Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af sorenf
Det er da helt normalt at kræve en større sikkerhed en det lånte beløb, da denne sikkerhed normalt er langt mindre værd i en konkursvirklighed end i regnskabet. Og der kan jo også løbe renter på i mellemtiden.

Det krav Spillerforeningen har lige nu kommer aller først blandt usikreded
kreditore i tilfælde af at et bo skulle gøres op, da det er manglende udbetalt løn mm, og det er derfor overvejende sandsynligt at pengene eller de fleste af dem kan sikres i tilfælde af en konkurs. Hvis der gives henstand eller en afdragsordning bliver pengene sandsynligvis konverteret til et almindeligt lån og man ender derfor bagerst i køen hvis ikke andet aftales. Det er derfor åbenlyst at Spillerforeningen skal varetage sine medlemmers interesse og sørge for man ikke står væsentligt dårligere efter en aftale.

Kan ikke forstå BIF bliver ved med at køre den pinlige kommunikationsstrategi som alle andre har gennemskuet, men desværre virker det som om den fanger hos visse BIF-fans også på dette forum.
Skrevet af ThunderZtorm
Konkurs, tak. Det er jo til grin at man sviner sine kreditorer til i pressen samtidig med at man bruger 5 millioner på at købe en fodboldspiller.

Jeg er sgu ligeglad med om det er godt eller skidt for dansk fodbold - Flere andre klubber er blevet tvunget ud i en konkurs for MEGET mindre, kan ikke forstå hvorfor BIF konstant får særbehandling.

Det må alt andet lige være bittert for Fremad Amager, FC Nordjylland, Køge Boldklub, Lyngby, FREM og B1909 at sidde og se på at BIF stadig kan få lov at trække tingene ud med en samlet gæld på +250 millioner..

Burde man, som ansvarlig ledelse, ikke overveje at sælge ud af aktiverne? Man burde da kunne hente i al fald en 10-15 millioner ind på spillersalg skulle man mene, selv med den trup de har sig i øjeblikket.
SønderjyskE siden HFK, Liverpool 1988-2021. Fuck Super League.
Skrevet af Ludomania
Jeg forstår ikke at der sidder kloge hoveder herinde og bryder sin hjerne med om feriepengesag pengene er sikret i tilfælde af konkurs ? Hvis de var sikrede, hvorfor i alverden skulle SF så bede om sikkerhed for pengene i tilfælde af konkurs ??

Ordkrigen kører ikke på om det skal være 2 eller 4 måneders rentefrihed, eller for den sags skyld afdragsfrihed, den kører fordi SF vil udbetale til de spillere der har penge tilgode, og det kan de ikke uden sikkerhed for pengene da de skal lånes i en kreditinstitution. Og de kan ikke låne pengene før der er sikkerhed for beløbet, så det er sandsynligvis ikke SF der fremsætter kravet, det er en kreditinstitution.

BIF kan IKKE forhandle beløbet størrelse med SF, ene og alene fordi det er ikke SF´s penge de forhandler om, det er penge en gruppe spillere der ved dom har fået krav på. Giver SF rabat skal de selv dække differencen, og det er absolut ikke en mulighed da det vil danne præcedens..

