Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kvabskalle
@Mr Enrich
Vi har vist ikke set den samme kamp…
Jeg er hvid indtil jeg dør...
Skrevet af TheHarryKaneTeam
Mr enrich: I det mindste smider de ikke en tremålsføring, og første halvleg var godkendt.
Skrevet af BoroDane
Ahhh Enrich. Lyngby spillede sig til én stor chance, som alligevel kom af et koks i AGF’s forsvar og reelt blev en gave. Derudover er i jo totalt ufarlige omkring feltet. Som sagt kunne jeres spillere end ikke score i et bordel i aften.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af Mr Enrich
@kvab: åbenbart ikke. Eller måske nærmere at vi har forskellig opfattelse af hvad der er godt og dårligt spil. Jeg synes at det var virkelig dårligt spil idag, og du synes sandsynligvis at det var godt spil. Sådan kan man heldigvis have forskellige fodboldfilosofier og -opfattelser. :-)
Skrevet af DaHvid
Hold da fast hvor er Gf svage. Synes allerede man kunne se tydelige tegn på at det ville blive en sløv eftermiddag under opvarmningen. Ingen gnist og gejst som jeg synes var GF´s varemærke engang… fint med sejt men det holder ikke i længden #DaHvidBack
Skrevet af gustavmortensen
Enig med dahvid, det ligner en kamp vi kunne have spillet sidste sæson!!
Skrevet af Slettet(382112220209)
Fint at AGF nu udviser solid platform. Kæderne har tæt sammenhæng. Kniber med, at fastholde fase 3 og gennemføre overtalsspil. Under 50 % og få skud mm-men der bliver til gengæld investeret mere i løb og returløb fungerer. Godt at se stor tilskuerstøtte. Stemningen er god i Århus, og i er på rette vej.

Bliver spændende at følge AGF.
Skrevet af Kåssådehvie
Dårligste kanp i sæsonen mod et skidt spillende Lyngby-hold. Jeg havde forventet mere af begge hold. Men tre point på en dårlig aften er godkendt.

Vores tre bagerste blir guld værd i denne sæson. Duelstærke og gode boldspillere. Mortensen ser ud til at skulle pp pension. I guder han spillede en sløj kamp. Ufatteligt at vi ikke bragte Kurmi ind med noget energi noget før (og når jeg ønsker Kurmi på banen har det altså været rigtigt sløjt af Mortensen, skulle jeg hilse at sige)
Skrevet af Juvefreak92
@mr_oasis
Kom igen, kan ikk have været et grundigt lyt, når du ikk kunne høre det er Radetzkymarch de spiller og ikke Champagnegaloppen.
Tab og vind med samme sind er en tabermentalitet
Skrevet af Koldsten
Ja det lignede en kamp fra sidste sæson. Forskellen er bare at denne vandt vi på trods af det ringe spil i anden halvleg
Skrevet af 8000Aarhus1880
Fantastisk at vinde sæsonens indtil videre dårligste kamp. Der var ikke det store at råbe hurra for, men det kan være lige meget, fordi de 3 point kom i hus.
Sjovt hvordan folk alligevel har behov for at nedværdige klubben, når man lige er gået fra ikke at vinde i14 kampe til nu at ligge nr 3 med 3 sejre ud af de sidste 4 mulige. Den sidste var endda en kamp, som vi skulle have vundet mod Randers.

Når det er sagt, så skal der markant mere til for at få point i Herning. Alle point mod Fcm vil være en gevinst
Skrevet af TheUnitedWay
Vi skal i hvert fald score på vores chancer som vi gjorde mod VFF.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Snigskytten
Mr_Oasis

Jeg er meget glad for de tre point, er du ?

Nicolai Poulsen ? Altså manden som endnu ikk har fået et gult kort ?
Moral er godt.....
Skrevet af Jaaja8000
Enrich: Det er jo helt sort det der. Blev vi spillet ud af banen? Var Lyngby overhovedet med i kampen i første halvleg? De blev tromlet over og AGF kunne sagtens have været på 2 eller 3-0, uden det havde været vildt. Kun en lille offside gør vi ikke er på 2-0.

