Snak

Mere indhold efter annoncen

Bilbao: Laporte-klausul er blevet indløst

Skrevet af bold
man 29. jan 2018
Athletic Bilbao meddeler, at en anden klub har indløst Aymeric Laportes frikøbsklausul, som angiveligt er på omtrent 483 millioner kroner.

Læs hele nyheden her
Skrevet af bilka
de penge er han vist værd. 22 år og allerede voldsom meget erfaring på topniveau og sjældent skadet. city får virkelig dækket sig selv ind i forsvaret.
intet bedre end at bruge hele weekenden på fodbold og odds;)
Skrevet af a j o o b a
I football manager er han vild, men alligevel - en halv milliard for en spiller, som ikke engang er på landsholdet. En god ting ved ham er, at han er venstrebenet. Passer sikkert Guardiola perfekt
"Maradona good; Pelé better; George Best."
Skrevet af KasperK
Det er ekstremt så mange penge City smider rundt med.

I hvert fald ekstremt at de formår at holde sig ude af negativ omtale som følge deraf ift. hvor sindssygt den engelske presse og modtanderfans går til Liverpool eller United, når de bruger penge.

En byttehandel mellem mhiki og Alexis er vanvittig, men et sammensat forsvar til en værdi af over 2 mia er godt kømandsskab. Sært.
Skrevet af KKB
Sjovt når Guardiola lige har været ude at sige i forbindelse med Sanchez-transferen at de ikke bare kan købe og købe, for pengene ikke er uendelige i City...

Men en halv milliard er vel heller ikke mange penge? ;-)
Skrevet af nappey
@KasperK
Arh den må du sgu længere ud på landet med. Læser du kun halvdelen af folks kommentarer generelt, siden du kan komme frem til sådan en mærkelig konklusion.

Folk har da været meget efter City´s brug af penge.. især i sommers fik de at høre for deres dyre forsvarskøb.
Audere est Facere
Skrevet af Emilfu
Besynderligt indkøb, han har været ganske middelmådig de sidste 18 mdr.
Skrevet af joybringer
Det virker generelt bare som om folk læser og forstår, som det nu bedst passer ind i deres egen opfattelse. Men det er sgu heller ikke nemt at følge med i det hele. :)
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg synes Stones og Otamendi har været fremragende for City i denne sæson, og man har vel ikke købt Laporte for at sætte en spiller til en halv milliard på bænken (okay, det gjorde man så med Bernardo Silva, men alligevel)? Skal Guardiola til at spille med 3 mand bagi?
Skrevet af Mathews
@KKB

Nu kan det jo også bedre forsvares at investere i en 22-årig stopper, hvilket City i langt højere grad har brug for, end en 29-årig offensiv spiller som man alt andet lige må formode har sine bedste år bag sig, eller i bedste fald topper nu.
Skrevet af Peter Nielsen
Nu er det vel heller ikke bekræftet at det er City der har budt på Laporte ?
Skrevet af Kong Dario
Fantastisk flot køb af City. Umiddelbart et bedre et af slagsen end Liverpools køb af Van Dijk - tilmed oz billigere og har flere år foran sig.
AGF siden 1988 AC Milan siden 1988 Blackburn Rovers siden 1993 Real Madrid siden 1994
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Tillykke med spiller nr. 18: https://www.transfermarkt.com/pep-guardiola/spielertransfers/trainer/5672/plus/0?station_id=128184

Fuldstændig vanvittigt, bænken må være attraktiv i City.
Skrevet af rrosbold-dk
Jeg synes Stones og Otamendi har været fremragende for City i denne sæson, og man har vel ikke købt Laporte for at sætte en spiller til en halv milliard på bænken (okay, det gjorde man så med Bernardo Silva, men alligevel)? Skal Guardiola til at spille med 3 mand bagi?


Jeg er enig i at Stones og Otamendi har været framragende gennen sæsonen, men som man ved med Guardiola kører han altid et projekt og investerer i fremtiden, hvilket Bernardo Silva også er. Han kommer til at blive implementeret mere og mere i spillet. Nå, tilbage på sporet Otamendi holder ikke mere end 2-3 sæsoner før han er for langsom til at være midterforsvarer i City med deres høje bagkæde. På trods af at det har været Stones bedste sæson I City, får han stadig nogle hjerneblødninger, hvis han bliver presset for meget (bl.a. mod Liverpool). En mand som Laporte virker her mere moden af sin alder. Hvis City vil nå langt i CL, nytter det ikke at have et forsvar der giver modstanderne ektremt farlige chancer, hvis de kommer under pres. Jeg tror at det er en reaktion fra Guardiola på Liverpool kampen, som var en øjenåbner for hvilke svage sider forsvaret har. Hold som Real Madrid, Barcelona og PSG vil jo også lægge det tunge pres på City´s bagkæde.
Skrevet af Pindhunden
Jeg undrer mig over økonomien i City, og hvordan de lever op til Financial Fairplay. For et par uger siden kom det vist frem, at City lå nummer 6 på listen over klubber med størst omsætning i 2017. Men da deres fanbase og indtægter slet ikke kan være på niveau med United, Real, Barca, osv, så må det være et rent sponsorat fra klubejerne.
Mon de så rent juridisk lever op til Financial Fairplay - for rent etisk er intentionen med reglen i hvert fald brud?

Laporte er et spændende køb og lever op til filosofien med at købe unge spillere lige under det absolutte topniveau - men med udviklingspotentiale.
Skrevet af no name
Kong Dario du må være helt væk, lige pludselig ser Liverpools køb af Van Dijk som et super køb, når City vil smide en halv mia for en spiller som ikke har vidst det store og som ingen erfaring har i PL. Du kan heller ikke sammenligne disse to køb på nogen som helst måde. Grunden til Liverpool købte Van Dijk var jo fordi de manglede en leder i forsvaret vil Van Dijk er perfekt til. At bedømme ham udefra de to seneste kampe er helt hul i hovedet, da hele Liverpool holdet været en skygge af sig selv.
Jeg vil altid vilje en forsvar med erfaring og leder skikkelse til en hver tid. En forsvar spiller kan spille på højt nivaue i mange år.
Skrevet af NAsMaR
22 år, javel ja, sjovt at han så fylder 24 år til Maj.
“Den der opgiver at blive bedre, ophører med at være god”
Skrevet af Geddar , moderator
@Mourinho

Det er selvfølgelig arvtageren for Kompany de satser på at have sikret her, hvorfor det er noget åbenlyst bittert vrøvl du får skudt afsted.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Hvad så med Stones og Otamendi? City køber spillere til ca.en halv milliard for at styrke bredden. Jeg må sige at så godt City end præsterer, så meget har jeg alligevel mistet for Pep. Hvor er alle spillerne fra verdens dyreste ungdomsakademi? Er det ikke det Pep er blevet hyldet for i sin Barca-tid, evnen til at udvikle via klubbens ungdomsakademi?
Skrevet af Geddar , moderator
At have én forbandet god reserve på den korte bane er vel ikke for meget til det ambitionsniveau? Det kunne jo tænkes at Pep tænker længere frem end den nuværende sæson, og er i tvivl om hvorvidt Stones rykker sig nok.

Og ja, man kan da sagtens kritisere ham for ikke at have nok fokus på akademiet. Men det falder lidt til jorden når det kommer fra en der hylder Mourinho....
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Oberstviking
Kunne det tænkes, at investeringer i ungdomsakademi nærmere giver udbytte på lang, fremfor kort sigt. Hvilke spillere mener du, at Pep har overset fra akademiet?
annonce
0