Snak

Mere indhold efter annoncen

BIF har truppen klar til kampen mod AGF

søn 17. jul 08:28

Niels Frederiksen har udtaget truppen, der skal forsøge at give Brøndby den bedst mulige start på deres 3F Superliga-sæson.Læs hele nyheden her
Hold da ferie en trup :D det dufter satme af en laaaaaang sæson.
2-0 AGF.
Super skuffende man ikke har investeret i offensiven ovenpå foråret. Det meget at alt tillid skal lægges over på Kvistgaarden. Medmindre det er sket et mirakel med Divkovic hen over sommeren, kan jeg godt tvivle på om vi overhovedet scorer 20 mål den her sæson. Træningskampene har ikke ligefrem været opløftende ift. det chanceskabende spil. Nu er forventninger sat lavt, nu kan jeg kun overraskes
Bruus ikke med, så hans skifte er nok lige på trapperne. Tyder på en startplads til nyankomne Sebulonsen medmindre man flytter Heggheim ud som back. Mathias Greve er heller ike udtaget, så han er næppe helt fit for fight endnu.

Det er vel ellers kun i midterforsvareret og på midtbanen at der kan være en smule tvivl om hvem der starter.

Jeg gætter på: Hermansen - Sebulonsen, Rosted, Tshiembe, Riveros - Radosevic, Bell, Cappis, Slimane - Hedlund, Kvistgaarden
Har klubben haft gæld, der skulle betales siden at man står markant dårligere trupmæssigt så kort tid efter et mesterskab?
AGF 1880
Hvis du har ret i din start opstilling, er det vel tæt på den ringeste der har været de sidste 30år i min optik, (jeg har taget fejl før) skal det lige nævnes.

Jeg ved ikke hvor AGF står, men kunne det ikke godt lugte langt væk af et målfattigt opgør 0-0 1-1 ish… medmindre en spiller eller dommeren får en hjerneblødning med rødt/tyndt straffe der ændre kampen.
@kick and rush
Brøndby er gældfri og ejer eget stadion. Tænker man havde forventet, at den/de nye investor havde været på plads noget tidligere på sommeren, så man herudfra kunne tage bestik af, fra hvilken økonomisk hylde, man kunne hente spillere fra.
Mit bud er, at det er det, CV venter på, førend der kommer flere tilføjelser til truppen.
dommeren får en hjerneblødning med rødt/tyndt straffe der ændre kampen.

Det et Putros der dømmer ;)

Mange er jo gengangere fra sidste sæsoner så relationerne bør være på plads. Men vi mangler en playmaker på midten og en topangriber
Tynd trup og sløj start elleve. CV har for trejde vindue i træk fejlet og ikke formået skabe en konkurrencedygtig trup. Nogle argumenterer for at han er bundet på hænder og fødder og har et stramt budget, men man skal huske på at han har brændt omkring 80 millioner af det sidste halvandet år på spillere som Carl Bjørk, Divkovic, Joe Bell, og Mathias Greve.

Kigger man på ideel opstillingen er det vel reelt kun Heggheim og muligvis den nye Sebulonsen som indgår ud af alt det lort han har hentet. Det er altså en succesrate der er for lav i hvilken som helst fodboldklub, men særligt en klub som Brøndby der ikke vader i penge og som har en ambition om at være smartere end sine konkurrenter for at kompensere for netop økonomien.

På den positive side ser særligt Bertram Kvist, Oscar Schwartau og Christian Friedrich spændende ud.

AGF ser heldigvis, for Brøndby, heller ikke super stærke ud, men mon ikke de alligevel tager sejren. Svært at se Brøndby vinde mange kampe i den forestående sæson med det nuværende materiale.
Enig i at Brøndby ser rystende sløje ud på papiret. Det er faktisk pinligt for os.

Sebulonsen spiller næppe fra start så jeg tror Heggheim tager højre back.

En midtbane med både Bell og Rado har aldrig funket så jeg håber NF finder en anden løsning der.

Men pyha- det ser godt nok ikke skræmmende ud det Brøndby hold…
annonce