Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Dumbledore
Hvis DBU virkelig ønsker at beholde BIF i øverste division, så må de udvide Superligaen til at være med 20 hold.
Hvis de ønsker en liga med 12 hold som nu, så må BIF nu engang rykke ned.

De skal satme ikke have særbehandling, bare fordi de har x-antal tilskuere og seere. Sådan bør verdenen ikke fungere.

Der er ikke andet at gøre end at kigge mod Skotland. Der rykkede man Rangers ned, ligegyldigt hvad det nu engang kostede for ligaen. Og sådan må det også være i Danmark, hvis klubber ikke kan finde ud af at have en ordentlig økonomi.

Det er groteskt, at BIF kan gå ud og signe nye spillere.
De har lige bedt de allerede eksisterende spillere om at gå ned i løn. De låner penge alle steder. De giver pant i penge, som de ikke har til gode og forsøger at få ulovlig kommunal støtte, maskeret som et køb af en del af stadion.

Og før det har man i årevis snydt med kontrakters udformning, for at få en økonomisk fordel i forhold til klubber, som overholder reglerne.
Selv da de blev stævnet var der ikke nogen derude, som tænkte, at man kunne tabe. Nej, man går ud i pressen og siger, at man er stensikker på at vinde sagen. Man bruger alle de penge man ikke har og køber spillere hjem som Rommedahl, selvom man reelt ikke har råd til lønnen. Og selv efter dette er opdaget, så køber man Antipas på KREDIT.
Man ved man ikke har råd til hverken spilleren eller lønnen og alligevel køber man spilleren på afbetaling.
Det burde simpelthen ikke være tilladt.
Og den eneste grund til, at de er sluppet afsted med det indtil videre er, at de har x-antal fans, som bidrager til mange seere på tv.

Hvis BIF skulle gå hen og kvalificere sig til Europa League ved at vinde pokaltitlen, så vil holdet blive udelukket, på grund af økonomisk fair play.
Og stadig er der ikke nogen, som stopper dem derude, og siger, ingen kontraktskrivning (hverken forlængelser eller nye), før økonomien er i orden.

Det er ganske enkelt vanvittigt.
FCK Man Utd Alle danske hold når de spiller i Europa.
Skrevet af jano49
UPS - Der kom lige en FCK-er som havde arkiveret fortiden.

Vil du stadig holde med BIF, hvis de - til trods for din forudsigelse - kommer med i Europa? Modsat må du ændre i dine tags.
Skrevet af Dumbledore
UPS - Der kom lige en FCK-er som havde arkiveret fortiden.


Vil du være venlig at bevise, at jeg vil have skrevet anderledes, havde det været FCK?
Det er simpelthen plat at påstå, at man ikke vil have orden i tingene, hvis det går ud over ens egen klub.

Når det så er sagt, så kan man på ingen måde sammenligne FCKs situation for år tilbage med BIFs situation nu.
FCK Man Utd Alle danske hold når de spiller i Europa.
Skrevet af Dumbledore
Vil du stadig holde med BIF, hvis de - til trods for din forudsigelse - kommer med i Europa? Modsat må du ændre i dine tags.


Er du så dum at høre på til hverdag?
Der står i min signatur, som ikke er mine tags, tags er noget helt andet (Google it), at jeg holder med alle danske hold i Europa.
Dette er selvfølgelig baseret på, at jeg ønsker flest mulig point til Danmark, så vi kan få de bedst mulige seedninger og flest mulige hold i Europa.

Når du så læser mit indlæg, så vil du jo nok opdage, at jeg allerede har redegjort for, at hvis BIF kvalificerer sig til Europa, så vil de blive smidt ud igen, på grund af Økonomisk Fair Play reglen.

Det er muligt at DBU kan se gennem fingrene med BIFs ageren økonomisk fordi BIF er store i DK. Men i Europa er BIF ingenting, og UEFA kunne ikke være mere ligeglade med, om de forsvandt fra kortet.
FCK Man Utd Alle danske hold når de spiller i Europa.
Skrevet af Saint
Men prøv du eksempelvis at læse Tottenham8 og fortæl mig, om du får nogen reel mening i dette.


