Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af AlstrupLFC
Haha, lige pludselig synes man godt om Birmingham!!!
Skrevet af Arsenal Fan1
Underligt, at man kan finde på at bruge udtryk som BirmingF******ham og lignende.


Ja. Det er noget skidt noget. Håber ikke det udvikler sig.
♥¡Victoria Concordia Crescit - Real Gunner!♥ Ta\' en tudekiks, Barcelona! Lige meget hvor meget i køber, City, vil i aldrig kunne vinde noget som helst!
Skrevet af Husm29
Sikke mange små drenge, der kan fryde sig over at en anden klub end deres yndlingsklub taber.
Og nej jeg er ikke Arsenal-fan. Men man kan da ikke fryde sig over, at de taber. Man kan glædes på Birminghams vegne.
Skrevet af Dougan
ArsenalFan1: Er du nu en sur lille dreng?
De rigtige ulve bor ikke på den jyske hede - de bor i The Black Country, West Midlands, England... og deres stadion hedder (stadig) Molineux. VFF siden 1957 Wolverhampton Wanderers siden 1962
Skrevet af Slettet(281616221911)
Ja som Spurs-tilhænger burde jeg vel egentlig være mere end tilfreds, men det virker sgu lidt sølle at sparke til een der ligger ned.
Skrevet af Picassa
Ja som Spurs-tilhænger burde jeg vel egentlig være mere end tilfreds, men det virker sgu lidt sølle at sparke til een der ligger ned.


Du må godt i dag, det er jo ikke så ofte du har muligheden!
Skrevet af ZlatkoMa
hvis det er mit indlæg i hentyder til med "birming-fucking-ham" udtrykket, så skal det siges at det ikke har noget decideret med Birmingham at gøre, det er bare skrevet sådan for at understrege min skuffelse og frustration over den usle omgang fodbold Arsenal spillede.

Birmingham kan sgu være stolte over det her resultat, de ville det mere og de fik sejren helt fortjent.
Without me it would just be aweso...
Skrevet af T.Iglemose
Ja som Spurs-tilhænger burde jeg vel egentlig være mere end tilfreds, men det virker sgu lidt sølle at sparke til een der ligger ned.
Pyt med det :-)

Og det var de 4 titler Wenger - ahh... 3 to go! Eller........
Loyal OB\\\'er siden 1986 og Tottenham siden 1987.
Skrevet af Dougan
Hatten af for den holdning...
De rigtige ulve bor ikke på den jyske hede - de bor i The Black Country, West Midlands, England... og deres stadion hedder (stadig) Molineux. VFF siden 1957 Wolverhampton Wanderers siden 1962
Skrevet af ManUTD88
Gider heller ikke træde på andre folk der holder med andre hold end det jeg selv holder.
Finder det barnligt når folk gør det, det sådan noget man gjorde i børnehaven.

Desuden er Man Utd heller ikke sikker på noget mesterskab endnu.
Tror Arsenal stadig vil være med der
Skrevet af Der Grüne
Der er for nemt at håne i dag, så lad mig i stedet fremhæve Van Persies kasse. Han er så fucking giftig. Vildt at Arse ikke ikke lukker butikken i 2. halvleg.
Skrevet af Cassano-er-gud
Lovely sunday :-)
Chelsea <3 Savner Jimmy Floyd Hasselbaink og Eidur Gudjohnsen Liverpool- You only got A history!
Skrevet af AskeHald
Fuldstændig sindssygt, at folk herinde begynder at kalde Szczesny for en dårlig keeper, når det var Koscielny, der bare skulle holde sig fra den bold dér.
Szczesny er et stort talent og han har stået rigtig godt i den her sæson. Det er frygteligt, han skal lave sådan en brøler, men han er ikke dårlig. Flet næbbet, haters.

Er ked af det som Arsenal-fan, men jeg må tage hatten af for Birmingham, der havde en vilje, som sagde spar to i dag.
Skrevet af Sygt-nok
Tillyke Birmingham City. I har lige gjordt min dag 1 gang bedre, det er bare fedt. Det er da helt utroligt at Arsenal ikke kan vinde noget. Utroligt. Held og lykke med at vinde nogle pokaler Arsenal.
Success is temporary, Loyalty is forever!
Skrevet af TH-14
@AskeHald
Enig! Szczesny er en fantastisk keeper, synes virkelig han gør det godt!

Enten beslutter Koscielny sig for at overhøre Szczesnys råb og sparker den ad helvede til, ellers holder han fucking fingerne fra den bold, og lader Szczesny tage den - det er til grin, det skal jeg være den første til at indrømme!

Det er måske let at være gammel klog, men studsede faktisk over, at Koscielny startede inde i stedet for Squillaci, da jeg så opstillingen..

Puuha hvor er jeg skuffet! Men som der også er blevet sagt før herinde; hvorfor er der så mange haters? Jeg skal ikke spille hellig og sige, at jeg ikke havde trukket på smilebåndet hvis det havde været Spurs, Chelsea eller United der havde fejlet, men husk nu på, at Birmingham faktisk spiller en rigtig flot kamp! Synes at de viser mere engagement og meget mere vilje end vi gør, og så står Foster jo en fabelagtig kamp!

Men nøj hvor er det en bitter pille at sluge...
Arsenal Football Club! ..since 1452 - ej men seriøst, slap nu af med alle jeres årstal! [b]TH-14 <3[/b]
Skrevet af Kastrup191
"Ja, fordi vi er kæphøje når vi mener at vi har en chance.. 9/10 Arsenal fans sagde at kampen allerede var vundet på forhånd og titlen var hjemme.. Samtlige FCK fans troede på at der var en chance, men var fuldstændig afklaret med at det nok ville være Chelsea som trak det længste strå over to kampe.

Personligt så tror jeg stadig på at vi kan gøre det på Stamford Bridge, hvis Chelsea stiller med nogle reserver og vi kan få lavet et hurtigt mål, så er kampen hel åben."

Hold nu kæft, quaz.
\"Jeg er squ da ligeglad om han bider.\"
Skrevet af Drogba The best
Jeg vil sige hvis The Gunners ikke kan vinde Carling Cuppen hvad skal de så vinde altså. Birmingham der har haft en miserabel sæson og alligevel vinder over Arsenal så ved jeg ikke hvad jeg skal sige. De burde have lukket den for længst. men når Målemand hedder Ben Forster så er det os svært når han ramme dagen. Men Arsenal skal op på hesten igen og jeg håber de vinder Premier Leuge i år fordi de spiller lidt bedre fodbold end United gør. Men alt heller og lykke her fra en Chelseafan!
Skrevet af TBJ27
Arsenal Football Comedy Club, where Comedy soars into new heights every year.
Manchester United Fc København
Skrevet af Sygt-nok
Jeg har altid vidst at Birmingham City er et godt hold, for der er ikke nogle dårlige hold i EPL. Se selv idag hvor WHU vinder over LFC det var nummer 18 mod nummer 6.
Success is temporary, Loyalty is forever!
Skrevet af Durumrullen
Men får helt lyst til at sige typisk Arsenal...

annonce
0