Snak

Mere indhold efter annoncen
Dette køb vil ikke give nogen mening. Vi har Reina, og lige forlænget med Brad Jones. Hvorfor skal man have et af de største målmandstalenter i Europa til at være potentielt 2./3. valg?

Spild af penge endnu engang. Spræng nu banken og køb noget kvalitet for silvan da.
Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
Synes han stod fantastisk til OL. 55 mio. For en landsholdsmålmand i en alder, som kan udvikles i mange år, er efter min mening billigt. Det ville være en klassesigning. Det kan kun gå for langsomt. Reina er lort - han må gerne sælges. Brad Jones vil dermed igen være et fint 2. Valg
Brøndby IF [b]Luis Figo[/b]
Altid dejligt at se endnu en Liverpool nyhed blive fyldt med tosser og idioter som intet andet kan, end at trolle løs her.

Butland er et ganske stort talent, og Liverpool er skam ikke de eneste som har kig ham, Tottenham har også været nævnt. Som målmand er han ganske god, og er en stor målmand, han har bestemt fysisken med sig, efter han har fået lov at spille i championship.

Wise Men Say...
55 millioner er ikke specielt dyrt for det største britiske ungdomstalent. :) Er der andre britiske målmandstalenter der er bedre?
Vejle Boldklub Liverpool FC
@Stolpesten

"Når man tænker på at Man Utd betalte en gigantsum for De Gea, så lyder det som et røverkøb med 55 mio. . . De Gea er jo et kæmpe flop
Så hvis United-fans synes at Liverpool har problemer med pengespild, så kig lige indad :)"

....Så hvis LFC fans synes, at Manchester United har problemer med pengespild, så kig opad! - 21 points and still counting! ;)

Collar turned up, back straight, chest stuck out, he glided into the arena as if he owned the fucking place. Any arena, but nowhere more effectively than Old Trafford.
Både Smithies (Huddersfield) og Steele (Middlesbrough), begge 22, er også blevet nævnt som kommende landsholdsmålmænd. Jeg har kun set dem spille få gange, men talentet er uden tvivl også til stede der.

Det vil være risky at sælge Reina med det samme i tilfælde af et Butland-køb, hvor han så viser sig at være usikker (De Gea-symdromet). Desuden ville en erfaren målmand altid være at foretrække at have i truppen ved siden af en yngre.
Hvor man dog ikke gider flere middelmådige spillere.
Liverpool FC . !
Cside

Det ville være ganske spild af tid, når man ikke har holdet til det. Selvom det nok kan komme som en overraskelse for dig.
Wise Men Say...
annonce