Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvis man ser på Ståles egen udtalelse IDAG forstår man nok bedre forholdene i Danmark.

http://www.bold.dk/fodbold/nyheder/staale-der-er-uopnaaelige-spillere-i-superligaen/

Problemet med de danske spillere er at deres pris er højere end deres niveau, hvis en anden klub skal købe dem.

Man kan spekulere i mange årsager til denne sammenhæng.
- Klubberne vil ikke sælge til en konkurrent
- Spillerne skal have en økonomisk gevinst ved at skifte til en anden klub i Danmark, hvor skatteniveauet er det samme og deres udviklingsmuligheder er nogenlunde de samme, hvis de i forvejen spiller fast. Da modstanderen ikke bliver ændret.
- Udstillingsvinduet til større klubber er ikke markant større imellem superliga klubberne generelt.
- De hold der spiller europæisk kan naturligvis tilbyde modstand på et højere niveau, men der er ingen af de danske klubber der igennem de seneste mange år har kunne tilbyde fast spilletid Europæiske kampe andet end lidt kvalifikationsspil, andet end FCK.

Af disse årsager kan FCK naturligvis tilbyde nogle af spillerne mere end mange af de andre klubber, og samtidig har de generelt et højere økonomisk niveau som de oven i det hele kan tilbyde de bedste spillere.
Når Ståle giver udtryk for at selv han har svært ved at købe ind i Superligaen siger det sig selv at det ikke er nemt for ret mange klubber at handle hos hinanden.

Derfor er det ofte spillere der er kontraktfrie eller på vej til at blive det der handles, eller spillere der ikke er tilfredse.

Derudover har FCK positioneret sig som Danmarks økonomisk største klub, med de bedste sportslige resultater, hvorfor man har de bedste forudsætninger for at hente de danske spillere der ikke lykkes i udlandet hjem igen. Det er vel størstedelen af danskerne i FCK´s trup der er hentet ind fra mindre succesfulde udlandsophold.

Dog sker der til tider unikke situationer hvor klubber er ramt på økonomien. Senest eksemplificeret med Esbjerg, hvor der bliver solgt ud. Lyngby kunne gå hen og blive den næste klub hvor dette sker, hvis de ikke snart finder en køber.
Lad os holde den gode tone
Nej højere niveau end det vil har set fra Kliment og Sisosek


Så danskerne skal være bedre end udlændingene og i modsætning til Sikosek skal de være transferfrie.


Men BB hvilke danske kontraktfrie midtbane spillere mener du vil have niveau til BIF?


Har ikke lige en liste over transferfrie danskere de sidste par vinduer, så svaret på det må svæve i luften - men hvorfor skal de nødvendigvis være transferfrie?
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Den bedste og hurtigste måde at maskere uvidenhed på(Har ikke lige en liste over transferfrie danskere de sidste par vinduer, så svaret på det må svæve i luften ), et at svare med et spørgsmål.

Det er langt om længe gået op for Brøndby, at de er nødt til at handle inden for den økonomiske virkelighed, og det er vel derfor vi ser den transferstrategi, der nu engang er tilfældet.

Det er også lykkedes fck at lave fejlkøb, men man har haft økonomien til hurtigere at rette op og købe nyt.
det giver vel god mening det skal være kontraktfrie spillere når den nu er en debat der kommer i en tråd omkring en kontraktfri midtbanespiller, så derfor skriver brugeren også til sig at det skal være en liste med danske kontraktfrie midtbane folk.
Nu forsøgte man jo også med en dansk venstre back som valgte noget andet inden det så endte med sikosek.
Simon kom mig i forkøbet ang. hvorfor det skal være kontraktfrie spillere
moderator
"Med chance (en chance jeg glædeligt tager) for at blive banned for 3 gange for at sige det - SMUT NU BB, man bliver så ufattelig træt af dine indlæg så man ikke gider debat."

Så er du sgu da heller ikke for kløgtig Gandalf1. Måske er det faktisk dig der ikke vil have en debat. Så ignorer det dog, hvis det er så slemt. Næste gang er det ud for good.
Dette er en signatur.
moderator
Jeg ved ikke om jeg ikke har fattet jeres debat, men skulle det være et problem at hente transferfrie spillere og hvad betyder nationaliteten overhovedet? Med mindre man da konstant bryster sig af at være noget man ikke er.
Dette er en signatur.
Der er nogle trænere, der kun kan finde ud af at hente spillere, fra den liga de har trænet i, og sådan en er ham Zorninger åbenbart.

Han må satme være noget indskrænket i sin tankegang.
Camera

Modsat Ståle eller hvad? Jøsses
Det giver vel ret god mening at hente spillere man kender og ved hvad kan.

Sir

Nej jeg har heller intet problem med nationaliteten, men nu var der jo nogle der mente man burde hente danske spillere og så er det vel interessant at vide hvilke danske spillere Brøndby burde hente som er kontraktfrie, ligesom denne spiller er.

BB:

Det var meget diplomatisk formuleret. Han har været en direkte skuffelse. Khedira kan måske noget af det han ikke har kunne bidrage med.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
annonce