Snak

Mere indhold efter annoncen

BIF nedjusterer forventningerne efter exit

Skrevet af bold
tor 11. aug 20:14

Brøndbys nederlag til Basel betyder, at klubben nedjusterer de økonomiske forventningerne.Læs hele nyheden her
Skrevet af Sover Dommeren?
Når ikke man snubler sig til et mesterskab i en historisk vigtigt sæson havde man nok heller ikke tjent mange penge sidste år. I det mindste har de Danmarks mest voldsparate fans.
Så må vi håbe VAR hjælper ham!
Skrevet af bruger 177060
Sover DK

Gå i seng hvis du ikke har noget at tilbyde.
Skrevet af Højrestøvlen
Vildt nok man i sin guidance til shareholders har estimeret med europa når man skal igennem to runder som useedet
Skrevet af VejenSF
Brøndby kunne ellers godt bruge noget forstærkning, men fornuftig at klubben ikke bruger for mange penge.
Favorithold i DK: Vejen SF (Ja, vi spiller i Serie 2...). Favorithold i England: Tottenham. Italien: Milan. Norge: Rosenborg. Ellers er jeg helt neutral :)
Skrevet af ØjnenePåBolden
Brøndbys største krise er ikke spillet og spillerne eller træneren. Det er ledelse og ejer, der har spillet fallit. Man må håbe for dansk fodbold, at klubben bliver solgt.
Skrevet af Kom nu lidt i gang
Ledelsen i Brøndby må gå nu!!!
Det er ikke træneren eller spillerne.

Skrevet af rambro
Flot kamp af de unge spillere og særligt af Hermansen. Han er for vild. Ufatteligt så modstandsdygtigt Frederiksen formår at gøre BIF. Synd af sportschefen ikke giver ham bedre arbejdsbetingelser.
Skrevet af Crap_Bag
Enig Højtestøvlen, det virker ikke særligt gennemtænkt, så meget hellere være defensiv, med mulighed for at kunne præsentere en opjustering.
Skrevet af Slettet(021211222109)
Begynder at hælde mere og mere til en fyring af CV. Ser ingen handling fra ham, og de spillere han henter er så dårligt som noget kan være, halvdelen har dårligt forudsætningerne for at spille 1 division.
Et gruppespil var aldrig realistisk med den trup. Spørgsmålet er om top - 6 er realistisk.
Som det ser ud nu, er der en hel del hold der er bedre end Brøndby.
Skrevet af Fodkoldt
...nedjusterer, typisk københavnsk!!!
I Silkeborg IF opjusterer de IKKE før bjørnen ER skudt.
Skrevet af Tom Bold
Forståeligt...men nu er Silkeborg heller ikke et hold man forbinder med Europa..
Skrevet af peanuts(s)
Tom@

Måske ikke men i år er de nu i enten EL/ECL gruppespil
Skrevet af Åh nej..!
Mon ikke cv åbner muldvarpe skindet fordi han kan mærke presset ligesom sidste år..
Han er dead man walking….
Skrevet af Michelino
Sover Dommeren?:
Når ikke man snubler sig til et mesterskab i en historisk vigtigt sæson havde man nok heller ikke tjent mange penge sidste år. I det mindste har de Danmarks mest voldsparate fans.


Det er fantastisk at generalisere ud fra 0,1 % af tilhængerne. Det svarer nogenlunde til, at jeg konkluderer, at FCK har de mindst empatiske fans, når det gælder voldtægts-/pædofili offe, og samtidig de fans der er mest fjendske overfor ordensmagten (1312).
Skrevet af anygivenday
CV får ingen penge nu, npr man forventer stort minus
Skrevet af Ludomania
Utroligt så meget et enkelt mål kan betyde i moderne fodbold.
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
Skrevet af Billboard
Det er jordens mest mærkelige udmelding.

Man havde ikke budgetteret med gruppespil. Og man lægger så op til at forstærke truppen, sådan som jeg læser det.

Det betyder dog kun store udgifter, hvis man sælger spillere der ikke er afskrevet.

Dvs Greve ryger, Divkovic ryger. Heggheim eller Sebulonsen, hvilket ville være mærkeligt da de sådan set ikke er faldet ekstrem igennem, selvom Heggheim skal tage sig sammen.

Men BIF’s økonomiske planer har altid været way off i det man melder ud og hvad det ender op med i færdige regnskab.

Men der må simpelthen ligge nogle gemte kæmpe udgifter i det regnskab for 2022.

Bliver spændende læsning.
Skrevet af Horseman
Til forsvar for sover dommerens kommentar, så skriver han jo ikke at alle Brøndby fans er voldsparate, han skriver jo blot at de har de mest voldsparate fans. Det kan man jo ikke være helt uenig i. At det så ikke er alle Brøndby fans som er voldsparate, det tror jeg såmænd alle godt er klar over. Så kan de resterende Brøndby fans, som i altid hentyder til er langt størstedelen, jo hjælpe politiet/klubben med at finde frem til dem ved evt. at tage billeder på og uden for stadion af de tåber som begår vold og hærværk. Hvis man er træt af at blive associeret med dem, så kan man jo gøre meget selv. Sandheden er bare at folk som klæder sig i blåt og gult i årtier snart har terroriseret flere stadions og byer uden at det lader til at klubbens egne fans eller ledelse prøver at løse problemet. Det eneste som sker er at man tager afstand fra det, men der er ingen handling. Det samme kan vi så smide over til FCK fans som jo også har nogle individer som ikke er guds bedste børn.
Skrevet af Porch1992
Trods alt stærkt signal: øgede investeringer i truppen giver yderligere udgifter, som øger minusset i klubben, fordi Europakampagnen ikke længere finansierer investeringerne. Det er da stærkt!
Skrevet af AZKING
@Horseman: Hvis du tror den almene fan tør tage billeder osv. af de tosser tror jeg du tager fejl. Jeg tør ihvertfald ikke. De er helt væk på stoffer, så hvis du blot kigger på dem kan de tænde helt af. De eneste der kan gøre en forskel er hvis de aktive grupper gider kigge indad og gøre noget ved problemet. Alpha ved udmærket hvem de er, men gider ikke gøre noget ved det, så kommer det ikke til at gøre en forskel.
Desværre er det ikke som i de gamle gode dage da man kunne være tæt på midten af tribunen idag handler det kun om at være større end klubben og fællesskabet og sætte sig selv højest. Det er trist.
annonce
0