Lad nu hver med de der personlige indlæg, fordi du ikke rigtig har noget modsvar i debatten, det er lavt og os overdimensioneret, da hans indlæg sagtens kan forstås. Så gå dog efter bolden i stedet for manden.


Nå tilbage til emnet, så er jeg helt på linje med dem der mener at det er nødvendig at investere i truppen, hvis man vil overleve både sportsligt og økonomisk, da de to ting er parrallet forbundet. Men det er sgu da retorisk selvmord at gå ud og sige det, da det giver utrolig meget negativ omtale, hvilket hverken gør det nemmere at hente spiller eller holde fokus på banen. Det er bare noget man gør diskret frem til offentliggørelsen af spilleren(de) og så ridder man stormen af der og kommer videre. I stedet for ladder man alle andre bygge en stemning op.
(...)
Skrevet af Neo1234567890
Neo tror du ikke selv, at de har aftalt det med spillerforeningen inden? Det kan godt være det er en dårlig ledelse, men de er trods ikke retarderet. De har lige solgt gymnasiumet, samt prøver at få nogle til at give 20 mil, hvor de så vil pantsætte de penge, som de har tilgode hos Kasi-Jesper


Der er ikke solgt noget gymnasium som en anden også skriver. De penge som de har tilgode ved kasi-jesper, er der vel heller ikke nogen afgørelse på endnu? og selv hvis der er/kommer en afgørelse på det, så er det ikke sikkert de får de penge.
Og nej jeg tror ikke de har en aftale endnu med spillerforeningen. der er i hvert fald ikke meldt noget ud!
Og jeg mener ikke de er retaderet. de har kørt en forretning rigtig dårligt i mange år, og nu er de trods alt begyndt at indse hvor slemt det ser ud. Så det jeg siger er bare at de forhåbentlig har diskuteret/drøftet det med spillerforeningen inden de kommer med sådan en udtalelse, ellers er det jo endnu et kæmpe selvmål!
Skrevet af Kjærbøl
Der mangler da i dén grad moral i den klub!
Man lancerer redningsplaner, hugger en betragtelig del af spillertruppens løn, og klynker i spillerforeningen over at man skal betale sine kontraktlige forpligtelser. Og så går man på indkøb!..
Gad vidst hvordan dét signal bliver taget op blandt de mennesker i trup og administration, som lige har modtaget en ordentlig løn-begmand?
Måske man denne gang skulle prøve at indfri spillermaterialets eget potentiale, frem for (igen) at smide om sig med transfermidler og fede kontrakter til mere eller mindre uduelige nyerhvervelser?
Skrevet af jano49
Saint!

- Lad nu hver med de der personlige indlæg, fordi du ikke rigtig noget modsvar i debatten, det er lavt og os overdimensioneret, da hans indlæg sagtens kan forstås. Så gå dog efter bolden i stedet for manden.-
OK - forstår dit forsvar. Ovenstående er som flået ud af retskrivningsordbogen.

Men fair nok, alle skal have lov at komme til orde og - ja - det er en subjektiv betragtning at forholde sig til forståelse og stavemåde. Skal nok afholde mig fra at kommentere dette efterfølgende.

Var dog lige et øjeblik ramt ved, at det var gennemgående i voldsomt mange af de første indlæg. Nå det var tidligt på dagen.Skrevet af viv
@Bløde Babser

Selvfølgelig hænger det sådan sammen,men forvendt dog ikke at dit indlæg i denne tråd trænger ind, intelligencen er uhyggelig lavt..
Dk. Brøndby since 1985 Eng. Man U & Tottenh.since 1992 & 2009 Spa. Real Madrid since 2002 Tys. Dortmund since 1990
Skrevet af Big Bang
Der mangler da i dén grad moral i den klub!
Man lancerer redningsplaner, hugger en betragtelig del af spillertruppens løn, og klynker i spillerforeningen over at man skal betale sine kontraktlige forpligtelser. Og så går man på indkøb!..


