Snak

Mere indhold efter annoncen

Benzema headede Real op på andenpladsen

søn 22. sep 2019

På et hovedstødsmål af Karim Benzema vandt Real Madrid søndag aften 1-0 i La Liga-udekampen i Sevilla.Læs hele nyheden her
Vigtigt! Utrolig fin og kontrolleret præstation efter en svær midtuge. Godt med et clean sheet for første gang i jeg ved ikke hvor længe. Grande Karim på pletten igen! Stor kamp af både Carvajal og Mendy på backerne. Sidstnævnte gjorde en kæmpe indsats for at holde Navas nede offensivt.
Sådan!!!
Stærk arbejdsindsats på en svær udebane! Hvor er det fedt at se. Fuldstændig forandret i forhold til sidste kamp.
Fin kamp. De spillede jo ligefrem godt. Skønt resultat. Ramos er meget vigtig for holdet tydeligvis.
Fodbolddiskussion er sjovest, når man snakker eller skriver ordentligt til hinanden.
I den grad svar på tiltale fra midtugens fadæse. Fantastisk kontrolleret indsats med en sjældent set arbejdsindsats fra alle mand. Casemiro, Mendy og Carvajal med en forrygende indsats. Sevilla pakket ned til et middelmådigt hold på en af de sværeste udebaner i Europa. På trods af en skidt start er der alligevel nu 4 point til Barca. Spændende
Hazard er godt nok elendig indtil videre. Kan ikke engang sætte en mand af, og dribler på meget farlige steder. Han skal en tur i fitnesscenteret.
Messi nummer 1! Ingen i nærheden! Længe leve Barcelona! #PUTAMADRID
Stærkt spillet - et helt andet hold end det vi så i midtugen. James spiller kanon, Ramos uhyre vigtig og Benz fortsætter sin gode form.

Fuldt fortjent sejr, men stadig bekymrende at vi er så ineffektive foran kassen. Bale og Hazard skylder.
Ved han har været skadet og ved det måske er en urimeligt sammenligning, men der er satme langt fra Hazard til Ronaldo.. Nuvel godt spil, stor arbejdsindsats og dejligt at se Bale integreret så godt på holdet.. Vamos
irakeren: Hazard er godt nok elendig indtil videre. Kan ikke engang sætte en mand af, og dribler på meget farlige steder. Han skal en tur i fitnesscenteret.


Ej, er det ikke dig der fra fb, hvor du kommenterer alt muligt våds over alt? Har du deaktiveret din fb? Hazard spillede ikke verdensklasse i dag, men at du nævner at han ikke kunne sætte spillere af, viser igen at du har set en helt anden kamp end denne, ligesom sidste gang med dit indlæg. Messi har heller ikke set sprudlende ud (som overhovedet ikk), men hey! Kunne Messi og Hazards niveau skyldes deres skadesperiode? Måske, ikke også?
Jeg synes nu Sevilla havde stor ære af kampen og burde ha fået mindst 1 point med derfra. På trods af stort set hele holdet er skiftet ud, synes jeg de ser gode ud og kan kæmpe med om top5.

Real står meget langt tilbage det meste af anden halvleg og kæmper den hjem. Det er meget længe siden jeg har set Real knokle en kamp hjem, og ikke slå op i banen som eks. i sidste uge i Paris. Selv Bale deltog i defensiven!!!
annonce