Snak

Mere indhold efter annoncen

BIF: Fiorentina ville ikke sælge eller udleje

Skrevet af bold
tor 8. aug 2013
Kenneth Zohore er rykket til Brøndby og får selv æren for skiftet. Fiorentina var således modvillige, afslører Brøndbys sportschef Per Rud.

Læs hele nyheden her
Skrevet af s0denone
Ja det ville simpelthen ikke!! Men saa ville de godt alligevel!! Hvor heldigt!!

Mon ikke det mere har noget at goere emed, at sikre den gode hr. Zohore en god modtagelse i Broendby? Fiorentina har naeppe ville holde sig fra, at udlaane en ung spiller de ikke havde inde omkring truppen. Det giver slet ikke nogen mening.

Eller jo, selvfoelgelig goer det det, se bare hvad Rud siger. Zohore vil saa gerne til Broendby, han er helt vild efter det. Bevares. Samme Rud som ikke kendte op og ned paa en lejeaftale, eller hvad?
EfB.
Skrevet af Brønndby
Hold kæft hvor er du latterlig at høre på, Du kan på ingen måde sige at de helt sikkert gerne ville udlåne ham. har du overvejet at de måske ville bringe ham tættere på førsteholdet, eller de måske syntes at det ville være bedre for ham at blive udlejet til en anden italiensk klub. men det værste er det sidste som du skriver. Han kender Thomas Frank og han har fået massere spilletid hos ham da han var U19 træner, så er det så mærkeligt han har streget sig så langt for at træne med ham igen, og få fast spilletid?. Og det med en lejeaftale var et rygte, som Rud selv har været ude og afvise!! tag der seriøst sammen du ved ikke en skid om BIF og fodbold generelt!!!
Skrevet af s0denone
I saa fald er det ganske mirakuloest, at Zohore ene mand, langt nede i hierakiet, satte sig imod ledelsens oensker, og trumfede sin mening igennem! Sikke en mand! Sikke en gejst! Sikke en gevinst!

Derudover er det vel ganske begraenset, hvor meget foersteholdsbold Fiorentina havde i tankerne til Zohore, naar nu lejeaftelen indeholder en koebsoption - eller er det ogsaa noget, som han egenhaendigt tvang dem til?
EfB.
Skrevet af Brønndby
Du hader virkelig BIF, er det fordi vi tog Lukas Hradecky fra jer?? manden havde bare ambitioner og ved at vi på længere sigt bliver et tophold igen. glæder mig til Esbjerg rykker ned igen og vi ligger i toppen om nogle år.
Skrevet af XorpiZ
Jeg gad vide om der er noget i vandet ovre på vestkysten, siden man konstant og altid ser den slags indlæg fra EfB-fans?

At Fiorentina helst ikke ville udleje Zohore kan skyldes flere ting:

1. De mener han ville have mere gavn af at blive
2. De mener han ville have mere gavn af at blive lejet ud til en anden italiensk klub
3. De mener ikke Zohore ville blive matchet nok i hverdagen

Zohore har måske overbevist dem om, at det ville være godt for ham med regelmæssig førsteholds-spilletid. Det har ikke noget at gøre med at trumfe noget igennem eller sætte sig imod ledelsens ønsker.
Haderslev FK - 1992 HFK Sønderjylland - 2000 SønderjyskE - 2004
Skrevet af GudeToften
Så du tror seriøst ikke at mandens agent og måske Thomas Frank har snakket med Fiorentina? Eller at de har set det gode ved at leje ham ud til en klub med mange og hysteriske tilhængere og med stor interesse fra pressen ligesom der er i Fiorentina? Eller at Thomas Frank praktiserer den samme form for fodbold som fiorentina?
\"Hash og guldbajere er ikke vejen til at blive en god fodboldspiller, men det er altså heller ikke nogen forhindring.\" Thomas Thøgersen
Skrevet af s0denone
Haha, det var sgu utroligt. Du tror vel ikke selv, at Fiorentina ville leje en spiller ud, som de havde i tankerne til foersteholdet? Og saa med koebsoption?

At de ville leje en spiller ud, som de ikke ville leje ud? Det er jo alt sammen bare spin, for at faa fans paa Zohores side lige fra start, ikke mindst fordi han er tidligere FCKer og vil moede kritiske oejne.

