Snak

Mere indhold efter annoncen

Benfica: Enig med Liverpool om Nunez

Skrevet af bold
man 13. jun 04:12

Benfica har natten til mandag udsendt en pressemeddelelse, hvori de bekræfter, at der er indgået en aftale med Liverpool om et salg af Darwin Nunez. Læs hele nyheden her
Skrevet af no name
Alligevel vildt nok, havde ikke regnet med at Liverpool vil springe banken i denne sommer.
Skrevet af D.B.R. ©
Det havde jeg heller ikke lige set komme, men så på den anden side er de jo nød til at købe kvalitet, når nu Mane ser ud til at smutte.

De sidste par somre har man heller ikke ligefrem smidt om sig med penge, så mon ikke også der hentes 1-2 spillere mere (Ramsey ikke inkluderet).
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af SønAfKlopp
Sølle £64M. Slet ikke i nærheden af, hvad Chelsea og City gav for hhv. Lukaku og Grealish. Købeklubber. Og btw, dejligt at slå United udenfor kridtstregerne også. #9-0 #VelkommenNunez! :-)
Bevar Brøndby IF YNWA
Skrevet af badazz
@Søn, er det nu nødvendigt at starte den diskussion endnu engang?
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af no name
Jeg tænker at klubben er villig til at betale så meget for en spiller er fordi de ikke gider springe deres lønstruktur. Hvilket havde været nødvendigt, hvis man skulle en spiller som Haaland, Lewe og Mbappe.
Skrevet af SønAfKlopp
@badazz Bestemt ikke. Finder det bare komisk, at vi kun betaler £64M, når en Chelsea fan igår havde travlt med at befinde sig i en Liverpool tråd for ironisk at pointere, Liverpool ikke var en købeklub.
Bevar Brøndby IF YNWA
Skrevet af ScouserTommy , moderator
SønAfKlopp, som badazz skriver, så er der er ingen grund til at opsøge konflikt på den måde. Det giver ikke en særlig god debat når man lægger ud med at provokere, så det bedes du tage til efterretning.

Fodbold herfra og evt kommentarer til ovenstående tages i moderatortråden.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af badazz
Bestemt ikke. Finder det bare komisk, at vi kun betaler £64M, når en Chelsea fan igår havde travlt med at befinde sig i en Liverpool tråd for ironisk at pointere, Liverpool ikke var en købeklub.

Alle klubber er købeklubber.
Forskellen er vel, at nogen klubber skal kunne finansiere de køb via reelle indtægter, men den diskussion har også været vendt flere gange.
Anyway, det gavner sjældent debatten herinde med de provokationer.
Edit: What ST said.
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af MattiF
Han er en spændende spiller, ingen tvivl om det.
Men det er godt nok også mange penge for en relativt uprøvet gut, som har været god i en knap så stærk liga - Sagt i al respekt for Liga NOS.

Liverpool plejer dog at være hamrende dygtige i deres scouting.
Det er ALTID dommerens skyld! Bor i Aalborg. Ser de fleste af AaB's hjemmekampe på stadion.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Enig. Lad os nu bare glæde os over, at Liverpool viser ambitioner ved at hente en stjerne i svøb. Det er et stærkt modsvar til Citys Haaland-transfer, om end Nunez nok næppe helt matcher Haaland - endnu.

Fedt at de store talenter i dag vælger Liverpool frem for flere af vores konkurrenter. Det var en stor udfordring tidligere, at vi ofte måtte gå efter nr. 3-4 på ønskelisten i stedet for det åbenlyse førstevalg. Det er bare noget nemmere at skabe succes, når man kan tiltrække de spillere, man helst vil have.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Liverbyrd
Hold da op. Det lyder godt. Forhåbentligt kan KLOPP løfte ham endnu højere. Men det er en af Klopps forcer. Mandskabspleje. Det er virkelig en af de store kontrakter. Så et lille klip igår, med blandt andet målet til 1-2 mod LFC. Så ham ikke i 3-3 kampen. Og kender ikke meget til ham. Det gjorde jeg heller ikke med de andre spillere (Salah osv.), da jeg kun ser LFCs kampe, og kun når de vinder. Ked af at Mané bliver solgt. Glæder mig til Salah bliver solgt, indstillingen er forkert i mine øjne. Ambitioner er fine, klubsammenhold vitalt for mig. Fremad og opad.
Never alone. We walk on.
Skrevet af S4lv4
En transfersum på op til €100m virker som en absurd (over)pris for en spiller, der har præsteret 1 god sæson.

