Snak

Mere indhold efter annoncen

BIF skifter fem til svær udekamp i Silkeborg

Skrevet af bold
søn 31. jul 15:09

Brøndby IF har skiftet hele fem spillere siden Conference League-kampen i torsdags til kampen mod Silkeborg IF, som kun har skiftet én mand. Læs hele nyheden her
Skrevet af Slettet(382112220209)
Er fra Silkeborg området. Men er vestegnen fan....Håber og tror på trods de 5 afbud, at sejren kommer hjem til vestegnen. Al respekt må Sif jo ikke komme i top 6 ift. 2 sæson i rækken. Forza lækre Brøndby if.
Skrevet af Ks1976
🤣🤣 ingen tvivl om at Sif lander over bif igen i år
Skrevet af Cerezo
Nu er det vel ikke fem afbud men spillere som spares eller er fravalgt pga. modstanderen. Jeg er spændt på og glæder mig til at se den faktiske opstilling. Tror Bjur vil være at finde på midtbanen, men kan ikke helt gennemskue hvor mange og hvem der kommer til at ligge centralt.
Skrevet af simonstof
Puha slimane og Greve som 8’ere som mod fcn. Det forstår jeg simpelthen ikke. De var elendige og midtbanen var helt overmatchet sidste weekend. Frygter en gentagelse.
Skrevet af 241074
Så nedprioritere Viasat igen superligaen frem for,for mig latterligt formel 1.har kun den store TV pakke for Superligaens skyld.så skift dog kanal Viasat så man kan få ordentlig optakt til jeres TV kampe.det er alligevel kun ligegyldigheder i sender ud over jeres sports rettigheder
Skrevet af Quite
Dejligt at se Bjur starte. Kan ikke helt forklare det, men har fidus til ham denne sæson.

Og skulle BIF ikke lige hente Lonwijk i Viborg??
Elsker Brøndby IF, Barcelona, Chesterfield. Hader FCK, AC Milan, Arsenal, Manchester City.
Skrevet af hkb500
🤣🤣 ingen tvivl om at Sif lander over bif igen i år


Nok ikke den store tvivl om de vinder idag, men måske lidt vovet at tale om hele sæsonen før vinduet er lukket
annonce
0