Snak

Mere indhold efter annoncen

Benzema med ros til Barca: Det var hårdt

ons 12. jan 2022

Karim Benzema var en træt herre efter Super Cup-sejren over FC Barcelona, da Real Madrid løb meget efter bolden. De gav alt ude på banen, og i sidste ende var det fortjent, at de vandt, siger Benzema.



Læs hele nyheden her
Nå… jamen så vidt jeg kunne forstå på Real-fans i kamptråden var, at de kun gav 30%?

Sjovt at Benzema så mener det modsatte. Fint at han lige afslører Real-fans tomme ord og arrogance.
AaB - hele Nordjyllands hold Tottenham Hotspur - Come on You Spurs! Barcelona - Més que un club
Tydeligt Benzema lyver, Pedri og Gavi er kun i spanske landshold pga. landstræneren glæder mig til næste kronik af Real Madrid og deres talenter fra talentakademi, nej vent fra Brasilien..
@aloevgaard
Den med de 30% har godt nok provokeret dig hva?
Av det gør ondt
madrid er ingelunde det bedste hold i verden og på trods af deres mange championsleague trofæer vil jeg mene, de i de fleste tilfælde blot er er mest effektive, det er altid lettere at spiller på omstllinger end at forsøge skabe kampene og der har Madrid ikke noget problem modsar mamge af de andre storhokd der gerne vil dominere, spille godt og vinde...det er bare en sværere kombination end at parkere bussen

de kan kalde sig det mest vindende hold, men det bedste det er et tegn på ignorance
fig:
Det var da en gang sludder og vrøvl!

Ser du, nu findes der ingen naturlov for hvordan en fodboldkamp skal vindes.
Du får det til at lyde som om real ikke dominere deres kampe. Jeg er med på at mange FCB-tilhængere ser det boldbesiddende boldspil som det ypperste, men det har helt sikker sine bagsider.
Siger du i ramme alvor, at real parkerer bussen? For vis det er tilfældet, så burde du ikke se fodbold, da du åbenlyst ikke har forstået spillet.
Udover pokaler, hvordan ville du ellers på en objektiv måde definere, hvem der er der bedste hold? Det kan jo kun gøres ud fra pokaler.
@Kenosabe-Kowl
Hvorfor skulle det provokere når det er det rene BS - og så når Benzema bekræfter det? Træls der er sådan en stikker på holdet, hva´? Ødelægger lige narrativet for samtlige Real-fans.

Kom igen
AaB - hele Nordjyllands hold Tottenham Hotspur - Come on You Spurs! Barcelona - Més que un club
Man kan vurdere hvem der er det bedste hold og den bedste klub i verden på mange måder - men det gøres jo som regel op i titler og guld - for hvem husker nr. 2 i det år? Herudover er der tidsperspektiv - i hvilken periode kigger vi når vi skal vurdere? Kigger vi siden den spanske fodboldturnering og Europa cuppen / Champions League startede (dvs. siden slutningen af 1800-tallet), så har den ene klub flere titler end den anden, men begge klubber har efter min mening igennem tiden haft verdens bedste hold, der IKKE parkerede bussen, men skabte kampene på deres præmisser. Det har ingen af klubberne patent på.

Faktum er at begge klubber har behov for hinanden til at præsentere verdens bedste underholdning udadtil og promovere det bedste fra spansk fodbold til resten af verden. Den ene klub har brug for den anden til at presse sig selv - fremfor at falde i søvn. Heldigvis blander Atletico sig også. Hvis vi alle fulgte med i en liga - Gud forbyde det - a la den franske og det kun er et hold der vinder ligaen stort set hvert år siden sheikerne kom til, så ville det være kedeligt for alle andre at se på. Rivalisering og konkurrence er godt for ligaen og for underholdningen. Og med et samhørighedsforhold følger respekt også.
annonce