Flot købmandskab af Benfica.
Skrevet af Gshock
så er den jo hjemme medmindre at der sker noget helt vandvittigt til medical.
Generationsskiftet er i fuld gang, og fremtiden ser spændende ud.
Det er samtidig også mærkeligt at den gamle trio endegyldigt er slut. Salah, Mane, Firmino, vil blive husket som en af de bedste angreb i klubbens historie.
FSG Out! Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af Hasse1983
Man kunne også bruge godt og vel samme beløb på en etableret engelsk landsholds-spiller som
- er i truppen 34 PL kampe
- starter 22 af dem
- skiftes ind i 4 af dem
- varmer bænken i 8 af dem

Eller en belgisk etableret landsholdsspiller som
- er i truppen 29 PL
- starter 16 af dem
- skiftet ind i 10 af dem
- varmer bænken i 3 af dem

Det er tydeligt for enhver, at Darwin besidder nogle kvaliteter som et hold der mangler angribere kan bruge. Men det er fodbold, og der findes ikke garantier for succes i alle de klubber du spiller.
Det er mange penge, men jeg føler det er det rigtige at gøre i lige præcis denne situationen, hvor man siger farvel til Mané.
Nogle kaster nok op nu, men med pengene man får fra Mané er den samlede udgift mindre. Det er ikke fordi Darwin blot er en supplering til en ellers stærk trup.


Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Too drunk to fuck
Jeg kan virkelig godt lide de nye tider i Liverpool, hvor de rykker hurtigt på de spillere, de gerne vil have, og jeg synes faktisk ikke, at 560 mill. + klausuler er en absurd overpris for så ung og lovende en spiller i dagens marked. Der har helt sikkert været mange interesserede klubber og det har nok heller ikke hjulpet på prisen, at han var fuldstændig vild i begge opgør mod Liverpool i Champions League. Jeg tror på, at det er et super godt match. Jeg håber inderligt, at Liverpool får held med at skippe Salah af og investeret i en ny højrekant. Som en anden også har nævnt, så er den helt gal med hans attitude og han spiller mere for sig selv end for holdet og klubben.


Skrevet af Bluebold
Jeg synes ikke der er grund til at svine Salah i den her forbindelse.
Hans attitude på banen er fin, selvom han selvfølgelig havde svært ved at holde niveauet fra første halvdel af sæsonen. Et par måske lidt besynderlige udtalelser om hvem der er bedste spiller i Europa ændrer ikke på hans indsats på banen.
Nå, skidt pyt..
Velkommen til Nunez...det bliver spændende :)
Skrevet af YNWA"96"
Ja lad os da sælge klubbens topscorer 5 år i træk, som har et snit på 44 mål/assists pr sæson i de 5 år han har været i klubben......
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Too drunk to fuck
Salahs indsats på banen har været jammerlig i 6 måneder og når det så krydres med udtalelser omkring, at han selv mener, han er verdens bedste fodboldspiller, og at klubben ved, hvad han vil have for at forlænge og at det ikke handler om penge, når alle ved, at han forlanger mere i løn, end De Bruyne får, så bliver jeg en anelse træt af ham, men nu handler artiklen selvfølgelig om Nunez. Det er dog interessant, hvordan Liverpools fronttrio ser ud til sæsonstart.
Skrevet af van_Basten7
Nunez er en god spiller som kun bliver bedre. Tror Liverpool har gjort et godt køb her.

Pengene er absurde i topfolde så om det lige er 100 millioner mere eller mindre en anden spiller er ikke væsentligt. Man må dog håbe for Liverpools skyld at de får integreret ham bedre på holdet end eks. Lukaku eller Grealish. Ellers kan det blive dyrt.
Skrevet af T-United
Som United fan må jeg indrømme, at Liverpool lige nu er en langt bedre fungerende klub. Det kan godt være, at Nunez ikke har bevist sig mere end en sæson, men han har altså stadig lavet mål i de to foregående.

Man kan aldrig være garanteret, at en spiller slår til, men Liverpool har altså alt i alt været gode til at købe spillere de sidste år.
Udfordringen for Liverpool når beløbene bliver så høje er, at de ikke - i modsætning til Chelsea, City og United - har råd til fejlskud, men jeg tror nu, at Nunez bliver en god signing.
23 år lige om lidt, så han går en god alder i møde og er vel på mange måder et rigtigt Liverpool-indkøb i de her år.
annonce
0