Snak

Mere indhold efter annoncen
Flot første, grim anden hvor lyngby lykkes med at trække tempoet ned, godt hjulpet af et aggressivt spil som dommeren tillod mere den ene vej end den anden.

Haha, så kender man GF igen. Selv når I vinder brokker I jer over dommeren.

Vær nu bare glade for Jeres tre points - Nicolai Poulsen ville jo have permanent karantæne hvis ikke dommene tillader væsentligt mere film den ene vej end den anden.
nu kører det for AGF. De vinder superligaen i år , og næste år er de næsten sikre på at nå til tops i champions league;)

Jeg var sikker på at det var Champions League hymnen de spillede ved målet. Men efter et grundigt lyt, kunne jeg konstatere at det bare var champagnegaloppen.
Jeg synes godt nok ikke, at vi så en skid fra AGF´s to frontløbere i dag, så jeg fatter ikke, at Uwe ikke skifter Kurminowski ind en halv time tidligere, så man i det mindst kan få lidt energi i angrebet igen.

Generelt havde AGF sgu problemer med at sætte mere end to afleveringer sammen i dag, synes jeg. Man forærede bold efter bold til Lyngby, fordi man ikke kunne ramme ens medspillere. Det var fandme ikke flot at se på. :/
Ligner 2 hold, der skal møde hinanden min 3 gange mere i denne sæson. Lyngby kommer til, som forventet, at skulle spille og kæmpe røven ud af bukserne i den nederste halvdel.

Tror på forbedringer i spillet og et Fort på Lyngby Stadion for så langt er vi trods alt ikke fra, at snuppe point idag.
Så vinder de nok Champions league
Hoold nu op en elendig spillet kamp. Horsens spiller jo klasser over begge hold
Den Gule Fare
Det var virkelig dårligt AGF spil mod en oprykker, hvor man nærmest ikke har noget etableret spil udover 10-15 min I første halvleg. På hjemmebane mod en oprykker... Al spil var lagt an på lange høje bolde, der skulle flækkes videre til en kontra. Godt nok skuffende at man ikke har en vision om at være spilstyrrende og boldbesiddende mod en oprykker. Lyngby havde jo reelt flere gennemspillede chancer end AGF (men var ikke gode til at omsætte dem).
For Lyngbys vedkommende må man sige, at det er flot at de spillemæssigt kan dominere AGF på deres hjemmebane med positiv fodbold, men bekymrende for dem at de ikke kan være mere konkrete foran mål.
@Mr_Oasis
Må man ikke brokke sig over dommeren når man vinder en fodboldkamp??? Okay så…
Jeg er hvid indtil jeg dør...
Imponerende turn around Rösler er lykkedes med ift fallitboet i foråret og fint ageret på transfermarkedet. Vil dog være rart at se dem holde det pres de holdt de sidste 35 minutter af 1. halvleg og ikke (næsten) smide det hele til sidst.
De kunne have spillet indtil på søndag og lyngby ville stadig ikke have scoret. I mangler virkelig en angriber. Sløj anden halvleg fra agf. Der mangler alternativer på bænken. Anderson tilbage og så bruger Grønbæk pengene på en angriber og en offensiv midtbanespiller.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
annonce