Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af AGF1902
Så kom Forza ud af sit hul igen. Du er så lam af høre på at du må være tabt på gulvet som lille. Som jeg sagde til dig sidst, hvis du ikke har andet at skrive end snotdumme ting, så pis ud og leg på motorvejen eller pas din egen klub. Du bidrager med 0 i dine indlæg, du virker som en sur person der ikke har noget liv?!

Med det sagt, 3 point mere til AGF og vi holder nullet. Ser godt ud, lad os komme i top 6 og se hvad der sker derfra. KSDH
Skrevet af Toon Toon!
Meget enig Rasmus. Som TV-eksperterne sagde, så var AGF i ganske god kontrol selvom vi ikke havde bolden meget i 2. halvleg.

Men ærgerligt vi ikke dominerer noget mere. Sådan en kamp kan vi “sagtens” vinde større.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Jaaja8000
Enrich: Tror alle er enige om at man helst så os dominere i 90 minutter og med 70% på bolden, men man er også nødt til at anerkende at vi møder et hold som gerne vil have bolden, kun imod FCN og Silkeborg, som også vil have bolden, har Lyngby ikke haft bolden mest i indeværende sæson.

Det er en smagssag hvordan vi skal spille, men det jeg anfægter er din benærkning om at Lyngby dominerede kampen. Baseret på hvad? Vi havde de største chncer og flest af dem. Som skrevet skaber Lyngby en på stolpen til sidst, men ellers skaber de intet farligt i kampen, udover den vi forærer i sidste sekund, hvor der bliver snorksovet i forsvaret. Som jeg skrev var jeg også skuffet over udtrykket i 2. Halvleg, jeg synes det er ærgerligt at man stiller sig ned fra starten, istedet for at angribe og jage 2-0 målet, men det ændrer bare ikke på at Lyngby var ufarlige og vi kunne have scoret flere med lidt held.

Noget helt andet. Forstår ikke kritikken af især Haugen. Ja, han har et par situationer hvor han kan være skarpere, men gal han er med i meget og må være virkelig irriterende at spille overfor. Er stadig fuld af fortrøstning ift. ham.
Skrevet af MartinHerold
Han smider sig godt nok ved hver en lejlighed, Haugen. Ham skal de fleste Superliga fans nok blive træt af.
Dedikeret fan af: OB Newcastle \\\"I´ve never heard noise in my life as when Newcastle United scored. This place is unbelievable\\\" - Petr Cech.
Skrevet af Mr Enrich
@Jajaa: Ja, det er netop en smagssag hvilken slags fodbold man gerne vil se holdet spille på stadion. Jeg har ikke skrevet noget om hvem der fortjente at vinde, men om hvorvidt man spiller spilstyrrende eller ej. Jeg mener, at man kan og bør gøre det bedre for at styre kampene og underholde os der betaler entre. Det har noget at gøre med spilfilosofi og såmænd ikke direkte, om hvad der er "fortjent" eller ej. - Horsens vinder også fodboldkampe ;-)
Skrevet af Jaaja8000
Fair nok… Personligt er jeg forholdsvis ligeglad med hvordan vi gør det, så længe vi vinder og spiller vi kampe som i dag, vil vi vinde de fleste af dem.. xG siger 0,91-0,58 til os og så tæller den ikke en gang den fratagede friløber til Mortensen med :) Men vi er enige om at udtrykket bør være et andet igennem 2. halvleg, det var unødvendigt at stille sig så langt ned og køre på omstilinger, når der var 45 min tilbage og man egentlig var godt kørende.
Skrevet af Wile E. Coyote
Lidt OT og dog da den på sin vis berører bl.a. denne kamp.

Altså, jeg må nok indrømme jeg aldrig bliver stor fan af Daniel Ortved som kommentator. Man kan høre han er godt forberedt, så ikke noget der. Men der er bare så megen ligegyldig information og emner, som er det Wikipedia man lytter til, som giver unødvendig støj. Engang i mellem er det altså helt i orden ikke at tale, og lade kampen skrive manuskriptet
Randers FC Når jeg har sagt det der skal siges, er jeg ofte videre og vil sjældent se evt. reaktioner på mine indlæg
Skrevet af Gustav09
@Mr@Enrich, venligst lad være med at svine min klub på baggrund af den elendige fodboldkamp i går aftes. Virker som om du ikke aner hvad du skriver om når det handler om Horsens
Gul er en smuk farve, også når det ikke er påske
annonce
0