Snak

Mere indhold efter annoncen
@Halløj89 Tillykke til dig da.
Grownup

Jeg synes altid det virker lidt fjollet og snakke om at smide en kamp for at hjælpe et hold, der ikke kan afgøre tingene selv. Det ville være lidt fjollet at gå ud og lægge sig ned, for at genere FCK, hvis FCK så alligevel vinder 3-0 i Randers. Jeg kunne bedre forstå synspunktet, hvis man med et nederlag kunne spille FCM i pole position til mesterskabet, men selv med en FCM-sejr i dag, så ligger mesterskabet stadig klart til FCK. FCK hjalp Brøndby en del mere i sidste sæson med sejren over FCM, resultatet lagde alt over til Brøndby. I det hele taget virker profesionelle fodboldspillere ret ligeglade med hvem der bliver mestre, hvis ikke det kan blive dem selv. Måske ud over de mest inkarnerede klubmænd, så virker de mere eller mindre ligeglade, ihvertfald hvis der er det mindste på spil hos egen klub. Og koefficientpointene man går glip af ved at misse Europa, kan for Brøndby betyde en del for fremtidige muligheder for at kvalificere sig til gruppespil.
@johnbrand: jo du er!
@jesperyellow: er det 2. eller 3. tråd på få timer at du indsætter copy pastet om om økonomi mhb på fcm og FCK?
Du har endda fået glimrende svar på tiltale i én de andre tråde. Men hvad, det er jo ligegyldigt når det blot handler om at regulere mavesyren, ik?
Bittermand.dk
Tillykke til FCK, håber vi tager pokalen.
Ikast FS / FCM siden 77
Hvem er vi? Jeg er nysgerrig.

Ellers jo, FC København har i kraft af en sejr + FCM som snubler på hjemmebane, guldet rigtig tæt på. Tør næsten sige tillykke allerede.
Grownup: BIF fans har hadet SønderjyskE af et godt hjerte siden de “tabte med vilje - og nu syntes du at I skulle tabe med vilje for at undgå et FCK mesterskab?? Hykler
I’ll Never Walk Alone
Puha, jeg ville skamme mig hvis jeg var Brøndbyfan. Selvfølgelig i al almindelighed, men især over at hjælpe rivalerne til guldet. Hold kæft en lorteliga egentlig :D
1. Klaus Lykke 2. René Henriksen 3. Jan Bjur
annonce