Snak

Mere indhold efter annoncen
Vel fair de ikke får en bøde for at portene blev åbnet, hvis politiet har beordret det. Jeg har dog svært ved at se logikken i, at de ikke får en bøde for selve baneløbet, som jeg forstår det. Det at man åbner porte ind til stadion, er jo ikke et grønt lys til en pitch invasion (selvom jeg elsker det).
12. nov. 2003 -
Brøndby slipper med en simpel advarsel efter den famøse cykellygte-episode, hvor en tilskuer i søndags fik ram på Magnus Kihlstedt under topopgøret på Brøndby Stadion.
Selvom Brøndby slipper med en advarsel, så ligger der også i disciplinærudvalgets afgørelse, at der kan ske en skærpelse, hvis der kommer gentagelser.
“Bødlen” tror det var det eneste rigtige at gøre. Tror man frygtede folk kom til skade pga alle dem der var samlet. Så at give politiet skylden for det syntes jeg så også er helt forkert. De måtte tage en beslutning på baggrund af Brøndby fansenes ageren. Men så er denne sag vidst også debatteret.
Jeg tror det hele skal ses i en bredere kontekst her. Baneløb er aldrig hensigtsmæssige, det er alle nok enige om, men i dette tilfælde skete det jo lidt som en konsekvens af, at mange tusinde, euforiske, strømmede ind på meget kort tid. Ingen kom heldigvis noget til og alle på og omkring stadion var jo ekstremt glade på dagen.

Jeg var lidt i mine følelsers vold den dag, så kan ikke lige huske i detaljer hvor lang tid der gik før folk var tilbage på den rigtige side af banderne, men det var nok ikke mere end ti minutter i hvert fald. Så igen, det er fair at der kommer en straf, men den skal også passe til hvad der rent faktisk skete (og ikke skete).
BIF - Danske mestre 2021!
For slet ikke at tale om den uomtvistelige kendsgerning det var, at mesterskabskampen med sikkerhed ville blive en bekræftet supersprederbegivenhed, der ville lægge hele samfundet i ruiner som et andet Sodoma og Gomorra.

Ak ja, der var mange vilde bold.dk-tråde dengang. Good times.
Smag mit offerkort!
Dét burde vi faktisk få en bøde for ;)

Damn you superspreder-BIF!
BIF - Danske mestre 2021!
Burde mere være den anden vej rundt.. nu lære de intet af det (igen)
@steffen

Tror du har kommenteret på en forkert artikel:)
Til KB, MNH og James
Beklager hvis tingene bliver blandet lidt sammen.

Selvfølgelig skal Brøndby ikke straffes hvis det er politiet der har anbefalet at åbne portene, og prøvede egentlig at undgå at kloge mig på den omtalte episode. Mere en generel undren at flere gange har klub og politi virket uforberedt og måske at der ikke bliver handlet på den erfaring der må blive opbygget.

Men ja, det er mere en generel undren end direkte og kun til denne episode.
Det her kan godt gå hen og blive en fornem tråd.

10/10 called it.
I rækkefølge: F.C. København Brighton & Hove Albion F.C. 19-04-2021[strike]Real Madrid C.F.[/strike]
annonce