Snak

Mere indhold efter annoncen

Birmingham: Liverpool vil have Butland

Skrevet af bold
fre 28. dec 2012
Formand Peter Pannu bekræfter, at Birmingham er i forhandlinger med Liverpool om den unge målmand Jack Butland. Everton lurer også.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Smör40
JA VI VIL!! kom så Rodgers
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af Punter.
Reina synger/sang også på sidste vers.

Mazacar! We Aint Got No History... https://twitter.com/FootballFunnys/status/328100851300311041/photo/1
Skrevet af CphGunners
Hvor god er han egentlig? Har ikke set ham spille særlig meget?
FCK Arsenal
Skrevet af Rossonerodiavolo
Lige så god som Liverpool fansene også synes Caroll, henderson, adam, og downing var ;)

Hvis du spørger en Liverpool fan er han jo lige pludselig verdens største målmandstalent osv osv. Og når de har tabt kampen om hans underskrift til evt Everton, så er han bare en lorte målmand uden fremtid ;)
Skrevet af AudereFacere
Sådan er det jo ofte, hvis ens klub ikke får spilleren. Så er man lidt bitter. 55mio for en 19 årig målmand. Hold da kæft. Han må være sindssygt talentfuld.
Skrevet af YSamanci
Overvurderet ENGELSK talent fra de lavere rækkere...ja den er jo set før.
Skrevet af Smör40
Det måske rigtig nok, men her er der reelt tale om et stort talent de gange jeg har set ham var han ret vild, en kommende konkurrent til Joe Hart på landsholdet
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af Swordfishtrombone
Chris Kirkland anyone?

6 millioner pund i 2003. Jeg er berøringsangst for unge keepere!
-
Skrevet af stolpesten
Når man tænker på at Man Utd betalte en gigantsum for De Gea, så lyder det som et røverkøb med 55 mio. . . De Gea er jo et kæmpe flop
Så hvis United-fans synes at Liverpool har problemer med pengespild, så kig lige indad :)
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af BoJangles
Syntes det vil være et super køb - men det skal fanme være et køb til fremtiden, så imø skal han lejes ud med det samme, f.eks til Birmingham ind til sommer, hvis det så samtidigt kan gøre at han bliver billigere.

Reina har imø bevist, at han stadig er vores målmand, efter han kom tilbage efter sin skade - og Jones viste i hans periode som afløser, at han er mere end kompetent til at være reserve. Derudover har vi stadig Doni (33år) og Gulacsi (22år) og Ward (19år), så vi er bestemt ikke uden folk til at stå mellem stængerne.

Når vi så når sommeren, så må vi se hvordan det ser ud med keepere. Doni regner jeg stærkt med forsvinder og om Gulacsi eller Ward har talentet til at indtræde som 3.keeper eller evt. ønsker sig væk til fast spilletid ved jeg ikke. Men hvis ikke Reina tager et dyk igen, så ser jeg ingen grund til ikke at sende Butland på udlejning igen. Hvis vi ønsker at han skal blive fremtiden, så skal han spille - ellers ender vi bare med at ødelægge hans fremtid i stedet.
Skrevet af RedPoppy
Dette køb vil ikke give nogen mening. Vi har Reina, og lige forlænget med Brad Jones. Hvorfor skal man have et af de største målmandstalenter i Europa til at være potentielt 2./3. valg?

Spild af penge endnu engang. Spræng nu banken og køb noget kvalitet for silvan da.
Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
Skrevet af hmm... ?
Synes han stod fantastisk til OL. 55 mio. For en landsholdsmålmand i en alder, som kan udvikles i mange år, er efter min mening billigt. Det ville være en klassesigning. Det kan kun gå for langsomt. Reina er lort - han må gerne sælges. Brad Jones vil dermed igen være et fint 2. Valg
Brøndby IF [b]Luis Figo[/b]
Skrevet af Goikoetxea
Altid dejligt at se endnu en Liverpool nyhed blive fyldt med tosser og idioter som intet andet kan, end at trolle løs her.

Butland er et ganske stort talent, og Liverpool er skam ikke de eneste som har kig ham, Tottenham har også været nævnt. Som målmand er han ganske god, og er en stor målmand, han har bestemt fysisken med sig, efter han har fået lov at spille i championship.

Wise Men Say...
Skrevet af pallekanin
55 millioner er ikke specielt dyrt for det største britiske ungdomstalent. :) Er der andre britiske målmandstalenter der er bedre?
Vejle Boldklub Liverpool FC
Skrevet af Cside
@Stolpesten

"Når man tænker på at Man Utd betalte en gigantsum for De Gea, så lyder det som et røverkøb med 55 mio. . . De Gea er jo et kæmpe flop
Så hvis United-fans synes at Liverpool har problemer med pengespild, så kig lige indad :)"

....Så hvis LFC fans synes, at Manchester United har problemer med pengespild, så kig opad! - 21 points and still counting! ;)

Collar turned up, back straight, chest stuck out, he glided into the arena as if he owned the fucking place. Any arena, but nowhere more effectively than Old Trafford.
Skrevet af Avalanche
Både Smithies (Huddersfield) og Steele (Middlesbrough), begge 22, er også blevet nævnt som kommende landsholdsmålmænd. Jeg har kun set dem spille få gange, men talentet er uden tvivl også til stede der.

Det vil være risky at sælge Reina med det samme i tilfælde af et Butland-køb, hvor han så viser sig at være usikker (De Gea-symdromet). Desuden ville en erfaren målmand altid være at foretrække at have i truppen ved siden af en yngre.
Skrevet af LiverpoolBoy
Hvor man dog ikke gider flere middelmådige spillere.
Liverpool FC . !
Skrevet af Goikoetxea
Cside

Det ville være ganske spild af tid, når man ikke har holdet til det. Selvom det nok kan komme som en overraskelse for dig.
Wise Men Say...
annonce
0