Snak

Mere indhold efter annoncen
Hahahaaaaaaaaaaaaa "kæmpe bøder" min bare røv.

Klubberne er jo totalt ligeglade med den slags, og vi kan så bare sidde og vente på at det sker igen.

Ingen handling fra klubberne eller DBU. Det virker næsten som om de ikke ønsker en forbedring.

Det eneste der reelt vil virke, er registrering af alle tilskuere - ikke kun away. Registrering med navn, cpr, foto inden man kan købe billet, hvilket sagtens kan lade sig gøre jf gdpr til private virksomheders arrangementer. Men det vil klubberne og DBU bare ikke.

Så nu kan vi "glæde os" til at det sker igen, og børnefamilier og andre kan holde sig langt væk fra de klubber/kampe.
Vejle Boldklub forever. Jeg husker storheden. Barcelona forever. Kaerlighed til spillet i hver kamp. Modsat alle andre klubber. Landsholdet tilbage paa DR1. Erstat FIFA med et nyt forbund med etik. DBU-ID til ALLE der vil på stadion.
Vagt af DBU, og klubberne må få fingeren ud og få identificeret ballademagerne og så udelukke på livstid, efter en episode.. folk kommer ikke til at slås, de tager derind og forventer det.
AGF straffede dem der lavede ballade i Randers, så de skal betale bøden.

Som nogen skriver, jo man kan godt finde dem hvis man vil.
Frygter der skal en kæmpe skandale ala i England i 80´erne inden det tages seriøst.

Det aller værste er vel egentligt at den "normale" tilskuer efterhånden ser det som noget man må leve med.

AGF og kun AGF!! KSDH!!
Indtil der kommer tilskuere løse kampe som straf, så hjælper det intet.
@Kompis

"Det er jo "gratis" for dem der laver uroen - kan simpelthen ikke fatte det, at man ikke kan straffe dem der begår det....??"

Da ACH spillede pokalkamp mod VB var der nogle idioter der kastede øl efter Sousa (Drik det dog) Jeg kan oplyse, at de pågældende får bøder på 5.000 kr. efter at være blevet identificeret på videooptagelse - og jo der var tilskuere, pænt mange.
Gul er en smuk farve, også når det ikke er påske
@steen27, enig med dig i 99 % af det du skriver. NemID kunne vel også bruges.
Gul er en smuk farve, også når det ikke er påske
Gustav09: Det er jo også det jeg skriver. Det er ikke mit citat.
DBU hader tilskuere på stadion. De giver bøder hver gang der er et fremmøde over 2000 kr. Brøndby fck Viborg agf alle bliver sanktioneret. Hver nu bare ærlige og meld ud det er en ekstra indtægtskilde DBU budgettere med.
Klubberne skal rammes på pungen, ellers har de intet incitament. I hvert fald ikke før volden betænder deres produkt så meget, at ingen almindelige fans vil møde op.

Hvis man faktisk vil have klubberne involveret, så må der store straffe til.

Kampe uden tilskuere er vel en ok straf. Snup deres andel TV-pengene for de samme kampe også (kyl dem i en pulje til det almene fodboldarbejde i DK - fodboldskoler eller lignende).
Meh. De straffe er jo bare et træk på skuldrene fra DBU, og klubberne er nok heller ikke synderligt mærket af det. Det er nok et fair tradeoff for klubberne i forhold til at have fyldt stadion og høj stemning. Så er det lige meget, at der kastes pyro efter dommeren.

Der skal nok en stadionbrand eller anden tragedie til før det bliver taget seriøst. Sådan lidt ligesom en farlig jernbaneoverskæring. Vi ser liiiiige om ikke vi kan trække den til første eller andet dødsfald.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
annonce