Snak

Mere indhold efter annoncen

Bjørn Paulsen scorede i Hammarby-comeback

tor 12. aug 2021

Bjørn Paulsen kom på tavlen for Hammarby, da de torsdag stod bag et flot comeback i Conference League-kvalifikationen og vandt med 5-1 mod Cukaricki.Læs hele nyheden her
Svårt att veta kvalitet på Cukaricki, men första 45 minuterna og med fire dansker på plan bankade Hammarby ner sitt motstånd. Klasseinsats! Og med en ny svensk stortalent på g som også scorede. Williot Swedberg.
Och Elfsborg med 2-0 borta i Bosnien. Bra år för svensk fotboll.

Gemensam nämnare för Malmö, Hammarby och Elfsborg? Alla har många danskar i laget
Gemensam nämnare för Malmö, Hammarby och Elfsborg? Alla har många danskar i laget


Haha ja!
Hammarby er bare et stærkt hjemmehold også selvom de ikke er så mange på lægterne som de kunne være. Tror måske ikke altid holdene fra Balkan/Sydeuropa er helt forberedte på at spille på kunstgræsset på Tele2 Arena og den opbakning Hammarby får.

Jeg vil absolut ikke tage noget fra de svenske hold og deres præstationer (nu fører Elfsborg med 4-0), men jeg tror at de ekstra 16 pladser i de europæiske gruppespil i år er medvirkende til at de nordiske lande har bedre chancer for deltagelse i disse i forhold til tidligere, da mange af topholdene nok har ligget i lagene lige under Europa League.
Du har så mange rätt i det du skriver. Nå var det et fedt lægtertryck på Hammarbys match trots kun 8 000 på plats. Utfordringen för Hammarby er at bli mer stabile i sina prestationer og spille mer cyniskt når de ikke spiller hemma. Det er også en klub som har potential att virkelig kunne komme närmare Malmö i status med sin store fanbase. For at lykkes trenger man bättre ekonomi og det sker genom talentutveckling og Europaframgång.

Og helt klart gjör den nya Europaligan at flera lag kommer längre i Europaspill. Men... resan ska også göres. Flera svenska lag har misslyckats totalt även mot sämre eller likvärdiga hold tidigare år. Så även om kvalitet i ECL ikke er den beste er det nok väl så bra at förhoppningsvis ta sig til gruppespil.
annonce