EDIT:
Summa summarum er jo saadan set bare, at siden aftalen indeholder foernaevnte koebsoption, saa er Fiorentina villige til at saelge hvilket:
1. Betyder at de er villige til, at saelge.
og
2. At de ikke regner Zohores talent for noget saerligt, i og med at i et saadant tilfaelde ville de naturligvis ikke saelge.
EfB.
Skrevet af Brønndby
Hvorfor bliver du ved med at antage at Brøndby lyver? Frank har trænet ham på u19 landsholdet, og Zohore vil nok gerne have fast spilletid, så hvorfor er det mærkeligt at han skulle være glad for at være i Brøndby? og helt ærligt der er kommet massere spillere til BIF som havde/har spillet i FCK, og han var ungdomspiller hos dem. der er virkelig intet problem der. og som skrevet kan der godt være sket det at de har ville leje ham ud til en italiensk klub, men at så han selv har sagt at han helst ville til Brøndby
Skrevet af Neldorth
En Brøndby fan, der ikke kan stave sin fanklubs navn rigtigt.

Hradecky har sgu godt nok stået skidt for Brøndby. Han havde sikkert bare en wonder sæson. Rønnow har derimod imponeret mig i Esbjerg. Så ham gerne i stedet for Lössl.
I kan se de fleste fodbold streams herunder, bl.a. også Superligaen https://red.soccerstreams.net/
Skrevet af Der Grüne
s0denone har nogle pointer: Ruds udtalelser lugter lige lovligt meget af spin. Fiorentina kunne jo bare bede Brøndby pisse af, hvis de virkelig ikke var interesseret i at udleje Zohore.
Skrevet af Kreo
S0denone, så alle spillere der bliver lejet ud med en købsoption, kommer fra en klub som ikke mener at de har noget talent?
Banned for at være imod saunaklubben
Skrevet af Kreo
´En Brøndby fan, der ikke kan stave sin fanklubs navn rigtigt´

Han har nu stavet det rigtigt nok i sine indlæg, så ville umiddelbart forestille mig at det er stavet sådan med vilje, men giver vel altid lidt props at udpege sådan nogle ting. At det ikke giver nogen mening at stave Brøndby på den måde, er en helt anden sag.
Banned for at være imod saunaklubben
Skrevet af Brønndby
Ingen Målmand kan spille godt uden et kompetent forsvar, og vores er ikke spillet sammen i nu. og det at du bruger det at stave, til at provokere med viser bare hvor taber agtig du er. til en bonus indformation kan jeg så fortælle dig at navet Brøndby ikke var muligt at vælge for mig, da navnet sjovt nok var taget
Skrevet af s0denone
Der er overhovedet ikke noget underligt i, at Zohore vil skifte til Broendby. Men, lille ven, det er jo heller ikke hverken hvad nyheden handler om, eller jeg kommenterer paa.

Jeg haevder, at Broendby naeppe havde kunne leje Zohore (Og da slet ikke med koebsoption) hvis Fiorentina ikke var beredt for, at saelge eller udleje. Det giver slet ikke nogen mening, er en selvmodsigelse og er selvfoelgelig ikke rigtigt.

Broendby er inde i en skidt stime i oejeblikket, og Rud siger som han goer for, at pumpe lidt gejst ind i klubbens fans. Det er forstaaeligt, men stadig bare spin og intet andet.

Angaaende ham (Kreo?) der putter ord i munden paa mig omkring talent og lejeaftaler: Nej, det er ikke hvad jeg siger. Men hvad jeg godt toer haevde er, at klubber som lejer unge spillere ud, med koebsoptioner, har affundet sig med at disse spillere i alt sandsynlighed aldrig kommer omkring deres foerstehold eller i hvert fald startopstilling.
EfB.
Skrevet af Adriaanse
Fiorentina har sikkert fået vredet armen langt om på ryggen af Per Rud, Brøndby og Zohore i fællesskab. De ville slet ikke leje Zohore ud, da han tydeligvis havde og har store perspektiver i Firenze lige nu....?

