Snak

Mere indhold efter annoncen

BIF fik første sejr i 11 kampe over AaB's ni mand

søn 15. maj 2022

Brøndby fik deres første sejr i 11 kampe, da de søndag aften vandt med 3-1 over AaB i Aalborg. Brøndby var to mand i overtal, da kampen var omme, da først Ivar Fossum og siden Rasmus Thelander så direkte rødt.Læs hele nyheden her
Så kunne de da hellere ikke få mere hjælp.
Bronze olé olé olé olé!!! Sik-en fest vi skal ha’ nu i mor’n åh ja åh ja åh!!!
Silkeborg IF
Lidt en hård linje der blev lagt, men Fossums røde kan de ikke klage over. Der er en risiko og den tager han. Kvistgaarden skal bare lade være med at overspille situationerne. Ja, synes han overspiller. Selvfølgelig gør det ondt at vlice sparket i hovedet.
Bronze olé olé olé olé!!! Sik-en fest vi skal ha’ nu i mor’n åh ja åh ja åh!!!
Silkeborg IF
Stærk kamp af Brøndby. AaB ødelægger det for sig selv og ender nu som nr. 5.
Hold da fast en dommerpræstation til sidst, det var vist en mand der manglede lidt opmærksomhed i livet.
Ah flet.. vi var klart bedre i dag, også inden det første røde. Begge udvisninger er i øvrigt 100% korrekte og Rinne skal vidst være glad for, at VAR rummet lod den sidste passere.
Selvom jeg er Brøndby fan, og deraf ganske tilfreds med resultatet, så synes jeg også dommerlinjen er liiiidt hård i dag. Fossums røde er ok, men Thelanders synes jeg da er i overkanten?

Og er Divkovic ikke også offside i situationen? I så fald mener jeg at den type røde kort som Thelander får, skal kunne annulleres. For så går der en anden forseelse forud for det. Noget andet er så, hvis det røde kort skyldes en stempling eller lign.
\"Statistik er som et miniskørt. Det giver gode ideer, men skjuler det vigtigste\" - Ebbe Skovdahl - Brøndby IF \'95 - Liverpool FC \'99
Begge udvisninger er i øvrigt 100% korrekte


Ahh andet røde kort er MEGET hårdt dømt, det skulle maks være gult. Første er helt fair.
Fedt endelig at få en sejr igen....
Det er virkelig skandaløst det her.
Hvad mon Friis vil sige om den opdækning, det har intet med mod at gøre, det er bare håbløst.

Jeg tror det kommer til at vise sig at ansættelsen af Friis var et kæmpe selvmål.

Udover vi har domineret kampene imod fck og fcm, så har vi været mega uskarpe i begge felter.
Specielt forsvarsspillet som var noget af det bedste under cifuentes, er komplet skandaløst.

Udover vi selv har været inkompetente må vi også at 90 % af alle tvivlskendelser har været imod os her i foråret. Det er fandme også håbløst. Få nu var til at virke 100% eller drop det. Klar og åbenlys fejl min bare røv!!! Så kan man jo ikke bruge det, så er det blot tidsspilde.
Jeg nævner i flæng. 2 manglende røde kort til fck, 2 manglende straffe imod fcm, håbløst straffe imod Randers, og idag komplet håbløst rødt til thelander. Det var bare de værste, der har været flere.

De point havde sikret os nok til 3 pladsen.

Når det er sagt er vi samtidigt bare inkompetent, og Friis skal godt nok starte næste sæson godt ellers skal vi have ny træner igen.

Forza de røde
annonce