BIF´s udmeldelser her til aften er umådeligt dumme da de forsøger at smide sorteper hen til SF på samme måde som de gjorde med deres medarbejdere, men her har de misforstået spillereglerne da SF ikke kan bøje sig for mægtige BIF, det er som sagt ikke deres egne penge de skal hive ud af BIF.
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
Skrevet af ThemePark
De er sikrede på den måde at hvis Brøndby ikke kan betale, så går Lønmodtagernes Garantifond ind og dækker hele det skyldige beløb. Men naturligvis har Spillerforeningen ikke interesse i at hive pengene derfra, så længe der er en mulighed fra at få dem direkte fra kreditor.
Tabellen lyver altid!
Skrevet af nixcha
Hvis gælden til Spillerforeningen inkl. renter rammer 30 mio på onsdag; hvor meget står den så i om 3 mdr.? Spillerforeningen har vel bare puttet tal og rentesats i et regneark og får så 38 mio om 3-4 mdr. Det virker egentlig ok: Brøndby har taget et sms-lån hos Spillerforeningen ved ikke at betale.
Skrevet af Kirch
"Jeg håber, Mads Øland vil skrue op for realismen, så han ikke ødelægger i første omgang Brøndby og i anden omgang dansk fodbold, siger Tommy Håkansson til sporten.dk."
Nu er det ikke Mads Øland, der ødelægger Brøndby. Det har ledelsen fint klaret selv...
Esbjerg fB, Pokalmestre 2013 Liverpool FC BWA-Danmarks smukkeste stadion http://www.facebook.com/pages/Blue-Water-Arena/137711606265528
Skrevet af Ludomania
De er sikrede på den måde at hvis Brøndby ikke kan betale, så går Lønmodtagernes Garantifond ind og dækker hele det skyldige beløb.


Igen den absurde misforståelse, LG dækker de feriepenge de optjener i opsigelsesperioden, ikke tidligere optjente feriepenge tilkendt ved dom. Går BIF konkurs inden pengene er betalt til spillerforeningen vil de stå meget dårligt, det er derfor spillerforeningen arbejder så hårdt på at hive de penge ud af BIF, de arbejder for spillernes rettigheder, ikke klubbens.
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
Skrevet af Dr.JoeDoe
Og med den historie FCK har i forhold til f.eks. Lyngby, så har I vidst intet at lade Vestegnen høre...


Præcis. Det klinger voldsomt hult at skal belæres om moral og etik af en FCK fan. Især når ansatte eller ledere fra PS&E højborgen er blevet sigtet af bagmands politiet.

Nicodemus
Dit behov for at fokusere på moral og etik i BIF er komisk når der er åbenlyse problemer med det i netop FCK.

Don Ø som er sigtet for insider handlen og måske skal ruske bag tremmer. Plus Don Ø og den gamle direktør Glistrup er sigtet for kursmanipulation. Men de kan trøste sig med at hvis de ryger ind bag tremmerne så tager de en håndfuld bankfolk med som også er sigtet for at have hjulpet FCK med deres famøse kursmanipulation. Selvsamme mand som mere eller mindre har gjort FCK til hvad det er i dag(Lovligt eller ej), blev sparket ud på røv og albuer. Voldtaget offentligt fra sit æresmedlem.

Jeres nuværende dirketør Anders Hørsholt er også sigtet for at skulle have deltaget i ulovlighederne. Det kommer ikke bag på mig at en mand som mener fans har opført sig eksemplariske når de har smadret for 300000 kr, været oppe og slås med egen kontrollører og ihærdigt forsøgte at sætte ild til politiet. Ja og så er der hans yderste moralske udtalelser efter FCK-Stuttgart kampen.
Når du har sådan en behov for at være moralens vogter, så ville det klæde dig at gøre det i din egen hule som tydeligvis har deres egen opfattelse af hvad der ikke er ulovligt i dette land.
Skrevet af Pascal
Useriøs, urealistisk og realitetssans.

Sagt af en BIF direktør.....

Hehe.
Kjoebenhavns Boldklub.
Skrevet af Nicodemus
Dr.Joedoe

Præcis. Det klinger voldsomt hult at skal belæres om moral og etik af en FCK fan. Især når ansatte eller ledere fra PS&E højborgen er blevet sigtet af bagmands politiet.


Dr.Joe, prøv lige at læse mit indlæg igen... Der er få simple sætninger, som du nok bør fokusere på inden du skriver et indlæg som det du lige har leveret.

Dit behov for at fokusere på moral og etik i BIF er komisk når der er åbenlyse problemer med det i netop FCK.


