Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvis man ikke kan forstå, at der er ekstra meget opmærksomhed omkring bif fans opførsel på hjemmebane, så burde man få hovedet undersøgt af en fagligt kvalificeret læge.


Det kan vi godt forstå prøver blot at fortælle at billedet af og til er lidt unuanceret.


Hvad med FCK fansene der tændte omkring (et personligt gæt) 50 romerlys under kampen i odense? Hvorfor bliver det af kommentatorne nævnt som en flot kulisse, mens de 4 tændte på Brøndby stadion bliver omtalt er kommentatorne som dumt og ødelæggende???

Fordi det er blevet indskærpet overfor bif, at dette er uacceptabelt.


Du siger vi andre skal overveje en kvalificeret læge (iøvrigt endnu et dejligt konstruktivt indlæg under en Brøndby nyhed) og derefter siger du noget som er langt dummere, end alt andet i denne tråd..
Det er blevet indskærpet overfor ALLE klubber at det er uacceptabelt med romerlys, så derfor er det lige så forkert når FCK tænder 50 som når Brøndby tænder 4.. Følg lidt med og se lidt objektivt på tingene, så der er lidt substans i dine indlæg..
Swosi:

Jeg burde selvfølgelig være mere præcis med mine ord.

Bif har eventuelt en dags tilskuerkarantæne hængende over hovedet pga. deres fans opførsel. Derfor er det meget dumt, at fyre 4 romerlys af.

Kommentatorene synes vel det er okay, ligesom visse andre fans, at organiseret romerlys afbrænding er festligt.

Ikke at det gør det mere rigtigt. Men fck fansne bliver ikke sanktioneret i noget nær samme grad som bifs fans.


Edit: Bif bliver, umiddelbart, også indberettet for kast med diverse genstande, så afbrændingen af romerlys er ikke hovedproblemet.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Jeg kan informere, at de flere gange på Mascot Park, advarede AaB fansne, og sagde at hvis det forsatte ville man afblæse kampen. Af hvad jeg kunne se, blev flere AaB fans smidt ud, og andre var i slagsmål med kontrollørene. Inden kampen, da jeg kom kørende mod stadion, lavede AaB fansne også ravage i byen.

Tåber.
Kaká - Legende
Det har intet med at det er Bif at gøre det hører bare ikke til i en fodboldkamp, tilskuerne ved godt hvem der kastede genstandene og så må de tage fat i nakken af dem og få dem smidt ud istedet for at ødelægge fodboldklubben Brøndby if
Randers FC forever Arsenal styrer
"Han skal forholder sig til sin egen klub"

Sagt af en fan, fra en anden klub end den artiklen handler om.

Man skal ikke bruge sin tid på at google ordet dobbeltmoral, hvis man vil vide hvordan det bruges, skal man blot kilkke ind på Bold.dk...
Jeg elsker arbejde~ jeg kan sidde i TIMEVIS og se på det... \"Man skal ikke bruge sin tid på at google ordet dobbeltmoral, hvis man vil vide hvordan det bruges, skal man blot kilkke ind på Bold.dk...\"
annonce