Snak

Mere indhold efter annoncen

Bernardo Silva om fremtid: City ved hvad jeg vil

Skrevet af bold
ons 10. aug 13:51

Bernardo Silva fortæller, at Manchester City ved, hvad han gerne vil, men at han vil være glad og respektfuld, om han så ender med at blive i klubben eller ej. Læs hele nyheden her
Skrevet af Mazraoui
Selvom de ikke har en krone tilbage næsten og ikke kan registrere pt., så vil han vel højst sandsynligt gerne til Barca (som rygtet), ligesom alle andre. Folk har så ondt i røven over de spanske klubber og i særdeleshed Barca i disse dage!...
Skrevet af SådanKammerat
Det er da også en latterlig måde at lede en så stor klub med skandalekontrakter, trusler og manglende betaling..

Lad ham da bare som ALLE andre🥹 falde i kløerne på den ledelse, der tygger på dig og kaster dig for løverne, når de ikke har brug for dig mere. - og hvis du forsøger at bekæmpe selvsamme løve, så kan vi høre de hyklere af fangrupper, der buher og spytter på dig.
Skrevet af laligafan
Så begynder det at ligne et stor hold. Dejligt med konkurrence til real.
De spanske real journalister siger at det kommer til at ske eneste er tiden kun kort tid inden transfer vinduet slutter om de kan nå det.
Bliver city noget tynde på midten? Det siger de på espn
Skrevet af Gshock
Det vil være glædeligt, men ikke fordi at han skal til Barca. Det er kun fordi at City mister en rigtig god spiller.
Boykot VM i Qatar. / Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af sigurdn
Ville være idioti. Bliv i City og spil med om CL titel. Eller kom til Barca hvor ikke engang de nuværende spillere kan registreres. City er på nuværende tidspunkt så meget bedre en Barca.
Tror dog heller ikke de kunne finde på at sælge. Silva er en af de vigtigste spillere på det hold.
Liverpool FC
annonce
0