Er det nu også det?
Hvad er det nu mit tilhørsforhold er? For at starte et sted...

Sekundært, er det umuligt at kritisere retorikken og pressestrategierne hos en anden part, hvis den detroniserede chef var ulden i kanten?
For i givet fald... hvad fanden laver du i denne tråd?

Når du har sådan en behov for at være moralens vogter, så ville det klæde dig at gøre det i din egen hule som tydeligvis har deres egen opfattelse af hvad der ikke er ulovligt i dette land.


Bassemand... læs lige mit forrige indlæg igen, og fortæl om hvorvidt jeg er bekendt med Don Ø´s ageren ifølge politiet?
Hvis du nu var gammel nok og i øvrigt også aktiv nok herinde, så ville du vide at jeg på ingen måde har forsvaret Don Ø for hans relation til den nu FCK-forsvundne Vela, eller Glistrups relation til det italienske ferieeventyr, eller FCK´s regnskab for et par år siden.
Dit indlæg oser langt væk at uvidenhed, smålighed og ikke mindst hyklerisk Vestegns mentalitet.

Men sådanne små detaljer flyver fuldstændig forbi dig.

Men lad mig dag spørge dig: har du kendskab til din egen klub?

Er du klar over årsagen til at DBU indførte regler mht. at fiske talenter i andre klubber? Er du klar over BIF´s ageren i midt 80´erne omkring aflønning af mindreårige?

Er du klar over hvor mange tidligere spillere, som efterfølgende har siddet med en kontrakt i hånden som ikke har været indfriet ifølge forhandlingerne med Per B.?
Er du klar over Interbank affæren?
Er du klar over Bella Center buddet?
Har du den fjerneste ide om hvor latterlig BIf´s ageren har været på fanområdet i de sidste 25 år?

Dr.JoeDoe, hvis du har lyst til at smudse mig til mht etik og moral, så bør du nok overveje kraftigt at læse lidt op på ældre indlæg herinde, samt gøre noget du tilsyneladende aldrig har gjort før... At kikke kritisk på egen klub og dennes ageren.
Og ikke mindst kende forskellen på FCK og KB
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
Skrevet af Dr.JoeDoe
Er det nu også det?

Ja ifølge bagmands politiet. Problemet er så ikke kun moral og etik, det er også ulovligheder som man skal fængslet for.

Hvad er det nu mit tilhørsforhold er? For at starte et sted...

Jeg ved godt du har et kæmpe behov for at fortælle du er KB´er, men den vogn er kørt for længst. KB er lukket for professionel fodbold efter de fik Gentofte drengene på krogen. Der var jo andre klubber som ikke ville bide på den dårlige madding.

er det umuligt at kritisere retorikken og pressestrategierne hos en anden part, hvis den detroniserede chef var ulden i kanten?

Nae det ikke umuligt, det kan bare let klinge hult.

Bassemand... læs lige mit forrige indlæg igen, og fortæl om hvorvidt jeg er bekendt med Don Ø´s ageren ifølge politiet?

Det stopper ikke kun ved Don Ø, og handler ikke kun om insider handlen som du skrev i dit tidligere indlæg BasseMayn...

Dit indlæg oser langt væk at uvidenhed, smålighed og ikke mindst hyklerisk Vestegns mentalitet.

Haha, ja selvfølgelig gør det da det.
uvidenhed??? Nåh, er Don Ø, Glistrup og nuværende direktør Hørsholt ikke sigtet af bagmands politiet, som mit indlæg beskrev??
Smålighed?? Er det ikke dig i denne her sammenhæng når du klandre BIF for at benytte sig af de sidste muligheder inden skuden sænker?
Hyklerisk vestegns mentalitet har jeg set dig skrive før, godt nok ikke til mig men en gang skal jo være den første.

Men lad mig dag spørge dig: har du kendskab til din egen klub?

