Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Krisser1992
Hvis man ser på Ståles egen udtalelse IDAG forstår man nok bedre forholdene i Danmark.

http://www.bold.dk/fodbold/nyheder/staale-der-er-uopnaaelige-spillere-i-superligaen/

Problemet med de danske spillere er at deres pris er højere end deres niveau, hvis en anden klub skal købe dem.

Man kan spekulere i mange årsager til denne sammenhæng.
- Klubberne vil ikke sælge til en konkurrent
- Spillerne skal have en økonomisk gevinst ved at skifte til en anden klub i Danmark, hvor skatteniveauet er det samme og deres udviklingsmuligheder er nogenlunde de samme, hvis de i forvejen spiller fast. Da modstanderen ikke bliver ændret.
- Udstillingsvinduet til større klubber er ikke markant større imellem superliga klubberne generelt.
- De hold der spiller europæisk kan naturligvis tilbyde modstand på et højere niveau, men der er ingen af de danske klubber der igennem de seneste mange år har kunne tilbyde fast spilletid Europæiske kampe andet end lidt kvalifikationsspil, andet end FCK.

Af disse årsager kan FCK naturligvis tilbyde nogle af spillerne mere end mange af de andre klubber, og samtidig har de generelt et højere økonomisk niveau som de oven i det hele kan tilbyde de bedste spillere.
Når Ståle giver udtryk for at selv han har svært ved at købe ind i Superligaen siger det sig selv at det ikke er nemt for ret mange klubber at handle hos hinanden.

Derfor er det ofte spillere der er kontraktfrie eller på vej til at blive det der handles, eller spillere der ikke er tilfredse.

Derudover har FCK positioneret sig som Danmarks økonomisk største klub, med de bedste sportslige resultater, hvorfor man har de bedste forudsætninger for at hente de danske spillere der ikke lykkes i udlandet hjem igen. Det er vel størstedelen af danskerne i FCK´s trup der er hentet ind fra mindre succesfulde udlandsophold.

Dog sker der til tider unikke situationer hvor klubber er ramt på økonomien. Senest eksemplificeret med Esbjerg, hvor der bliver solgt ud. Lyngby kunne gå hen og blive den næste klub hvor dette sker, hvis de ikke snart finder en køber.
Lad os holde den gode tone
Skrevet af Bløde babser
Nej højere niveau end det vil har set fra Kliment og Sisosek


Så danskerne skal være bedre end udlændingene og i modsætning til Sikosek skal de være transferfrie.


Men BB hvilke danske kontraktfrie midtbane spillere mener du vil have niveau til BIF?


Har ikke lige en liste over transferfrie danskere de sidste par vinduer, så svaret på det må svæve i luften - men hvorfor skal de nødvendigvis være transferfrie?
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Slettet(232135222111)
Den bedste og hurtigste måde at maskere uvidenhed på(Har ikke lige en liste over transferfrie danskere de sidste par vinduer, så svaret på det må svæve i luften ), et at svare med et spørgsmål.

Det er langt om længe gået op for Brøndby, at de er nødt til at handle inden for den økonomiske virkelighed, og det er vel derfor vi ser den transferstrategi, der nu engang er tilfældet.

Det er også lykkedes fck at lave fejlkøb, men man har haft økonomien til hurtigere at rette op og købe nyt.
Skrevet af simonstof
det giver vel god mening det skal være kontraktfrie spillere når den nu er en debat der kommer i en tråd omkring en kontraktfri midtbanespiller, så derfor skriver brugeren også til sig at det skal være en liste med danske kontraktfrie midtbane folk.
Nu forsøgte man jo også med en dansk venstre back som valgte noget andet inden det så endte med sikosek.
Skrevet af FynskBIFFER
Simon kom mig i forkøbet ang. hvorfor det skal være kontraktfrie spillere
Skrevet af Sir , moderator
"Med chance (en chance jeg glædeligt tager) for at blive banned for 3 gange for at sige det - SMUT NU BB, man bliver så ufattelig træt af dine indlæg så man ikke gider debat."

Så er du sgu da heller ikke for kløgtig Gandalf1. Måske er det faktisk dig der ikke vil have en debat. Så ignorer det dog, hvis det er så slemt. Næste gang er det ud for good.
Dette er en signatur.
Skrevet af Sir , moderator
Jeg ved ikke om jeg ikke har fattet jeres debat, men skulle det være et problem at hente transferfrie spillere og hvad betyder nationaliteten overhovedet? Med mindre man da konstant bryster sig af at være noget man ikke er.
Dette er en signatur.
Skrevet af Slettet(262253202008)
Der er nogle trænere, der kun kan finde ud af at hente spillere, fra den liga de har trænet i, og sådan en er ham Zorninger åbenbart.

