Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Sir , moderator
Ok Simon. Hvis du ikke vil uddybe hvad sportslig succes er og en tidsramme så konkluderer jeg på bedste Mighty maner at du nok også mener at nemt var et lidt for bombastisk ord når det kommer til at tjene penge på BIF.
Dette er en signatur.
Skrevet af Sir , moderator
CD - det har ikke noget med sagen at gøre. Postulatet nemt at tjene penge på BIF skal bare manes i jorden for det er ikke nemt. Det er en forvrænget virkelighed og det er jeg ikke fan af.

Nu afventer jeg bare en sur kommentar fra Mighty om hvorfor jeg blander ham ind i dette og så er dagen fuldendt.
Dette er en signatur.
Skrevet af C.D
CD - det har ikke noget med sagen at gøre. Postulatet nemt at tjene penge på BIF skal bare manes i jorden for det er ikke nemt. Det er en forvrænget virkelighed og det er jeg ikke fan af.

Naturligvis ikke. Det er din store omsorg for Simons og Jellers (som du jo igen og igen har vist at have så meget til overs for) pengepung, der driver værket.

Skrevet af Nicodemus
Nu afventer jeg bare en sur kommentar fra Mighty om hvorfor jeg blander ham ind i dette og så er dagen fuldendt.


Det er altså en halvtam tråd i har gang i!

Tror godt at den kan trænge til lidt ordentligt gang i den...

MB: JBA er dåååm! Hjalte Park lugter ikke af bamseline og der er alt for få svenskere i klebben!
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
Skrevet af Sir , moderator
Måske ikke Jeller, CD. Men Simon er der da håb for.
Dette er en signatur.
Skrevet af simonstof
Sir

Har du tjekket dagens aktiekurser?

Kunne ikke lige lade hver med at finde denne tråd frem:-)

Det var ikke helt så usandsynligt at få sine penge 3 gange igen ved køb til kurs 0,55 :-) men satser da lidt på at de stiger lidt mere endnu:-) men kan jo sælge 1/3 del af aktierne og så bliver der da ikke tabt nogle penge og resten er så bare gratis investering i håbet om en større gevinst.

Så du behøvede slet ikke være så bange for vi mistede vores spareskillinger:-)

Den sportslige succes var udsigt til et mesterskab. (Som forhåbentlig snart ikke kun er en udsigt mere)
Skrevet af Alfaogomega
Simonstof
Noget af en udvikling aktiekursen har taget. Afspejler selvfølgelig den udvikling BIF har været igennem siden emissionen.

Hvad er triggere for fremtidig stor vækst i aktiekursen; store spillersalg, fremtidige mesterskaber, man får sat sig på fodboldtronen i Danmark og Skandinavien, kvalifikation til EL eller CL gruppespil, man begynder at se afkast fra Masterclass eller andre positive scenarier?

Jan B. Andersens investering, kan vise sig som en god investering langt hurtigere de fleste havde forestillet sig

Skrevet af Sule12
Trickeren er ikke meget andet end os tossede og impulsive fodboldfans. Driften i BIF hænger stadig ikke sammen og CHL-penge er der ingen garanti for selv ved at vinde mesterskabet. Det er svært, at spore rationelle mønstre i fodboldaktier. Det er snarere et ønske om at hjælpe klubben end udsigten til finansiel gevinst, der driver de fleste investeringer i fodbolden.
Skrevet af Slettet(522143202608)
:)
Skrevet af simonstof
En eventuel cl deltagelse vil formegentlig give aktien en pæn stigning, men hvis aktien skal stige og kunne blive oppe, tror jeg at de næste par års regnskaber skal opfylde strategien og være positive og så skal man samtidig være en konstant del af toppen ( ikke nødvendigvis mestre) men tror at økonomien vil være meget væsentlig i forhold aktiens udvikling de næste par år.

Ja fodboldaktier er jo nok mest for os fodbold elskere der ikke nødvendigvis ser pengene som en investering, men holder man lidt øje med sine aktier er det heller ikke umuligt at tjene penge på dem, lige netop også fordi man så nok ikke har en kæmpe beholdning af aktier og derfor nok godt kan sælge dem igen npt man vil. Det er nok lidt svære for JBA :-)
Skrevet af Alfaogomega
Sule12
Det er snarere et ønske om at hjælpe klubben end udsigten til finansiel gevinst, der driver de fleste investeringer i fodbolden

Det tror jeg du har temmelig meget ret i, når det drejer sig om emissioner.

Når det kommer til den daglige handel på fondsbørsen, så syntes jeg det ligner at driverne for kursstigninger er positive nyheder og udsigten til en fremtid som man tror kan indfrie de forventninger der er.
Skrevet af Egos
Hehe denne tråd er rendt guf for fck´erne især når der ikke er det store at sætte på det sportslige.
Skrevet af Piksvin
Eller for tumperne der godt kan lide at komme med dumsmarte indlæg ;)
Skrevet af Egos
Tjah dine indlæg plejer jo blot at være dumme ;)
annonce
0