Snak

Mere indhold efter annoncen

BIF Support om kasteskyts: Tåbeligt

man 4. mar 2013
En gruppe Brøndby-fans smed i går ting efter Randers FC-målmand David Ousted og tændte romerlys. Tåbeligt, siger formand i Brøndby Support, Claus Helgesen, der også mener, at sagen får ekstra opmærksomhed, fordi det er Brøndby.

Læs hele nyheden her
Jeg skal ikke kunne svare på, hvorvidt "opmærksomhedsraten" er større på Brøndby målt på dumheder, men de gør sku også deres for at blive set.

Og så er det i øvrigt sagen ret irrelevant, at Aabs fans ikke kan opføre sig ordenligt. Det gør ikke Brøndbyfans´nes handlinger legitime..
*** 37 sul campo
Og så er det i øvrigt sagen ret irrelevant, at Aabs fans ikke kan opføre sig ordenligt. Det gør ikke Brøndbyfans´nes handlinger legitime..

Det siger han jo heller ikke. Tværtimod. Læs Artiklen igen..
Han har en fin pointe omkring opmærksomheden, og det kan en hurtig tur på Bold.DK bekræfte.
jo jo, men udtaelsen skal jo helst falde i hak med "Alle hader os" retorikken, de er så glade for på Vestegnen.

Det er jo også svært at forklare Hans på 4 år i børnehaven, at han ikke må slå på Olivia. når nu Emil også gør det. *_^
Sagen får ganske rigtigt mere opmærksomhed fordi at det er Brøndby.
Og det er der som bekendt en grund til.
De slap med nød og næppe fra at spille for tomme tribuner, og så viser man på denne tydelige måde, at man absolut ingenting har lært af den ellers så alvorlige advarsel.
Det var jo ikke bare en enkelt lighter kastet af en enkel tåbe. Det var mønter, grøntsager, kanonslag mm kastet af.... ja netop.
Reason? now thats the enemy of art!
Det giver jo ikke mere opmærksomhed "fordi det er Brøndby" men fordi Brøndby appalerer for at kunne få tilskuere ind på stadion til kampen, hvor efter det så tager hvad? 10 minutter, så er der ballade igen igen igen igen...
Så vil jeg hellere sige, at der ikke skal tilskuere ind på det stadion. Bare synd det ødelægger det for dem der kommer for at se fodbold.
Der er vores måde, og der er den rigtige måde. Det er oftest den samme! Det er ikke en skam at ligge bag FC Nordsjælland! YNWA BK Skjold Undskylder mine skriveevner, men bær over med mig.. Jeg er ordblind :)
Man spekulerer på om de folk er retarderede.
Når man ligefrem har en ankesag kørende om kampe uden tilskuere + at denne sag indeholder en yderligere indtil nu betinget dom.. Så er det simpelthen så ekstremt dumt ud over alle grænser ikke at opføre sig eksemplarisk. Idioti af værste skuffe. Hvordan kan de mennesker holde sig selv ud?

Og BIF support burde lægge sig fladt ned og sige: "Undskyld undskyld! Det var elementer, vi ikke kender. Vi gør alt for at finde og straffe dem". -Ikke et ord om, at det også sker andre steder..!

Hvis der bare er lidt fornuft til, bliver anken afvist, og sanktionen bliver forhøjet med den ekstra kamp. Det var 1. hjemmekamp efter hele denne saga... 1. chance for ballade.. Og så er der gudhjælpemig uro igen!!

Og ja, der var problemer med AAB fans - vist især efter kampen udenfor stadion. Men det hjælper ikke Brøndby. Snarere tværtimod, da det blot understreger behovet for sanktioner og hårdere styring af fans. Men dele af Brøndbys fangruppe er tydeligvis uden for enhver pædagogisk rækkevidde..

Et par romerlys.. tja.. men at kaste hårde genstande efter en spiller, er heldigvis ikke hverdagskost. Og i BIF´s situation.. Rystende uintelligent..
Følger kun éen klub i verden som ægte fan. Det andet er for poppet!
"Læs Artiklen igen.."

Derfor skal han stadig kun forholde sig til sin egen sag, og ikke forsøge at indblande andre.. Jeg så ikke kampen mellem Silkeborg - Aab, men jeg har ikke hørt/læst noget om, at kampen var tæt på at blive fløjtet af? Hvis det ikke er tilfældet, er det tilmed en ugyldig sammenligning.
*** 37 sul campo
pointstraf og et halvt år uden tilskuere og fængselsstraf til de der ikke kan opføre sig ordentligt. bum!
I <3 The Red Devils! <3 dream line up: Schmeichel P. Neville-Rio-Vivic-Evra Becks-Scholes-Keane-Giggs Ronaldo-Ruud derudover er Bárcá (09), Bayern (02), Porto (04) i hjertet. M. Legendrup som landstræner! EN KLUB I MANCHESTER DER ER KUN EN KLU...
Derfor skal han stadig kun forholde sig til sin egen sag, og ikke forsøge at indblande andre.

Han forholder sig også til egen sag, ved at kalde det fjollet og tåbeligt. Silkeborg - AAb er blot nævnt som eksempel på opmærksomheden omkring dette.
Jeg så ikke kampen mellem Silkeborg - Aab, men jeg har ikke hørt/læst noget om, at kampen var tæt på at blive fløjtet af? Hvis det ikke er tilfældet, er det tilmed en ugyldig sammenligning.

Jeg så heller ikke kampen, men du understreger blot hans pointe, ved at sige du intet har hørt/læst om det...
annonce