Snak

Mere indhold efter annoncen
@bruger 147087

Du nævner det jo fint selv. Lig den ind til ham eller giv ham straffe, så er der næsten 100% chance for mål. Men han skaber det ikke selv.

Og så er det fint at han løber lidt ned og modtager bolden, det gør ALLE angribere når man ikke har gang i spillet.

Han er vaaaaamvittig kynisk og nok den spiller i verden man helst ville ligge en potentiel målgivende aflevering til, men det er ikke hans forarbejde med bolden som er skyld i hans mange mål.
Bold.dk brugeres kendetegn; Uenig = Troll
Hvorfor er der ikke andre spiller der har de rekorder som han har? Hvis han alligevel kun score straffespark og tap ins, så bør der være mindst 100 andre der har hans cv :) - GOAT
Ronaldo fans som konsekvent råber GOAT efter ronaldo, gang efter gang, i håbet om at ekko´et forplanter sig som sandhed, minder mig mest af alt om en præpubertær teenager der ikke må få sin vilje.
@Sebastian45

Nej, det er ikke hans opgave, der er vi helt enige, men det ændrer jo ikke på hvor meget han er på bolden. Og det er da noget sludder at skrive han ikke leverer, fordi han scorer stadig 2 mål og så leverer han satme.
Du ser ham måske ikke sparke dem ind udefra så meget længere, som man gjorde for måske 2 år siden, men han kan jo heller ikke gøre alt selv.
Forresten så fremtvang han det andet straffe.
@Hr. Objektiv

Og kan vi da lige snakke om hans mål mod Tyskland… lækkert FORARBEJDE :D
Utrolig folk ikke snakker om det manglende straffe som var tydeligt til sidst af Bruno Fernandez.

Dårlig dommerarbejde og det er man ikke overrasket hvis man ser La Liga, det er tydeligt man ikke ser Copa America hvis man kommer med udtalelser om hans nemesis på den måde.
annonce