Snak

Mere indhold efter annoncen
Er Brøndby fan, men endnu engang viser Vejle i dag, hvorfor jeg så godt kan lide den klub.

Altid frisk spillestil og det er dejligt at se.
Hold nu op hvor jeg glæder mig til der kommer tilskuere på stadion, så er vi fri for at høre 95 minutters uopført skråleri fra bænkene. Imponerende at professionelle spillere skal piskes sådan for at præstere.
Efter pausen har Brøndby har kun vundet over klubber, som er rangeret blandt de 4 laveste, og har så vidt jeg har læst eller set, også været hårdt presset i dele af alle kampene. Gad vide, hvor længe dette "Herfølge" kan fortsætte, om end det er en imponerende effektivitet, trods alt.
Wow BIF er heldige
Hej
Hvorfor annullerer man ikke målet til 2-0.
Der skulle have været rødt kort til Brøndby - hvis det havde været omvendt er jeg sikker på at Brøndby´s TV-station nok skulle have reageret.
Kæft det er til grin.
En kamp som den her er en af de vigtigste grunde til, at jeg ofte ikke orker at se dansk fodbold. Der er ikke to spillere, der kan tage 4 vip med en badebold og dommeren er elendig. Hvordan man kan undgå at dømme frisparket umiddelbart inden 2-0 målet er jo en gåde. Generelt gik alle tvivlstilfælde Brøndbys vej, måske bedst eksemplificeret ved Maxøes tackling i feltet til sidst, hvor han åbenlyst er sidste mand på bolden, og hvor dommeren står i en god position og alligevel dømmer målspark! Heldigvis nåede han da at give Sousa en advarsel... Jesus!
@Yeppes det får vi jo at se på søndag mod FCM. Hvis Brøndby laver lige så mange afleveringsfejl, så får de ørerne i maskinen. Men hvis de kan lade vær med at lave uprovokeret fejl, så vil jeg mene at Brøndbys spillestil faktisk virker bedre når de ikke har bolden så meget og skal skabe kampen.
Danmark: Brøndby. England: Tottenham. Spanien: Valencia. Tyskland: Alle andre end Bayern. My all time favorite Robbie Keane!
Vi har så travlt i Vejle. Vi må være lidt tilfredse også. Vejle klart bedst i 2. halvleg. Faghir dribler rundt med forsvarerne endda i 1. halvleg. Der er meget godt at tage med fra kampen i dag.

Hatemi og Engel lavede slet ikke andet end at tabe bolden igen og igen. Det er eneste grunde til Brøndby får scoret. Jammerligt af Engel ved første mål, men ekstremt flot udnyttet af Brøndby. Hatemi bidrog med intet.

Man kunne sagtens forestille sig, at det var en kamp, VB havde vundet med en Saeid og Arbnor/Schoop i stedet for Engel og Hatemi.

Rimeligt godt tilfreds.
VB Levante (efter 5 år i Valencia/Altea).
Dårligt spil, alt for mange fejlafleveringer og rystende usikkert forsvarsspil af Brøndby i 2. halvleg. På den baggrund er det imponerende og rart med tre point, fortsat førsteplads og at top 6 nu er helt sikret inden det svære program der venter i resten af grundspillet.
@yeppes

Du mener, at Brøndby ikke har vundet den ene mulighed, de havde for slå et hold over bund 4 i foråret? Jeg tror frygtelig gerne, man vil prøve at slå både nummer to og tre og videre derned af, det er bare lidt nemmere, når man også spiller imod dem.

Ja, det er en vild Herfølge fra Superligaens tredje dyreste trup, av av av, bare vi ikke rykker ned næste sæson.

I dag var ikke pænt.
annonce