Han må satme være noget indskrænket i sin tankegang.
Skrevet af simonstof
Camera

Modsat Ståle eller hvad? Jøsses
Det giver vel ret god mening at hente spillere man kender og ved hvad kan.

Sir

Nej jeg har heller intet problem med nationaliteten, men nu var der jo nogle der mente man burde hente danske spillere og så er det vel interessant at vide hvilke danske spillere Brøndby burde hente som er kontraktfrie, ligesom denne spiller er.

Skrevet af pibbles|FCBayern
BB:

Det var meget diplomatisk formuleret. Han har været en direkte skuffelse. Khedira kan måske noget af det han ikke har kunne bidrage med.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Skrevet af Krisser1992
Sir_Cumcised, jeg kan se at du er moderator på siden. Jeg er ny herinde. Med tanke på ovenstående indlæg ville det måske være på sin plads med en påtale af et indlæg af den karakter. Indlægget har tydeligvis kun 1 hensigt.

Jeg tror ikke der er nogen der mener det er er problem at hente transferfrie spillere. Tror pointen er at folk ikke mener at der er transferfrie spillere fra den danske superliga der er gode nok til at spille i Brøndby i, og som har lyst til at spille i Brøndby. De spillere der er gode nok til at spille i Brøndby og er transferfrie søger ofte til udlandet, da Brøndby ikke kan tilbyde dem den lønforhøjelse spillerne ønsker. Ligesom Brøndby ikke kan tilbyde spillerne nogle spændende sportslige udfordringer, når de i forvejen kommer fra en klub i samme liga.

Derfor er Brøndby nødsaget til at kigge mod udlandet for at hente spillere, medmindre man vil betale overpris.

Edit: undskyld henviser til camara´s indlæg
Lad os holde den gode tone
Skrevet af Sir , moderator
Det er måske ikke noget der hjælper landsholdene, at man bruger udlændinge i stedet for danskere men hvis jeg ejede en fodboldklub ville jeg da gå mest op i at vinde og skabe overskud. Det andet må være en bi-ting. Et eller andet skal man dog punke rivalen for virker det til.

Krisser jeg er usikker på hvad du hentyder til. Desuden tror jeg ikke du er så ny som du giver udtryk for hvis du forstår.
Dette er en signatur.
Skrevet af Krisser1992
Tror nu også godt at Brøndby vil have flere danske spillere, men man ønsker at de skal komme fra ens egen ungdomsafdelingen. Man er dog bekendt med at der vil gå nogle år, før man for alvor får nye talenter op fra ungdomsafdelingen.
Nogle gange virker det som om, at folk glemmer at Brøndby i 2013 var ved at gå konkurs og stadig er igang med en genopbygning. Det kan godt være at man ikke kan se det på holdet idag, men meget viden og kontinuitet gik tabt i klubben dengang.
Lad os holde den gode tone
Skrevet af Gandalf1
haha , så smid mig da ud Sir C jeg er da rystende ligeglad. Flot iøvrigt at kopiere halvdelen af mit indlæg og så slette resten
Bold. Dk - hævet over ytringsfriheden

Jo jeg vil gerne debattere men når men i 10 år har set BB smadre enhver form for debat der forsøges i en BIF tråd - og slippe afsted med det, så gider man ikke mere

Han vil synligt bevis hvis man mener noget mens hans egne postulater kan stå udokumenteret (jf ham selv )
At I så er homies gør åbenbart at snoren for ham er uendelig.

Når brugerne siger fra så banner i dem.
Skrevet af bendixboogie
Som BIF fan er jeg, i hvert fald på den korte bane, er det ikke afgørende hvilken nationalitet en ny spiller har.
Vi har smidt rigeligt med millioner efter danskere som ikke var pengene værd (Ikke at vi ikke også har gjort det samme med udlændinge ;) ).

I den nuværende strategi må det være første prioritet at finde spillere med kvalitet til at styrke holdet, samt en profil der passer til AZ´s måde at spille fodbold på, til en overkommelig økonomi.

På sigt vil det selvfølgelig være at foretrække med en større andel af danskere i truppen. Hvis ikke det bliver tilfældet vil det givetvis betyde at masterclass projektet ikke er lykkedes.