Ja, Brøndbyernes IF. Et værre galehus hvor prominente navne fra Sportens DK har sat deres ben. Jeg kunne skrive jeg er fan af Brøndby Øster/Vester men det ville være for ynkeligt.

Så er der en masse gylle om BIF og historien, og det beviser bare du ikke har forstået noget som helst.Så det springer jeg let og elegant over, da det intet har med noget af gøre nu.

Dr.JoeDoe, hvis du har lyst til at smudse mig til mht etik og moral, så bør du nok overveje kraftigt at læse lidt op på ældre indlæg herinde,

Det er dig som først nævner moral og etik..Jeg synes bare det er beundrings værdigt at du stadig har tid til at belære os Brøndby fans om rigtigt og forkert.

samt gøre noget du tilsyneladende aldrig har gjort før... At kikke kritisk på egen klub og dennes ageren.

Lidt useriøst, men så må det være min tur til at smide uvidenheds kortet, da du tydeligt ikke har læst nok af mine indlæg til at vurdere jeg er kritisk over for klubben. Både Brøndby Øster og Brøndby Vester.

Og ikke mindst kende forskellen på FCK og KB

Haha, det skide ligegyldigt.For KB har intet at gøre med Dansk professionel fodbold idag. Du burde bruge din tid på at forklare nye FCK fans omkring KB og deres store historie som endte brat i 91 efter flere års uføre.
Skrevet af Porsy67
Jeg ville som klubleder, i en konkurrende klub, der har betalt ferie pengene, have en mærkelig smag i munden, store armbevægelser for lånte penge..... Og nu vil de have Daniel Jensen!!
FC Bayern München FC Barcelona SønderjyskE
Skrevet af Nicodemus
Ja ifølge bagmands politiet. Problemet er så ikke kun moral og etik, det er også ulovligheder som man skal fængslet for.


problematikken er jo netop at mangel på moral og etik, ofte fører til politi anmeldelser... Noget jeg personligt forventer også sker i relation til BIF, når der er blevet ryddet op.

Jeg ved godt du har et kæmpe behov for at fortælle du er KB´er, men den vogn er kørt for længst. KB er lukket for professionel fodbold efter de fik Gentofte drengene på krogen. Der var jo andre klubber som ikke ville bide på den dårlige madding.


Hvad har denne diskussion at gøre med om en klub har professionel fodbold eller ej? Hvis du var tilhænger af Glumsø Idrætsforening, ville det så diskvalificere dig i denne diskussion? Pointen flyver jo over hovedet på dig!

Som udgangspunkt er jeg imod professionel fodbold og hvad det har medført i dansk fodbold.
Ganske godt beskrevet ved BIFs gøren og laden i de sidste 32 år.

Smålighed?? Er det ikke dig i denne her sammenhæng når du klandre BIF for at benytte sig af de sidste muligheder inden skuden sænker?

Jeg klandrer BIF for at bruge den eneste taktik som en flosset moral byder på!
En smule klasse og stil ville være rart til en forskel. Men selv med afgangen af doktoren er Vestegnens stolthed blottet for anstændighed og almen dannelse.

Ja, Brøndbyernes IF. Et værre galehus hvor prominente navne fra Sportens DK har sat deres ben. Jeg kunne skrive jeg er fan af Brøndby Øster/Vester men det ville være for ynkeligt.

Det ville jo også være en løgn.. så ja.
Tvivler på at du overhoved var født da Øster/Vester blev nedlagt.

Så er der en masse gylle om BIF og historien, og det beviser bare du ikke har forstået noget som helst.Så det springer jeg let og elegant over, da det intet har med noget af gøre nu.

Eller kan der være andre årsager...
BIF har ikke ændret stil efter doktorens afgang... bedst beskrevet med BIFs gøren og laden under hans regime.
Men nej da, det har jo ingen relevans at fusionsklebben er bygget på et fundament af bedrag og tomme floskler.
Når nu deres opførsel anno 2013 bærer præg af nøjagtig det samme.

