Snak

Mere indhold efter annoncen

Bidstrup vil overtale profiler til at blive i FCN

man 14. nov 14:23

Mads Bidstrup fortæller, at han vil forsøge at overtale klubbens profiler til at blive i klubben resten af sæsonen. Læs hele nyheden her
tror bidstrup har misforstået konceptet i klubben.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
penge og udfordringer tæller mere end FCN - så tænker ikke en afrikaner bliver i FCN alene fordi Bidstrup ønsker det
det ja, og så er det vel en klub strategi ikke at beholde en spiller længere når udviklingen ikke er cost efficient ifht. salgspris.
hvis først man nærmer sig området for 60-90 millioner for en spiller på 20-22 år man har udviklet på i en årrække, så kan det ikke betale sig at holde dem et par sæsoner mere for potentielt at øge salgsprisen minimalt, når man kan skyde af og give kamp træning til det næste salgsobjekt.

om man så kan gå på kompromis med det koncept i 6 måneder fordi man ligger som man gør lige nu i en evt. mesterskabskamp? det kan da godt være men jeg føler mig ikke 100% overbevist.

indtil videre har den sportslige ambition sluttet ved at blive i superligaen.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
@armand og @anygivenday

Enig…han har vidst ikke helt forstået projektet i Farum samt ønsket hos de attraktive salgsobjekter. Han virker meget egoistisk…

/Tammentorp
Jeg er helt med på Bidstrup tankegang. Solgt blir vel spillerne enten det skjer i januar eller til sommeren. Januar vinduet er vel ikke det beste vinduet heller.. om FCN skulle bringe hjem mesterskapet vil det utelukkende kun øke markedsverdien på spillerne. Ser nesten bare win win med litt is i magen for klubben, men klart hiver noen opp et gigantisk bud i januar på spiller er det nok salg som gjelder.
#Bodø/Glimt #ManUnited #Weareinlove
@VikingStar

Omvendt kan spillerne også risikere at blive skadede eller falde i niveau sammen med holdet. Tror flere spillere ønsker at signe en markant større adresse nu. Håber de får lov
Mest oplagte salgsobjekt er Schjelde, grundet kontaktudløb i sommeren 24

Heldigvis er der så meget rift om ham, at FCN også bør kunne stille opstille betingelser for køber, foruden en god pris, som (også) tjener FCN’s interesse

Her tænker jeg at især en sell and lease back model i foråret må være i alle 3 parters interesse og vil tage brodden af konsekvensen ved et eventuelt Januar salg af Schjelde

Resten af start-11’er + bænk burde ikke være i fare for at blive skudt af til januar, hvis man skal tage J Laursens seneste udmelding om at komme styrket ud af vinduet for pålydende

Derudover kan man spekulere i, om ikke det lykkes at få Marcondes retur til Januar
Tilhænger af FCN siden det hed Farum BK og foregik i 1. Div.
Troede man var færdig med sell and lease back i Farum ;)

Lyder ellers fornuftigt for FCN.
@beppe næ nej, “Brixtofte special” bliver skam stadig brugt på disse kanter

Vi har bare lige skulle lære, at modellen også fungerede til andre, måske lidt smartere formål, end blot at dække driftsunderskud… :O)
Tilhænger af FCN siden det hed Farum BK og foregik i 1. Div.
Om FCN sælger det halve hold til vinter vs. sommer handler ene og alene om prisen, men der er nok nogle der lige napper et dansk mesterskab, hvorefter man for alvor kan pisse på 15. pladsen når man som mesterhold stiller med et nyt uprøvet U20 hold til næste sæson klar til kanon føde i Ch.L. 2. kval runde som useedet alt imens de øvrige 3 hold skal forsøge at kavlle sig til ECL gruppespil også fra 2. kval runde.

Fodbold butikken FCN er og bliver dårligt nyt på vegne af dansk fodbold hvor FCN endnu engang vil pisse på Europa de få år man pupper op i toppen af ligaen herhjemme i en kombination af at peeke med et U-20 hold, mens resten af topholdene har en elendig superliga sæson.

Paradoksalt nok er FCN´ non Europa strategi at skyde sig selv i foden med tiden da agenter og andre´ interesse i suppen vil falde med lavere niveau og manglende europæiske gruppespil som det unægtelig ligner fra næste sæson af.
annonce