Pointen som flere, forgæves, har forsøgt at formidle til BB, er at vi ikke har lyst til at hente danske spillere hvis ikke kvaliteten og økonomien hænger sammen.
Helt hvad BB´s holdning er, svæver i vinden, da hans bidrag i debatten begrænser sig til at pege fingre.
Skrevet af Quil
Jeg er også lidt ligeglad med hvilken nationalitet spillerne har, men man vil jo altid gerne pege fingre af Brøndby.
Nå det er sagt så håber jeg at vi kommer til at se nogle flere af vores egne komme rigtigt frem og jeg vil da også gerne have andre danske spillere, men som mange herinde og selv ståle nu har påpeget, så er det bare sværere at hente danske spillere med det niveau som brøndby kræver og med den her sæson, så må man godt kræve et forholdsvis højt niveau synes jeg. Det kan man så ikke få fra superligaen med de midler vi har og så må man kigge andet stedes.
Ja så er det ikke jackpot hver gang, det er der vist ikke nogen som kan prale af have hver gang, ikke en gang fck og hellere det end at brænde fingrene på en overbetalt dansker (jan kristiansen fks.)
Skrevet af Mich7043
hvorfor er det at hver gang jeg tror jeg skal læse lidt om hvad BIF-fans synes om noget BIF har gjort, så er tråden altid forurenet med alle mulige fuldstændig ligegyldige kommentarer af FCK-fans, der tilsyneladende udelukkende har til hensigt at provokere.
tråden ender altid med at der diskuteres FCK kontra BIF
i dette tilfælde hvilket sprog de taler i de to klubber.
intet kunne da være mere ligegyldigt
kom ind i kampen bold.dk!!!
Skrevet af Bløde babser
Den bedste og hurtigste måde at maskere uvidenhed på(Har ikke lige en liste over transferfrie danskere de sidste par vinduer, så svaret på det må svæve i luften ), et at svare med et spørgsmål.


Dels er der ikke noget spørgsmål i det du citerer og desuden er der vel absolut intet maskeret i jeg erkender ikke lige fra hoften at have overblik over alle de kontraktfrie danskere der har været de seneste 3-4 vinduer.

Men når nu det falder dig så meget for brystet at du kommenterer det, kan du så ikke lige nævne 10-20 af de bedste kontraktfrie spillere de sidse 3-4 vinduer.
Google er ikke din ven. Det vil jo være snyd.

Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Bløde babser
det giver vel god mening det skal være kontraktfrie spillere når den nu er en debat der kommer i en tråd omkring en kontraktfri midtbanespiller, så derfor skriver brugeren også til sig at det skal være en liste med danske kontraktfrie midtbane folk.


Vrøvl.
Den sidedebat præmissen blev lagt ned over, var noget med nogen der prikkede til at Bif ikke rigtigt har så mange danske spillere på trods af deres udmeldinger på området.
Derefter var din ven som ud forsvarer hurtigt til at gøre det til et spørgsmål om at være kontraktfri, hvilket jeg ikke kan se hvorfor skal være en forudsætning.

Frit fra hukommelsen har Bif jo indenfor de sidste vinduer bla hentet følgende:
Nilsson
Den polske Erik Bo Andersen
Sikosek
Mukthar
Norsk målmand

Alle er der mig bekendt betalt overgangssum for og de tre sidste på min liste er vist egentlig jeres tre sidste signings.
Bif betaler med andre ord gladelig overgangssum, så hvorfor giver det mening vi alene skal bedømme Bifs trup ud fra en misforstået præmis om at være transferfrie?
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Dr.JoeDoe
"Med chance (en chance jeg glædeligt tager) for at blive banned for 3 gange for at sige det - SMUT NU BB, man bliver så ufattelig træt af dine indlæg så man ikke gider debat."

Så er du sgu da heller ikke for kløgtig Gandalf1. Måske er det faktisk dig der ikke vil have en debat. Så ignorer det dog, hvis det er så slemt. Næste gang er det ud for good.

Det virker lidt besynderligt at citere hans indlæg når det nu er slettet.
Jeg ved ikke om jeg ikke har fattet jeres debat

Det fremstod som du ikke var den eneste, og med rette.
Det kunne være en spændende debat om en mulig ny spiller, men blev hurtigt dræbt i intetsigende indlæg som man skal være tungnem for ikke at opfange agendaen.
annonce
0