Per Rud er da utroværdig, nu han, udover en vrøvlehistorie om Fiorentinas store modvilje, bl.a prøver at aflede fra hans egen/klubbens uvidenhed og fumleri med standardforhold i den slags lejemål. Et fumleri, han ikke ville/kunne afvise på direkte TV i et interview med D. Engelsted.

Dernæst er der efter sigende tale om en voldsom høj købsoption (+/-20 mio.). Så Zohore er blot næste spiller i rækken, som formentlig kun kan blive til en udgift for Brøndby, da hans pris(option) er voldsomt høj for en dansk klub. Og skal Brøndby leje, lønne, købe og lønne Zohore, så bliver han næsten dyrere for dem, end Pourie bliver for FCK. Og så skal der da virkelig et efterfølgende monstersalg til...Og det er stort, når pengene er begrænsede, og det i forvejen kun synes, at være pengemændende/pleyersponsorerne, der - i teorien - kan tjene penge på Brøndby´s nye spillere, hvis overhovedet. Eller hvad?

Det kunne i al fald være interessant at få følgende at vide:

Er der nogle, der ved, hvem der har købt andel i BIF-spillere - og i hvilke spillere?

Er "køberne" enkeltpersoner, eller grupperinger/selskaber?

Og er der nogen, der ved, til hvilke konditioner - og hvad der eksempelvis sker, hvis spillere - på playersponsorater - bliver i klubben til transferudløb, og smutter uden kompensation til BIF/player-investorer? Hvilke forpligtelser har BIF så i forhold til player-investorerne?

Kunne det tænkes, at klubben får lov til at bære både risiko og muligheden for en lille gevinst, mens pengemændene nøjes med muligheden for gevinst?

Vh.

Adriaanse

Skrevet af Brønndby
Per Rud har ingen grund til at pifte stemningen op da der kun er gået 3 kampe. og man kan ikke sige at der er krise efter 3 kampe, hvis de ligge bunden efter 10 kan vi snakke om krise.
Skrevet af Der Grüne
man kan ikke sige at der er krise efter 3 kampe

Arh.. Nu er der vel nærmere tale om 40 kampe.
Skrevet af Kreo
Jeg har da ikke lagt nogen ord i munden på dig. Jeg stilte et spørgsmål, som bundede i dit tidligere indlæg, og er det helt forkert at dit indlæg kunne opfattes på den måde?

EDIT:
Summa summarum er jo saadan set bare, at siden aftalen indeholder foernaevnte koebsoption, saa er Fiorentina villige til at saelge hvilket:
1. Betyder at de er villige til, at saelge.
og
2. At de ikke regner Zohores talent for noget saerligt, i og med at i et saadant tilfaelde ville de naturligvis ikke saelge.


Men tak for den sidste del af dit svar der er sagligt. Jeg kan godt følge din tankegang, men er dog ikke helt enig i at det er sådan i alle tilfælde. Jeg vil stadig mene at en klub med adskillige muligheder til angrebet (uden at jeg kender Fiorentinas situation), som har et ungt stjernefrø gående, kunne være interesseret i at leje ham ud, og til en speciel klub som i dette tilfælde Brøndby hvis spilleren virkeligt ønsker det. Hvis klubben så samtidigt ønsker en købsoption for at f.eks. betale 90% i stedet for 80% af lønnen i lejeperioden, er det så helt utænkeligt at man smider en købsoption med i? Der er jo ingen der ved om den ligger urealistisk højt, så Fiorentina kan være sikker på den ikke bliver udløst. Er jeg helt forkert på den?

Edit: fortsættelse til det foregående..med en urealistisk høj købsoption kan de jo være sikre på at få ham igen, med mere rutine og førsteholdsfodbold samtidigt med at Per Rud kan gå ud og sige som han gør og holde os fans tilfredse.
Banned for at være imod saunaklubben
Skrevet af Brønndby
godt nok var vores efterår elendigt, men vi gjorde det faktisk rimelig godt resultat messigt i foråret, og hvis jeg husker rigtig var vi det 4-5 bedste hold i foråret.
Skrevet af Kreo
Korrekt Brønndby. Vi var blandt de 5 bedste i efteråret, selvom han nok med de 40 kampe hentyder til de sidste snart mange sæsoner vi har været igennem
Banned for at være imod saunaklubben
annonce
0