Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kay Kay
Tror han vil passe fint i OB, og jeg ønsker altid tidligere Brøndby-spillere det bedste.

...... og så kunne vi jo passende signe Jebali til Brøndby;-)
- BRØNDBY IF -
Skrevet af Klinsmann33
OMG Morten Bruuns artikel lever lidt for længe… OB er ligegyldig for MB og alle andre der ikke holder med OB. Det forstår jeg godt! Enhver kunne lave en tilsvarende artikel om AGF, Silkeborg, AaB, Ikast, Farum, KB, Horsens osv… Alle er jo ligegyldige i fremmedes øjne.

Iøvrigt helt vildt som OB bliver talt ned efter 4 dårlige kampe. Når AGF vinder 4 kampe tales der Champions League. Når OB taber 4, tales der om nedrykning. OB har pt. 6 point op til 3. pladsen. En lang række spillere er skadet og tilsvarende mange er nye og skal spilles ind på holdet.

Slap nu af ;)
Skrevet af Thiago Random
Som GF´er bliver jeg helt glad for at det for en gangs skyld ikke er os der er i sølet. Håber at 0.B klarer den, det ville skabe et tomrum hvis Fyn ikke er repræsenteret i suppen, men de har godt nok været dårlige i denne opstart.
Skrevet af lol'eren
4 dårlige kampe?? OB har ikke vundet en af deres sidste 10 betydende kampe, 14 hvis man tæller træningskampe med.
Spillet er modløst, ringe og uinspireret. Træneren virker resigneret, og der gøres ikke umiddelbart noget for at forstærke holdet.
Sidste sæson var de også dårligt kørende, og Alms pointgennemsnit var ringe, og når den nye sæson er fortsat med de dårlige takter, og der ikke sker noget, så mister jeg troen på OB´s projekt og ambitioner.
Skrevet af Vingsted
Selv Riga i Letland kunne ikke bruge ham og ophævede hans kontrakt. Er OB dårligere end Riga eller bare desperate?
annonce
0