Snak

Mere indhold efter annoncen
Fint, at sagen er lukket så vi slipper for at høre mere om den.

Økonomien er på plads, investorer står parat, et spændende hold med både talent og erfaring er på plads, pointene er så småt begyndt at rulle ind, tilskuerne opfører sig OK (lige bortset fra en øl i hovedet på John i kampen mod FCN).

Lad det nu handle om fodbold...

Velkommen tilbage BIF
jeg glæder mig til at få min del
FCK
Nu må man forvente at spillerforeningen ager fat i de resterende klubber - det kan komme til at gøre ond på AaB at Brøndby hR betalt
Selvfølgelig var der ingen vej uden om, og selvfølgelig var det en forhalingstaktik, Brøndby var inde på ved at tage sagerne "individuelt". Systemet ville jo ikke fungere, hvis ikke prøvesagerne ved voldgiftsretten dannede præcedens. Ellers ville Spillerforeningen have været nødt til at køre sager for alle spillere i alle klubber fra start af. Her er Divisionsforeningen dog medskyldig ved ikke at ville anerkende præcedens. Det er garanteret en del af forliget, at Brøndby officielt anerkender præcendens.

Jeg er til dels enig med dem, der siger, at der er nogle spillere, der må have en dårlig smag i munden over at få pengene. Og Spillerforeningen var også noget længe om at få råbt op om problemet, selv om konstruktionen med forudbetalte feriepenge jo hele tiden har været ulovlig. Det var først da Skat fastslog, at sign on fees er skattepligtige i DK, uanset om man har fået beløbet udbetalt i udlandet, at sagen rullede.
Spillerforeningen begyndte straks en undersøgelse og meldte ud at de lavede en sådanne da de blev opmærksomme på at der var nogle som blevet snydt, de kan i sagens natur ikke sige særligt meget før de bliver gjort opmærksom på problemet.

Det er nu engang ikke spillerforenings opgave at undersøger om eller sørge for at alt er som det skal være.

Den opgave påhviler spillerne at kontrollere deres lønselder, og i endnu højere grad klubberne at have orden på deres forhold.

Det fremgår af både overenskomst såvel som standardkontrakten at der skal betales feriepenge af alle skattepligtige indkomster, og at dette inkludere bonuser - og både i overenskomsten såvel som i DBUs standardkontrakt, er sign-on fees eksplicit nævnt som eksempel på noget af det der skal betales feriepenge af.

Problemet var jo at spillerne allerede havde fået deres penge. De var bare blevet udbetalt forkert og oveni deres signon fee i stedet for.


Nej de har fået udbeltalt præcis de sign-on fees de skulle have i følge af deres aftaler, der er ikke blevet udbetalt feriepenge heraf.

At nogle i alvor kan påstå at Brøndby er ´kommet´ til at udbetale pengene forkert virker decideret tåbeligt, det er altså ikke sådan at klubberne ikke ved hvordan man udbetaler feriepenge.

Samtidigt har de ikke på nogen som helst måde kunne dokummentere deres påstande om at feriepengene skulle være en inkluderet del af sign-on fee.

Der står intet om de i kontrakterne, det er ingen af pengene som er udbetalt til feriekonto, det fremgår ingen sted af nogle rengskaber eller udbetalingssedler at en del af beløbet er feriepenge, og der er end ikke kradset nogle krusseduller ned på et arbejdspapir som led i kontraktforhandlinger.

Hertil kommer at ikke en eneste af spillerne eller deres agenter har været efterladt med et indtryk af dette er tilfældet.

- Ikke en!.

Det er alene Andersbjerregaard som mener han kan huske at have sagt noget, men det har åbenbart ikke været vigtigt nok til at skrive på bare en gul huskeseldel.

Hertil kommer at selv hvis der havde været noget der kunne pege bare en smule i den retning så ville dette skulle tolkes i overenstemmelse med koncipist reglen, hvor al forviring og uklarhed må lægges Brøndby last, og tolkes imod dem.

At en sådan konstruktion så oven i købet ville være ugyldig, er hvad det er - dette er selvsagt en stærkt problematisk når nu det faktisk er Brøndbys egne folk der har forhandlet og udfærdiget overenskomsten.

Og når man nu selv har skrevet lortet er det så forbandet overbevisende at man ikke selv er med på hvad der står.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Som AaB-fan løber det mig koldt ned ad ryggen - hvis vi skal af med 12-16 mio. DKK skal aktionærerne godt nok støtte op en gang til - og det bliver svært. Selvfølgelig kører vi med lidt positiv indtjening pt pga. 2. pladsen, bedre tilskuertal, lavere lønninger osv., men alligevel. Så mon ikke Kusk og Dalle sælges til vinter, hvis beløbet er i den størrelse? Og ingen erstatninger kommer ind.
Alles für AaB... eller noget
Der er mange her på tråden og andre steder der siger at man er efter BIF ligemeget hvad de gør, men det er jo sådan når man optræder som håbløse amatører både med aftaler med sine medarbejderer,bruger penge man aldrig har haft, har fans som ville for manges vedkommende ville få svært ved bare at få job som pølsesælger på Brøndby stadion , j er der ikke noget at sige til at de er i skudlinjen.

Man må håbe at den nye ledelse har fået styr på tingende, det er så noget som vi vil over det næste år
en rigtig fan er sur når hans hjertehold taber og har altid styr på hvornår de spiller
Nja, AaB har vel været klar over at de skulle betale et beløb før eller siden og har forhåbentlig afsat et beløb til dette. Om det så passer med det som spillerforeningen vil have, det må tiden vise, uanset hvad er jeg sikker på at AaB nok skal overleve det.
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
til trods for jeg har en lidt anden mening end de fleste andre i denne tråd med hensyn til denne sag, så er det nu dejligt at den kommer ud af verden. Aldo har virkelig været en handlingernes mand, og har kun overasket mig positivt. Nogle der også må sidde med et smil på læben, må være de involverede spillere.
Det bliver efterfølgende spændende at følge hvordan Aab vil agere, da bolden ligger hos dem. Nogen der ved hvordan det står til på den front?

Jeg regner dog med at Brøndby-artikeltrådene i næste transfervindue vil blive en del kortere. Når feriepenge kortet ikke længere kan spilles ud, hvad så?
Imod umoderne fodbold! Alle Elsker Os.
bare rolig AAB skal nok overleve, en gammel tradistionsklub går ikke ned,der står mange kræfter der gerne vil hjælpe dem.
en rigtig fan er sur når hans hjertehold taber og har altid styr på hvornår de spiller
annonce