Jeg synes bare det er beundrings værdigt at du stadig har tid til at belære os Brøndby fans om rigtigt og forkert.

Tjaa, hvis nu jeres tidligere sikkerhedschefer havde lyttet efter for 25 år siden og frem, så ville denne diskussion næppe have opstået. Men det er netop kernen ved BIF, der er ingen moral og etik derude. Selv reglementet for amatørklubben er gennemsyret af det.


Lidt useriøst, men så må det være min tur til at smide uvidenheds kortet, da du tydeligt ikke har læst nok af mine indlæg til at vurdere jeg er kritisk over for klubben. Både Brøndby Øster og Brøndby Vester.

Pudsigt nok, så er google ikke enig, har netop skimmet dine indlæg igennem som du har skrevet i de sidste 6 måneder (siden sept.)
Og der er ingenting der kommer frem med Brøndby Øster eller Brøndby Vester og dig, undtagen dit seneste indlæg.

Du er velkommen til at lave samme søgning på mig og KB...

Haha, det skide ligegyldigt.For KB har intet at gøre med Dansk professionel fodbold idag. Du burde bruge din tid på at forklare nye FCK fans omkring KB og deres store historie som endte brat i 91 efter flere års uføre.

KB har nu en del at gøre, men blot under andet navn. Modsat Brøndby Øster/Vester så eksisterer KB i bedste velgående stadigvæk.

ang. forklare nye fans et par ting eller to... Bare rolig, det gør jeg skam også... bare spørg på C10.
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
Skrevet af Dr.JoeDoe
problematikken er jo netop at mangel på moral og etik, ofte fører til politi anmeldelser... Noget jeg personligt forventer også sker i relation til BIF, når der er blevet ryddet op.

Fair nok, det må tiden vise. Jeg tvivler meget på det. Men den snak kan vi tage hvis det bliver aktuelt.

Hvad har denne diskussion at gøre med om en klub har professionel fodbold eller ej? Hvis du var tilhænger af Glumsø Idrætsforening, ville det så diskvalificere dig i denne diskussion?

Nae, du har ret. Alle kan deltage uanset tilhørs forhold, men må forvente respons også ud fra tilhørsforhold. Men jeg forstår godt tankegangen og du har ret.

Som udgangspunkt er jeg imod professionel fodbold og hvad det har medført i dansk fodbold.

Det kommer ikke bag på mig når du nu er KB´er. Alt andet ville være overraskende.
Er det ikke svært at holde med FCK så ??

Jeg klandrer BIF for at bruge den eneste taktik som en flosset moral byder på!

Brøndby gør ikke noget som andre virksomheder har gjort i sammen situation, de presser citronen for at få så meget saft som muligt. Hvem vil ikke gøre sådan i givende stund?
En smule klasse og stil ville være rart til en forskel. Men selv med afgangen af doktoren er Vestegnens stolthed blottet for anstændighed og almen dannelse

Det ville selvfølgelig være mere anstændigt at kunne gå døden i møde som kaptajnen på Titanic når man nu har ramt isbjerget, men der kan ikke gå ren romantisk James Bond overlevelse i den. Der bliver ikke handlet meget anderledes end andre virksomheder i samme situation.

Det ville jo også være en løgn.. så ja.
Tvivler på at du overhoved var født da Øster/Vester blev nedlagt.

Hehe ja.. Og Nej--

Men nej da, det har jo ingen relevans at fusionsklebben er bygget på et fundament af bedrag og tomme floskler.

Til forskel for andre klubber ikk?

Pudsigt nok, så er google ikke enig, har netop skimmet dine indlæg igennem som du har skrevet i de sidste 6 måneder (siden sept.)
Og der er ingenting der kommer frem med Brøndby Øster eller Brøndby Vester og dig, undtagen dit seneste indlæg.

