Snak

Mere indhold efter annoncen

Benitez: Vil klubben det bedste

fre 1. mar 2013
Rafael Benitez forsvarer sin kritik af Chelseas fans. Han ønsker at se alle stå sammen om at bære holdet frem.

Læs hele nyheden her
Ufatteligt at NOGLE Chelsea fans har SÅ ondt i røven over at han er tidligere Liverpool manager.. Det må VIRKELIG ha´ gjort ondt i deres små chelsea numser da Liverpool bankede dem ud to gange i semifinalen i Chl!

Støt dog op om jeres manager, og lær at leve med at man ikke altid kan vinde, også selvom man har en russisk pengemand som lever på en anden planet rent mentalt!
Liverpool siden 16. Maj 2001 - Liverpool 5 - 4 Alavés. SILKE - SILKE - SILKE - SILKE - SILKEBOOOOOOORG IF!
Ja, det er utroligt.

Men synes os han snakker for meget...
Barcelona fans med slagsange til den fulde Cristiano Ronaldo hahaha http://www.barcelonafc.dk/9258/barcelona-fans-synger-om-fulde-ronaldo
The-Kop@

Det handler vel også om at Benitez i sin tid som Liverpool-Manager, kom med nogle nedsættende kommentarer om Chelseas fans.
Forza Napoli Sempre!
Og hvad så TR1986?

Kom videre..
Chelsea FC Champions of Europe 2012, 2021
Chelseafc4ever@

Jeg er enig i at man skal komme videre. Men man skal heller ikke bare sige at det er på grund af at han er tidligere Liverpool-mand, at Chelseas fans ikke kan lide ham. Der er selvfølgelig en historie bag.
Forza Napoli Sempre!
Benitez var bestemt ikke altid min drøm om en manager, da han var i Liverpool, men problemerne i Chelsea er bestemt ikke hans skyld. Han har sagt ja til at påtage sig en meget lidt misundelsesværdig opgave, men han får ingen opbakning fra tilhængerne, tværtimod modarbejder man ham på det groveste og gør det bestemt heller ikke nemmere for spillerne. Det pynter ikke og det gør næppe heller opgaven med at finde en ny mand til posten lettere. Hvem vil dog udsætte sig selv for en sådan hetz?

Fansene har alle muligheder for at vise, at Benitez´s tidligere udtalelser omkring Chelsea var en fejltagelse, og så bekræfter man dem sådan set bare i stedet for.

Det forekommer mig, at det burde være Abramovich vreden skulle rettes imod, men man bider naturligvis ikke den hånd, der fodrer en.

@ Chelseafc4ever

Helt enig, de kan da ikke være ømme i røven mere.
winning
Øv - jeg troede at han havde taget sin afgang selv, efter at have læst overskriften..

Det er såmænd ikke det faktum at han er tidligere Liverpool træner, der diskvalificerer ham - det er såmænd blot hans manglende evner og format. Seneste blev på det kraftigste udstillet efter Boro-matchen. Han havde heller ikke styr på det da han var hos Inter... og her var der ingen Liverpool fordomme.

Glem alt havd han tidligere har udtalt om Chelsea, mens han var hos Liverpool - det sker i kampens hede og noget er sågar en del af gamet.
The first human being who hurled an insult instead of a stone was the founder of civilization... What´s on your mind, if you will allow the overstatement?
Jeg griner stadig over folk som ingen relation har til klubben, andet end at følge dem på tv fra sofaen, farer op over ting som disse. Lad nu englænderne som er RIGTIGE fans, bekymre sig om småting, og koncentrer jer om jeres dog ting Dwt er vigtige. I er sgu sjove og ynkelige.
@Goodla.
Definér lige rigtige fans? Jeg synes da at det er noget af en kommentar at komme med. Personligt tager jeg selv til Liverpool 2-3 gange i sæsonen og bruger mange tusinde kroner på det. Jeg vil da stadig kalde mig en rigtig fan!

Hvad angår Benitez, så vil jeg da hvis jeg var Chelsea fan, ikke have noget problem med ham? Nu er Chelsea jo et forholdsvis nyrigt hold og der er ikke det helt vilde rival forhold mellem de to klubber.. Eller det er der i hvert fald kommet senere hen. Manden gør hvad han kan, og man kan ikke spille sambabold og vinde med 5 hver gang. Det har jeg da måtte sande som Liverpool fan!
Liverpool siden 16. Maj 2001 - Liverpool 5 - 4 Alavés. SILKE - SILKE - SILKE - SILKE - SILKEBOOOOOOORG IF!
annonce