Det er skuffende at vi kommer ud til anden halvleg og stiller os ned og ikke vil andet end at forsvare i 45 min, men på trods af det, er det så få gange Lyngby bliver farlige. De havde en stolpe til aller sidst og ellers et 100% koks/foræring i AGF forsvaret til sidst, som man heldigvis fik afværget. Overordnet set over 90 min vinder vi nogenlunde fortjent, X havde ikke været tyveri, men havde et 2 tal godt nok.
Skrevet af RaSMuS.
Er det ikke lidt et spørgsmål om, hvordan man vælger at anskue tingene, hvis man påstår, at Lyngby havde fortjent point i dag? De skaber jo reelt ikke andre chancer en den ene, hvor to AGF´ere løber sammen, hvorefter det ender med en chance, som faktisk ikke er en 100% chance, da Bisseck når at dække så godt af, at den kun kan sparkes i det korte hjørne. Så har de hovedstødet på stolpen, men ligesom så meget andet, kommer det lidt som klumpspil i AGF´s felt.

Jeg vil snarere sige, at Lyngby er heldige med kun at være bagud med en ved pausen. Patrick Mortensen bliver frarøvet en friløber. Altså en friløber på den måde, at den bagerste Lyngby forsvarer lå ned efter en glidende tackling. Det er simpelthen for ringe, at det sker. Det må ikke ske på det her niveau. AGF skaber flere chancer i første halvleg. Derudover har Haugen vel kampens største chance, som han sparker på stolpen.

Pointen er, at selvom Lyngby har bolden mest i anden halvleg, og selvom de ender med at skabe et faktisk pres, så er det jo faktisk AGF der skaber den største chance i anden halvleg. Hvis man gør sig fortjent til at få et point ved bare at have bolden på modstandernes banehalvdel men bare gang på gang hælde den ind i hovedet på Tingager, som vel header 15 bolde væk i anden halvleg, så er der noget jeg har misforstået.

AGF skaber klart mest i første halvleg, Lyngby har mest spil i anden halvleg, men AGF har rent faktisk den største chance.
“Whenever people agree with me I always feel I must be wrong.” - Oscar Wilde
Skrevet af Mr Enrich
@Jajaa snakken går på spillet og spilfilosofi. Jeg synes at det var dårligt idag, og du har åbenbart en anden opfattelse om, at det var godt. Jeg synes at det var dårligt på hjemmebane ikke at ville være spilstyrrende og vise noget mod et hold, der for 2 måneder siden spillede i 1.div. og stiller op med de samme 1.div. spillere. Jeg synes, at det er for dårligt og for passivt. Det er ikke den fodbold, jeg gerne vil se. Det er det så nok for dig og det er jo så helt fint. Sådan er vi heldigvis så forskellige, også i fodboldopfattelser og -glæder.
Skrevet af rambro
Puha. 10 point. I sidste sæson havde vi ikke fået 5 med de kampforløb, der har været.

Vi mangler en midtbanemand når Anderson ikke er klar og Albert G er væk. Fint at det lyder som om der er noget på vej. Håber på en ung, dansk spiller - eller ham islændingen, der har været snak om i medierne
Skrevet af Deepakji

Radetzky March , Ikke champagne galoppen. Champions league hymnem er til en hver tid velkommen, men indtil da, er det kun i trætte gamle jokes, som din
Skrevet af Kong Dario
Vist det man kalder en arbejds sejr ikk venner :)

Gode 35 min i første halvleg.

Godt forsvarsspil hvor vi reelt ikke giver en chance væk.

2. halvleg er sløj men Lyngby er jo ikke farlige overhovedet.
2 stolpe forsøg og videre.

Hausner er IKKE savnet.

Burchardt er som sædvanlig en omvandrende katastrofe - hold nu kæft jeg er træt af den klovn.

KSDH
AGF siden 1988 AC Milan siden 1988 Blackburn Rovers siden 1993 Real Madrid siden 1994
Skrevet af Juniorx
Bisseck er den vildeste i en vild 3 back kæde. dommeren ganske ok. Savner lidt egoisme fra Hauge, savner kumonowski, når Hauge og Mortensen spiller som i dag.

Resten er standard hvilket rykkede i dag, men nok næppe om en uge :-)

annonce
0