Snak

Mere indhold efter annoncen

BIF og FCK får kæmpe bøder for derby-uro

tor 11. nov 2021

Brøndby straffes med en bøde på 200.000 kroner, mens FC København skal betale 150.000 kroner efter tilskuer-urolighederne til derbyet i oktober.Læs hele nyheden her
Det er så nosseløst. Det bliver jo aldrig bedre på den måde.
kan ikke forstå man bliver ved med at straffe klubberne.

Da de ingen muligheder har for at stoppe de tosser der trækker i deres trøjer og laver lort.

#Dansksport #danskfodbold #England #italien #st pauli
Ja, det er til grin. Det hjælper jo ingenting at give bøder. Klubberne kan ikke dæmme op for det, da de ikke er en udøvende magt. I stedet burde man bare helt droppe udebanetilskuere i betændte opgør. Det er selvfølgelig ærgerligt, for de mange, at de få laver ballade, men i det mindste går det ikke ud over nogen i særlig grad andet end, at man ikke kan komme til derby og måske et eller to andre opgør på udebane.
Kun Brøndby IF
Mærkeligt at Brøndby straffes med højere bøde og mulig kamp uden tilskuere når det er FCK deres 8 gang og der ikke gives noget yderligere til dem
Det er jo "gratis" for dem der laver uroen - kan simpelthen ikke fatte det, at man ikke kan straffe dem der begår det....??
Det er jo "gratis" for dem der laver uroen - kan simpelthen ikke fatte det, at man ikke kan straffe dem der begår det....??


Det kan man jo også, hvis man finder frem til hvem det er. Men det ønssker man åbenbart ikke. BIF kan helt sikkert skaffe videomateriale af de tosser og på den baggrund straffe og udelukke dem. Men det gør man af en eller anden grund ikke.
Det hører med til historien at balladen uden for stadion ikke indgår i Fodboldens Disciplinærinstana vurdering.
AGF 1880
Hvis Brøndby skulle til at udelukke de fans der lavede ballade, ville der jo ikke komme nogen på stadion
Med den overskrift havde jeg forventet helt andre beløb..
"Kæmpe" er måske så meget sagt haha
annonce