havde været anderledes hvis han havde fået tid som u23 træner og så evt assistent først. Synes heller ikke man kan sammenligne med allegris første sæson. Der gik det trægt i cl gruppespil (de kom dog videre og nåede finalen) men i ligaen vandt de de første 9 kampe og spillede nr. 10 uafgjort hvis jeg har fået kigget rigtigt. I år har juve fået 4 sejre og 5 uafgjorte alene i de første 9 kampe. Og her tæller jeg endda en skrivebordssejr mod Napoli med.
El-Professor: Uha, at afskrive Juventus efter sølle 9 runder er godt nok farligt, her lever du ikke op til dit ellers meget flotte navn.
juve kommer nok tilbage og vinder ligaen på rutinen, men de er stadig et elendigt hold. det hold de havde for 5 år siden, eller endda 3/4 år siden var langt bedre, både defensivt og offensivt som hold. de var også bedre spillet sammen. det nuværende juve hold har jo ikk en jordisk chance i chl f.eks. hvis roma/ac milan/inter/atalanta/napoli kan være stabile med sejre, ka de måske vinde ligaen, men juve plejer at tage den på rutinen. men de gamle spillere de har, har haft deres storhedstid, og de unge viser ikk nok. kun morata som har overrasket lidt i år. udover hans tåbelige røde kort i aften. håber personligt på at se AC milan overraske i år, med en gammel zlatan som liga topscorer tak!!
annonce