Snak

Mere indhold efter annoncen

Bisseck-missil sikrede AGF tre point mod Lyngby

Skrevet af bold
man 15. aug 19:01

Yann Bisseck scorede på et langskud mandag, da AGF slog Lyngby Boldklub med 1-0 i 3F Superligaen.

Mandag aften havde Lyngby Boldklub taget turen til Aarhus, hvor AGF var modstanderen i den sidste kamp i 3F Superligaens femte runde.Læs hele nyheden her
Skrevet af Donmiguel
Ikke nogen køn 2 halvleg men gode 3 point. Lyngby havde ikke meget at skyde med
Skrevet af Aarhus-Zapp
Det er ikke kønt - men vi smider i det mindste ikke føringen!
Skrevet af TheUnitedWay
Vi er simpelthen ikke kyniske nok, det var en stolpe fra et ufortjent pointtab. Man skal score i sine gode perioder.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Toon Toon!
Vi har godt nok forbedret os, offensivt og defensivt, men ærgerligt vi ikke spiller mere i 2. halvleg. Selvom vi står ok solidt så kunne vi godt have holdt bedre i bolden og kørt skarpere omstillinger.

Der er plads til masser af forbedringer - men vi er på vej og det er fedt!
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af TheHarryKaneTeam
“AGF rykker ned” “”de kommer til at kæmpe med lyngby og Horsens”…
Skrevet af Pedro1
Vi pisser det væk idag med spil under niveau, uden energi og mange boldtab mod et ordinært AGF hold. Der lå bestemt point lige til højrebenet. På positiv siden bliver det alligevel en tæt kamp og havde ikke været ufortjent med point trods dårlig indsats.

Tillykke med sejren GF, de grimme kampe er også vigtige, at vinde for kampen om overlevelse..og det formår Lyngby ikke pt.
Skrevet af Snigskytten
8p fra 10´eren. Det er f*cking vigtigt til gengæld.

Flot første, grim anden hvor lyngby lykkes med at trække tempoet ned, godt hjulpet af et aggressivt spil som dommeren tillod mere den ene vej end den anden.
Moral er godt.....
Skrevet af Træmanden
Agf blev lullet i søvn til sidst. En skam Lyngby ikke kunne udnytte det bedre. Med flest skud på mål, havde det overhovedet ikke været ufortjent med en uafgjort. Men hvor er jeg træt af at se på hvor uskarpe Lyngby er i stort set hele kampen. Tillykke til de hviie, de stod sgu solidt på banen (for det meste).
Skrevet af rolig
nu kører det for AGF. De vinder superligaen i år , og næste år er de næsten sikre på at nå til tops i champions league;)
Skrevet af Blarsto
nu kører det for AGF. De vinder superligaen i år , og næste år er de næsten sikre på at nå til tops i champions league;)


Nej, for jeg er sikre på at Barcelona og de andre vil have os med i superleague konceptet, så slipper vi også for at høre på den ældste joke på jorden.

OT. Lækkert med 3 point.
Skrevet af Mr_Oasis
Flot første, grim anden hvor lyngby lykkes med at trække tempoet ned, godt hjulpet af et aggressivt spil som dommeren tillod mere den ene vej end den anden.

Haha, så kender man GF igen. Selv når I vinder brokker I jer over dommeren.

Vær nu bare glade for Jeres tre points - Nicolai Poulsen ville jo have permanent karantæne hvis ikke dommene tillader væsentligt mere film den ene vej end den anden.
Skrevet af Mr_Oasis
nu kører det for AGF. De vinder superligaen i år , og næste år er de næsten sikre på at nå til tops i champions league;)

Jeg var sikker på at det var Champions League hymnen de spillede ved målet. Men efter et grundigt lyt, kunne jeg konstatere at det bare var champagnegaloppen.
Skrevet af Dnarg
Jeg synes godt nok ikke, at vi så en skid fra AGF´s to frontløbere i dag, så jeg fatter ikke, at Uwe ikke skifter Kurminowski ind en halv time tidligere, så man i det mindst kan få lidt energi i angrebet igen.

Generelt havde AGF sgu problemer med at sætte mere end to afleveringer sammen i dag, synes jeg. Man forærede bold efter bold til Lyngby, fordi man ikke kunne ramme ens medspillere. Det var fandme ikke flot at se på. :/
Skrevet af Pedro1
Ligner 2 hold, der skal møde hinanden min 3 gange mere i denne sæson. Lyngby kommer til, som forventet, at skulle spille og kæmpe røven ud af bukserne i den nederste halvdel.

Tror på forbedringer i spillet og et Fort på Lyngby Stadion for så langt er vi trods alt ikke fra, at snuppe point idag.
Skrevet af ForzaHorsens03
Så vinder de nok Champions league
Skrevet af acgade
Hoold nu op en elendig spillet kamp. Horsens spiller jo klasser over begge hold
Den Gule Fare
Skrevet af Mr Enrich
Det var virkelig dårligt AGF spil mod en oprykker, hvor man nærmest ikke har noget etableret spil udover 10-15 min I første halvleg. På hjemmebane mod en oprykker... Al spil var lagt an på lange høje bolde, der skulle flækkes videre til en kontra. Godt nok skuffende at man ikke har en vision om at være spilstyrrende og boldbesiddende mod en oprykker. Lyngby havde jo reelt flere gennemspillede chancer end AGF (men var ikke gode til at omsætte dem).
For Lyngbys vedkommende må man sige, at det er flot at de spillemæssigt kan dominere AGF på deres hjemmebane med positiv fodbold, men bekymrende for dem at de ikke kan være mere konkrete foran mål.
Skrevet af Kvabskalle
@Mr_Oasis
Må man ikke brokke sig over dommeren når man vinder en fodboldkamp??? Okay så…
Jeg er hvid indtil jeg dør...
Skrevet af bruger 132451
Imponerende turn around Rösler er lykkedes med ift fallitboet i foråret og fint ageret på transfermarkedet. Vil dog være rart at se dem holde det pres de holdt de sidste 35 minutter af 1. halvleg og ikke (næsten) smide det hele til sidst.
Skrevet af BoroDane
De kunne have spillet indtil på søndag og lyngby ville stadig ikke have scoret. I mangler virkelig en angriber. Sløj anden halvleg fra agf. Der mangler alternativer på bænken. Anderson tilbage og så bruger Grønbæk pengene på en angriber og en offensiv midtbanespiller.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
annonce
0