Snak

Mere indhold efter annoncen

BIF-træner sender opsang til uroskabende tilhængere

Skrevet af bold
søn 9. okt 20:12

Brøndby-træneren mener, at uroen på tribunerne bliver nødt til at stoppe efter udelukkelse af udebanefans.Læs hele nyheden her
Skrevet af JesperA46
Det er er studie værd, hvordan tilhængerne er blandt danskerne med lavest intellekt
Skrevet af leif
Ja, Brøndbys fans bliver savnet over alt, hvor Brøndby spiller på udebane - ligesom FCKs fans sikkert bliver savnet i Brøndby på søndag, hvor de af sikkerhedsmæssige årsager (Christ - vanvittigt at det er kommet dertil) ikke må møde op.
Men appellen om at stoppe urolighederne tror jeg desværre ikke kommer til at virke i længden (håber jeg tager fejl). De elementer, der skaber al balladen, læser ikke Niels Frederiksens opfordring. De læser i kalenderen (eller får nogen til at læse højt for sig), hvornår BIF skal spille næste gang. Så sætter de et kryds i kalenderen og forbereder deres næste destruktive indslag, på eller uden for et givent stadion. Håber jeg tager fejl, men jeg tror, der skal mere til, og det er ikke kun en fodboldrelateret opgave. Midt i en valgkamp.
Skrevet af irtysh
Spændende, om der bliver ballade på Brøndbys Stadion med krudt og ødelagte sæder og flyvende fadøl og rotter og lightere og …
Jeg har især ondt af alle de mennesker, som skal stå med ryggen til kampen bare for at holde øje med de nævnte fans.
Freja & Thor!!
Skrevet af fritsedslev
Som Brøndby fan kan jeg desværre kun sige, at straffen er fuldt fortjent. Jeg savner i den grad opbakning til dette synspunkt fra både ledelsen spillerne. Nu må I altså steppe op og tage meget klarere afstand fra de idioter, som ikke blot er ved at ødelægge klubben, men hele fodbold Danmark. En passende start kunne være, at I kompenserer for de manglende FCK fans til kampen næste weekend ved at lægge skiftevis Brøndby flag eller tørklæder og FCK flag eller tørklæder på hvert andet sæde, samt at afspille både Brøndbys og FCK´s indmarch hymne, mens spillere fra begge hold løbet på banen hånd i hånd med en modspiller. Vi skal have alt had væk fra fodbold - vi elsker vores hold, men vi hader ALDRIG modstanderne! Kan vi mon få klubbens ledelse og spillere til at bakke op om det synspunkt?
Skrevet af Silverblue500
Register nu bare alle fans.

og så lad os få stoppet det.

bare direkte i fængsel ved pyro, maskering, kaste skyts
eller nogen former for vold.
strafferne skal skrues op til bøder + at betale evt skader og så i fængsel :)

Jeg kan huske i 80erne og 90erne drak man med modstanderens fans uanset om resultatet og hånede hinanden før kampen uden at folk skulle trampes på eller noget i den stil.

Jeg ved godt der er mange imod registering af fans men vil man se fodbold eller vil man af med de kegler.

Personligt har jeg oplevet mange fans være helt håbløse for mig personligt som OB fan har jeg ikke oplevet andre grimme oplevelser ud over med et par FCK fans.

I London spillede blackburn da jeg var bosat der over, der blev jeg stoppet af en stribe fans som gerne ville brænde mit LFC trøje/halstøjklæde de gav ikke ligefrem op.

Men en ting er sikkert det starter med de fans som kender dem, de få der har hjerne hjælp nu bare med at få peget dem ud og LIV tids karentæner og for at være sikker på de ikke slipper ind fremover registering af alle fans med ID og billede. done.

Det er surt for Suppen ikke at have fyldt stadions så meget så mulig. Uanset hvilket fans grupper der måtte lave problemer.

Det er et svært problem fordi folk stiller sig tilbage og ikke tør agere eller tage ansvar.

f.eks. de danske fans der solgte billeter til feyenoord fans
Modbydligt hvad troede de der ville ske de var ligeså håbløse som de BIF fans der ikke kan opfører sig pænt.

Hvis der ikke sker noget nu Lov mæssigt, fans ( dem som opfører sig pænt ) klubber ikke bliver bagbundet af GDPR lovgivningen , politi og kontrollørene.
Så ender vi med at have nul fans og pengene vil ligeså langsom forsvinde for fodbold. (men ok så skal vi ikke se på flere millard køb )

Husk det er ikke kun i Danmark der er problemer

Frankrig, England har haft vilde episoder.

CMON! we can do better.
PS: HUSK NU det er kun den brøkdel af BIF fans der er problemet

ALLE skal ikke trækkes over en kam.

Skrevet af Ntx32
Det er sørgeligt at en gruppe på ca. 50 idioter skal ødelægge det for alle BIF fans som ubetinget er de bedste i hele Danmark, såvel i Brøndby som på alle ude stadions.
Synd og en skamplet på dansk fodbold.
Skrevet af tåfræser
Jeg syntes det er befriende at man kan gå en uge i møde uden at skulle læse historier om tåbelige ‘brøndbyfans’ opførsel under og efter en kamp. Håber der bliver taget ved lære af sanktionen, men har ikke de store forventninger.
Skrevet af DameNdoye2.0
Ntx32

Det er komisk når BIF fans prøver at give sig selv titlen som de bedste fans konstant. Hvis i er så meget bedre, havde man ikke behøve fortælle andre det konstant. Måske i kan begynde at fylde hjemmebanen lidt mere op nu, i halter ihvertfald bagud til FCK

Iøvrigt er det mere end 50 ellers er det jo bare tilgrin at BIF ikke har kunne rydde op langt tid før
Skrevet af Tik tac
Damen. Vi bliver år efter år kåret til de bedste fans i landet.
Ja der er idioter i blandt som ikke burde være der. Sådan nogle har i også.
Det ændre bare ikke på det faktum, at os i Brøndby har, og er de bedste fans i landet.
annonce
0