Fat nu for h......, at den januar-lønaftale der er lavet med spillerne er et LÅN. Ifølge planen får spillerne deres tilgodehavende efter den forestående aktieemission... Uden emissionen går BIF konkurs, spillerkøb eller ej... Derfor er der som sådan ikke nogen konflikt i at investere her i januar-vinduet, særligt ikke hvis det drejer sig om én enkelt erstatning for Mike - der højst sandsynligt vil blive hentet på fri transfer...
Keep attacking
Skrevet af dannyboyking


Ville elske hvis de køber selvom der ikke er aftale i stand, specielt med spillerforeningen. sf er en flok svindlerer. Håber virkeligt at de ikke får en krone, ville næsten hellere ha konkurs så.

Så sæt igang, brug alle de penge svindler foreningen skulle ha haft
Skrevet af lindballe-01
Jano49.
Når jeg snakker om regler på skyldner området tænkker jeg generelt, også AC Horsens. Det er da forkert at klubber kan have op til 3 cifred mill beløb i gæld, og samtidig købe nye spillere.
Jeg anklager ikke BIF som sådan, mener bare at alle skal have samme vilkår, og ikke som FC Fyn som skulle betale med det samme, og det er da kun så snollede 50,000 kr
FC BARCELONA AC HORSENS BRENTFORD
Skrevet af Bløde babser
Dannyboy....i en tråd hvor dine medfans med rette forsøger at appellere til fornuft må man sige du laver et bagholdsangreb på dem.

Back to topic.
Til de der ikke har forstået hvorfor alle med økonomisk interesse i Bif har en interesse i det bliver et konkurrencedygtig og ikke bare et overlevende på pumperne Bif der kører videre, er her et lille eksempel.

Forestil jer at I sammen med andre har en masse penge til gode i en is butik. Lige nu er kassen stort set tom og de har svært ved at betale afdrag og gæld. Da kassen er stort set tom er der ikke så meget at deles om hvis man lukker butikken.
Lige nu er det vinter og der bliver ikke solgt mange is, men når det bliver lidt varmere kommer der igen kunder og butikken vil tjene penge til at betale af på de penge den skylder......der er bare det problem at fryseren er gået i stykker. Uden en fryser ingen is at sælge.
I kan nu vælge at lukke butikken og få stort set intet af jeres tilgodehavende tilbage, lade butikken køre videre uden en fryser og dermed uden indtjening eller I kan lade butikken bruge det der er i kassen på at reparere fryseren.
Valget er enkelt; enten lukker i biksen med det samme og tager den lille smule der trods alt er eller lader dem reparere fryseren i forventning om I får flere penge tilbage når issæsonen starter. At lade dem overleve uden en fryser vil bare betyde de bruger penge på husleje og løn mm fra kassen men der kommer ikke nye penge i den.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af ThunderZtorm
Babser - din tankegang virker næsten.

Problemet er bare at BIF, hvis vi skal følge samme billede, allerede HAR købt en lang række frysere. De frysere de har brugt penge på har bare vist sig ikke at kunne fryse isen godt nok eller at gå i stykker dagen efter garantien udløber etc. Man HAR fået penge til at sikre fremtidig indtjening, men man har valgt at formøble dem forkert.

På et eller andet tidspunkt må den her isforretnings bank slå ned og sige "okay, ham isbutikejeren her, han kan simpelthen ikke finde ud af at købe en ordentlig fryser. Det er ved at blive en dårlig undskyldning, og jeg har fået nok. Luk lortet!"
SønderjyskE siden HFK, Liverpool 1988-2021. Fuck Super League.
Skrevet af Dumbledore
BB, i dit eksempel er denne isforretning jo afhængig af fryseren.
BIF er som sådan ikke afhængig af en ny spiller.

Sådan set burde de sælge samtlige aktiver de har, også spillere. Fuldføre resten af sæsonen med amatørspillere og rykke ned i 1. division.