Burde nok have smidt en smiley på til sidst. Men google har ret, jeg har ikke skrevet dårligt om hverken Brøndby Øster eller Vester. Men google kan ikke vide jeg har været på bold i 2 års tid.

Du er velkommen til at lave samme søgning på mig og KB...

Ingen grund til at belaste Google søgning yderligere når du er så ihærdig bruger af den.
KB har nu en del at gøre, men blot under andet navn. Modsat Brøndby Øster/Vester så eksisterer KB i bedste velgående stadigvæk.

Jamen så er du heldig, så kan du stadig følge din hjerteklub idag. Hvordan går det KB senior ??
Skrevet af ulricht
@Nicodemus:

"Som udgangspunkt er jeg imod professionel fodbold og hvad det har medført i dansk fodbold."

Du og jeg har før diskuteret denne feriepengesag, og det gider jeg ikke starte igen. Vi vil altid være rygende uenige om synet på fairness i forholdet mellem arbejdsgiver/arbejdstager samt fagforeningernes roller. Jeg er på midten af dansk politik, mens du uden nogen tvivl hører til på den yderste venstrefløj, og det er såmænd helt fint.

Men det udsagn ovenfor... Jamen så vil du jo altid stå på en anden (og meget forældet) planet end 99,5% af alle øvrige i landet.

Ikke mindst nyder meget højtbetalte fodboldspillere som Martin Ericsson og co. rigtig godt af, at professionel fodbold eksisterer. Manden er jo millionær, og det har han da fortjent at være grundet markedsvilkårene, sit talent og hans evne til at udnytte det. Men at tro, at han og hans fagforbund er de stakkels, undertrykte arbejdstagere, der blot kæmper de retfærdiges kamp mod de kyniske kapitalister i direktionen hos BIF og de øvrige klubber, er en absurd forældet og ensidig tankegang.

Spillerforeningen kan slå BIF ihjel. Det kan de, fordi de vandt en banebrydende retssag uden fortilfælde i fodbolddanmark, hvor de selv i årevis havde medvirket til problemet ved at godkende de kontrakter, der var sagens kerne.

Vi, der elsker fodbold og for 20-25 år siden fuldt ud accepterede, at professionel fodbold eksisterer, håber spillerforeningen sammen med klubben når til en tålelig løsning - for både spillernes og klubbens skyld. Men at gå ind til diskussionerne med en grundlæggende holdning imod professionelle kontrakter, hvilket hverken klubberne eller spillerforeningen gør.. jamen så lad dog være.. for du vil aldrig helhjertet kunne forstå begge siders argumenter eller hele præmissen for disse alvorlige problemer.
Følger kun éen klub i verden som ægte fan. Det andet er for poppet!
Skrevet af Rogosjin
Hvis klubben gaar konkurs vil der naturligvis blive lavet en ny klub der skal starte forfra, med nyt navn osv. Man kan ikke viderefoere gaelden til den nye klub.

Spillerne faar ikke en skid hvis det sker, heller ikke selvom Bif er blevet doemt til at skylde dem penge. Det samme gaelder i oevrigt for Nordea


Gælden ryger, men det gør alt andet også, bygningerne, klubhuset, stadion, træningsanlæget (hvis Brøndby ejer det, hvilket jeg ikke aner om de gør.)
Alle spillerkontrakterne, Brøndby foods and mind, Gilhøjcentret, etc.

Alt som er ejet af BIF A/S vil overtages af konkursboet så banken, spillerforeningen, spillerne etc kan få deres tab dækket.

Herefter skal et nyt selskab til at betale leje af stadion, mv.

Således vil et nyt Brøndby måske slippe for gælden, men slet ikke have de samme forudsætninger for at komme tilbage til toppen.

Brøndbys afdrag p.t. gør dem gældsfri inden for 7 år, så hvis der kan skabes en fornuftig drift under de nuværende betingelser så står man altså langt bedre såfremt man viderføre selskabet.