Når der så kommer en aktieemision, så har man mulighed for at bygge op igen helt fra bunden. Og man er i 1. division.
Med nuværende strategi, så risikere man ikke alene nedrykning, man risikerer konkurs. Og i bedste fald, så opnår man en tiende plads i ligaen og så starter man forfra med lidelserne i næste sæson.

Der er INGEN garanti for, at nye spillere gør BIF bedre.
Men der er garanti for, at en fryser i din beskrevne isbutik vil sikre, at der er is at sælge og dermed indtægt.

Så, find på et bedre eksempel.

Og så forklar lige samtidigt, hvorfor BIF skal behandles anderledes end for eksempel Spar Lolland, som lige er gået konkurs.
Spar Lolland blev tvunget til konkurs, fordi de blev tvunget til at lave ekstra nedskrivninger. Disse nedskrivninger kunne finanstilsynet have syltet. Men det gør man ikke. Hvorfor? Fordi, sådan driver man ikke aktieselskaber.
FCK Man Utd Alle danske hold når de spiller i Europa.
Skrevet af Halil
Bif er et selvstændigt selskab og kan derfor træffe lige præcis de beslutninger som bif føler er bedst for selskabet med de midler der er til rådighed.

Ingen andre kan direkte kræve noget.

Selvfølgelig er der en masse andre udefrakommende forhold som kan spille ind på beslutningerne der træffes. F.eks. Nordeas engagement i bif.

Er spillerforeningen utilfreds med at der bruges penge på nye spillere, kan de kræve at få deres penge ellers vil de erklære bif konkurs og få deres, endnu, priviligerede krav.

For mange kreditorer er det vel håbet om, at bif kommer styrket tilbage der gør de undlader at komme med en konkursbegæring.

Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Goodla
Så er sigøjnerne fra betonslummen aka vestegnen, igen ved at platte sig frem. Træd i karakter nu Mads Øland og kræv pengene til udbetaling i feriepenge sagen. Nu må den klub sgu fandme betale det de skylder eller lukke ned. Og så er jeg sgu ligeglad med at det står et par hundrede sigøjnere uden arbejde. SKANDALE firma.
Skrevet af Bløde babser
Problemet er bare at BIF, hvis vi skal følge samme billede, allerede HAR købt en lang række frysere. De frysere de har brugt penge på har bare vist sig ikke at kunne fryse isen godt nok eller at gå i stykker dagen efter garantien udløber etc. Man HAR fået penge til at sikre fremtidig indtjening, men man har valgt at formøble dem forkert.

På et eller andet tidspunkt må den her isforretnings bank slå ned og sige "okay, ham isbutikejeren her, han kan simpelthen ikke finde ud af at købe en ordentlig fryser. Det er ved at blive en dårlig undskyldning, og jeg har fået nok. Luk lortet!"


Det var så den første mulighed jeg skitserede - altså luk lortet når I ikke længere tror på det kan indbringe flere penge som ongoing end som likvideret.
Som Halil også skriver er kreditorenes magt at de kan begære selskabet konkurs det sekund deres aftaler bliver misligholdt og de ikke modtager de penge der er aftalt. Så mener kreditorerne ikke der skal investeres i en ny fryser kan de i stedet dele de penge der er i kassen.

At der står en flok dårligt indkøbte defekte frysere i et udhus gør intet for forretningen fremadrettet. Her er man nød til at være fremadskuende og kigge på om en ny fryser giver værdi og ikke tilbageskuende og lade sig bremse af fortidens fejl.
Jeg ville dog som investor overveje om ham der havde investeret i alt der skrammel der stod ude i udhuset også var den rigtige til at købe en ny. Hvis Nordea og spillerforeningen etc gjorde krav på en anden end Bjur til at forvalte de sportslige investeringer ville det give mening for mig.
Igen kan man trække en parallel til FCK, hvor Flemming Østergaard blevet presset ud da dem med den økonomiske magt havde mistet tilliden til ham.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
annonce
0