Dertil kommer det enorme prestigetab, og tab af goodwill og brandværdi som måtte følge af en konkurs, samt de skadesvirkninger der vil være som følge af
fraværdet af suppefodbold i en uoverskuelig årrække.

Man skal generelt ikke ønske at noget går fallit, og som Brøndbyfan er det decideret tåbeligt at ønske at Brøndby går fallit.

Det får i ikke ro af, og det bliver i ikke mestre på.

Det kommer ikke bag på mig når du nu er KB´er. Alt andet ville være overraskende.
Er det ikke svært at holde med FCK så ??


FCK er netop årsagen til at KB kan eksistere som amatører, når nu verden er som den er, så det giver nok ganske god mening for Nicomedius at også holde af FCK
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af ulricht
For øvrigt generelt.. Nu tales der om at indgå et kompromis af en slags = afvige fra det retslige udgangspunkt.

Og går Spillerforeningen med på det, kan man ikke længere se helt bort fra alle de moralske aspekter i denne sag på begge sider af bordet. Et kompromis kræver, at man diskuteret både ret men også rimeligt. Og det er en helt ny tankegang for Spillerforenigen.

De fleste forstår jo Spillerforeningens ageren i denne sag som fagforening. Men nu har de valget mellem at diskutere fairness og muligheder - eller holde på deres retskrav, hvilket i så fald nok vil slå BIF ihjel. Det er straks en sværere balance HR. Øland...

Håber de finder en løsning, der forhindrer en konkurs. Jeg holder ikke med BIF og kan udmærket undvære dem, hvis jeg skal. Men det ville da være trist, hvis det sker på denne måde, fordi næsten alle parter i Fodbold Danmark ikke var opmærksom på, at denne forretningsskik i kontrakterne var ulovlig.
Følger kun éen klub i verden som ægte fan. Det andet er for poppet!
Skrevet af Soborr
nu er det jo at jeg sidder og tænker at Mads Øland vel ikke alene kan afgøre o, forhandlingerne kan accepteres. Jeg vil da gå ud fra at såfremt de finder en aftale, skal spillerforeningen vel spørge de implicerede spillere, om de kan godkende den.
Skal de det vil jeg mene at bare en siger nej, jamen så må kravet vel stå på de 38Millioner til betaling på en gang ved kasse 1.
Men som sagt jeg ved det ikke og er faktisk oss ligeglad...
Jeg mener bare man bør lukke Brøndby IF. Det vil ikke være det store tab alligevel....
Ved godt mange skriver det vil være en katastrofe for dansk bold. Men ærligt talt så er bif jo altså heller ikke bedre, interessen vil ikke dale synderligt bare blive en anden fordeling.....
Klubber der skal vinde hver uge: Randers FC Manchester United. Klubber der skal tabe hver uge: AGF Chelsea Derudover hader jeg det korrupte italienske fodbold, plus tysk bold er kedeligt saa kan ikke holde med nogen der.
Skrevet af Goodla
Muligvis vinder spillerforeningen intet, men statuer et eksempel, så andre klubber ikke benytter samme afpredsningsmetoder.

Jeg forstår stadig ikke hvorfor de købte Antipas i stedet for at betale pengene.


Og nej klubben i den tilstand vil bestemt ikke blive savnet. Kom nu snart med den forsinket julegave.
Skrevet af Bløde babser
Og med den historie FCK har i forhold til f.eks. Lyngby, så har I vidst intet at lade Vestegnen høre...


Præcis. Det klinger voldsomt hult at skal belæres om moral og etik af en FCK fan. Især når ansatte eller ledere fra PS&E højborgen er blevet sigtet af bagmands politiet


Hvad har FCK gjort Lyngby?
Og hvorfor kan FCK´ere ikke være med til at påpege Bifs kronisk elendige moral og etik? Jeg kan da kun se et problem hvis man samtidig var så dobbeltmoralsk at fornægte de steder hvor man selv halter.

Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
annonce
0